Tüm karakterlerin görev itemlerine nerf gelmeli...

ALPTEKİN

Üye
bu görev itemlerinin sorunu değil oyunun tasarımındaki saçma dengesizlik, moblar çok güçlü ve çok vuruyor, iyi yanlarını örnek almaya çalıştıkları "zort online" daki karakter gelişimi bile daha oturaklı en azından 75 levele kadar filan birilerine muhtaç kalmıyorsun int priest ve mage dışında
İnt pri yavaş keser ama masrafsız keser. Sabredersen en karlısı bence "diğer online" da.

1313designer

Üye
Görev itemlerini nerflemek demek bu yazıyı yazan arkadaş gibi görev itemlerinin üstünü hayal dünyasına bile yerleştiremeyen insanların ağızlarındaki emziklerin alınması demektir.Neden herşeyi TL'ye bağladın?Ben nasıl o itemi çıkartıp birşeyler yapabiliyorsam sen de yapıcaksın benimle yarışıcaksın hee ben yarışamam diyorsan malesef ezilmeyi de kabul ediceksin.Burası MMORPG böyle boş boş yok p2w yok TL yok şu bu diyerek oyunu marioya çevirmeyin.Emek vermeyen online olmayan adam ben neden bunu bunu yapamıyorum diye ağlamasın artık.
+1

ARTYOM

Üye
Görev itemlerini nerflemek demek bu yazıyı yazan arkadaş gibi görev itemlerinin üstünü hayal dünyasına bile yerleştiremeyen insanların ağızlarındaki emziklerin alınması demektir.Neden herşeyi TL'ye bağladın?Ben nasıl o itemi çıkartıp birşeyler yapabiliyorsam sen de yapıcaksın benimle yarışıcaksın hee ben yarışamam diyorsan malesef ezilmeyi de kabul ediceksin.Burası MMORPG böyle boş boş yok p2w yok TL yok şu bu diyerek oyunu marioya çevirmeyin.Emek vermeyen online olmayan adam ben neden bunu bunu yapamıyorum diye ağlamasın artık.
+1

Westkhan

Üye
Hahah gördüğüm en ezikçe yorum olabilir. Üzerimde hiçbir görev itemi yok dostum. Ama sizin gibi parasız insanları ezip onların üstünden geçinecek kadar ya da buna göz yumacak kadar yoksun biri değilim. Ben iş para ile ezmeye gelirse suratınıza vura vura ezmeyi de bilirim. Ama senin canını yakmış ki söylediklerim buna p2w burası vs vs diye zırlayarak tepki göstermişsin. Noldu koçum malum oyundan döner ekmek parası çıkmadı buraya mı dadandınız? Raflarda görmediğin kadar oyun bitirmiş kendine ait oyun tasarımı kodu olan birine karşı da çok cüretkar konuşmuşsun. Gerçek hayattaki ezikliğini burada tatmin etmeye çalışma.

Westkhan

Üye
tek taraflı düşünmüşsün charı 61e kasıp görev itemi ile farm yapıp kastıkları 1m i bile siteye satanların olması oyunu ne pazarına çeviriyor peki
Diğer türlü de kasar satar dostum ne fark eder ki? TL ile item satışına çare item nerflemek değil. Adamlar bağıra bağıra item satamıyorum döner ekmek param çıkmıyor diye ağlıyor.

WoxHades

Üye
Hahah gördüğüm en ezikçe yorum olabilir. Üzerimde hiçbir görev itemi yok dostum. Ama sizin gibi parasız insanları ezip onların üstünden geçinecek kadar ya da buna göz yumacak kadar yoksun biri değilim. Ben iş para ile ezmeye gelirse suratınıza vura vura ezmeyi de bilirim. Ama senin canını yakmış ki söylediklerim buna p2w burası vs vs diye zırlayarak tepki göstermişsin. Noldu koçum malum oyundan döner ekmek parası çıkmadı buraya mı dadandınız? Raflarda görmediğin kadar oyun bitirmiş kendine ait oyun tasarımı kodu olan birine karşı da çok cüretkar konuşmuşsun. Gerçek hayattaki ezikliğini burada tatmin etmeye çalışma.

Tamam ultra lüx arkadaşım işte sen keyif al diye görev itemlerine nerf istiyoruz.Ne güzel ezip geçicen işte herkesi süpersin kralsın biz döner ekmek kovalarken sen bizi avlıcan niye bu kadar dert ettin görev itemlerini?Senin işin yok zaten elit charını dizmişsin boşgeç görev itemlerini sen.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt