Öneri Trade ve Exp için Öneri

kelesyus

Üye
Merhaba
Oyunda Sanırım Trade sistemi kapalı olacak ,Ruh bağı gibi birşeyler varmmış birde günlük belli exp kasıp devamında karakteri g geliştirilemiyormuş diye duyum aldım.Eğer bu konular doğru ise size 2 tane öneride bulunmak isterim

Ruh Bağı Öneri : İtem de ruh bağı olsun olmasın demiyorum ama trade edilebilirsin. Mesela bir silah düşürünce bu silah düşüren kişiyle ruh bağı kursun 130 ataksa düşüren kişinin elinde 133 atak olsun ama satılacagı zaman başkası alırsa onunla ruh basgı kuramasın bu itemi 130 atak kullansın .Böylece düşüren kişi mesela güzel item dusurup + bastıgını farz edelim normalde 180 ap olan silahı 185 olarak kullansın . Adam hem düşürmüş hemde +8 e basmıs +5 bonus uda bi zahmet hakketsin.Ama para verip alındıgında ise item 180 ap olarak devam etsin boylece insanları kendi düşürdüğü iteme + basma konusunda teşvik etmiş olursunuz hem çok adaletli olur hem trade acık kalır herkesin gönlü olur.

Exp Öneri : Günlük mesela 15 milyon exp in ustunde kasılamıyormus.açıklaması ise işte olan insanlar la evde surekli kasan insanlar arasında fark acılmaması için sanırım.Böyle birşey adaletsiz olur adam belki surekli kasark fark acmak istiyor en doğal hakkıdır.Günlük exp limitinden sonra gelen explerin in %60 düşürülsün mesela bi yaratıktan 1milyon exp gelirken sınırı geçitiği için 400k gelsin illa ben kasıcam fark atıcam diyen babayiğit varsa yine kassın farkını açmaya çalıssın.

Belki duyumlarım yanlıs olabilir ama trade ve exp sistemi böyle olursa en azından daha adeletli olur.

Siyah34

Üye
Trade Açık olacak ama high class itemlerde ruh bağı olacak. belki sezon sonu ruh bağı çözme hediyesi verilebilir ve öyle açıp satıla bilir dendi.

EMIRDAGLI

Üye
İtem tradenin açık olması ticari oyuncuların oyuna akınına sebep olacaktır. Bence doğru bir karar.

huseyin35

Üye
Ruh bağının çözülme itemi olduktan sonra ruh bağının ne önemi var? Ne kadar pahalı olursa olsun bu scroll itemin üzerine fiyatı eklenir başka bir fark olmaz.

Bu ruh bağı ve açma scroll saçmalığı yerine yalnızca tradeyi kapatıp, merkez pazar sistemini kurarak hiç bir ruh bağı muhabbeti olmadan TL ile gb al-sat veya item alım satışını iptal etmiş oluyorsunuz. Bakın çok basit anlatayım.

Yapılması Gereken:
1)Merkez Pazar Sistemi Aktif
2)Trade Kapalı

Ne getirecek:
1)Gb Al-Sat imkansız
2)TL ile item al-sat imkansız
3)Ruh bağına ihtiyaç olumsuz +10 shard basmışsın koy merkez pazara tüm charı diz bu hakkın
4) zengin adam milyar dolar yatırsın 1 gb dahi, +1 shard dahi alamaz bu pazar mantigi ile

Ama bunu sponsorunuz istemiyor galiba yoksa saniyesinde olacak bir sistem. 50 satır geçmez bu kod :)

Assassin

Üye
trade sistemi knight ile aynı olmalı bence ruh bağı çözme itemi pusta satılmalı

Armageddon

Üye
Bence trade 1 levelde açılmalı, ve ruh bağı çok gereksiz. Mesela günlerce farm yaptım diyelim para kastım item alıcam itemde ruh bağı var diye satamıyor adam çok saçma.

JaYZoN

Üye
Ruh bağının çözülme itemi olduktan sonra ruh bağının ne önemi var? Ne kadar pahalı olursa olsun bu scroll itemin üzerine fiyatı eklenir başka bir fark olmaz.

Bu ruh bağı ve açma scroll saçmalığı yerine yalnızca tradeyi kapatıp, merkez pazar sistemini kurarak hiç bir ruh bağı muhabbeti olmadan TL ile gb al-sat veya item alım satışını iptal etmiş oluyorsunuz. Bakın çok basit anlatayım.

Yapılması Gereken:
1)Merkez Pazar Sistemi Aktif
2)Trade Kapalı

Ne getirecek:
1)Gb Al-Sat imkansız
2)TL ile item al-sat imkansız
3)Ruh bağına ihtiyaç olumsuz +10 shard basmışsın koy merkez pazara tüm charı diz bu hakkın
4) zengin adam milyar dolar yatırsın 1 gb dahi, +1 shard dahi alamaz bu pazar mantigi ile

Ama bunu sponsorunuz istemiyor galiba yoksa saniyesinde olacak bir sistem. 50 satır geçmez bu kod :)
Belki yanlışım var düzelt ama pazardanda item alınıp satılabilir 1 coinden pazara koyularak buda bir çözüm olacağına inanmıyorum iyi akşamlar :)

Resquection

Üye
Oyuncular arasında alış-satış yapma mevzusu mümkün olduğunca sıfıra indirilmeli. Uzun soluklu ve eşit (neredeyse) bir oyun için olmazsa olmazdır bu. Hele ki malum oyunun geldiği hali görüyor, biliyoruz.

X A

Üye
Belki yanlışım var düzelt ama pazardanda item alınıp satılabilir 1 coinden pazara koyularak buda bir çözüm olacağına inanmıyorum iyi akşamlar :)

O iş öyle olmuyor işte mesela rapier satıcaksın geliyorsun merkez pazar npcsine oyun bir fiyat belirliyor. Örneğin en az 75M en fazla 100M ya en fazlaya ya en aza koyabiliyorsun. Kafana göre fiyat yazamıyorsun.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt