Gathering bazlı konuştum. Sırf daha rahat item toplayabilmek için 60 asas yaptım o açıdan +sı var dedim. Demiştim ancak siz de okumamışsınız.
Siz hala ne sorulduğunun ve ne cevap verdiğinizin farkında değilsiniz iyi oyunlar. ^^
Gathering bazlı konuştum. Sırf daha rahat item toplayabilmek için 60 asas yaptım o açıdan +sı var dedim. Demiştim ancak siz de okumamışsınız.
https://prnt.sc/cKQgfRUkpIXx bu ne demekse artık millete lafanlatamam kardeşim git oku.Siz hala ne sorulduğunun ve ne cevap verdiğinizin farkında değilsiniz iyi oyunlar. ^^
Kardeş malum oyuna çevirmeyin şu oyunu yakında genie de gelsin dersin banlayın yaw şöylelerini
İsteyen istediği oyunu oynar, ankette çoğu kişinin istediği belli herkesin fikrine saygı duymalısın.Bence direk KO'nun db sini alıp PVP server niyetine yüklesinler Rise'a tüm özellikler geçsin. Gidin KO oynayın TS basın, JR girin.
Fikrinize saygı duyuyorum. Aksi halde siz de benim fikrime saygı duymazsınız.İsteyen istediği oyunu oynar, ankette çoğu kişinin istediği belli herkesin fikrine saygı duymalısın.