Tüm Rise Online World Savaşçılarına Çağrı

Otchiwa

Üye
Sevgili dostlar,

ekibi eleştirince, bağırıp çağırınca işler hallolur mu? Lütfen biraz daha yapıcı olalım, evet sizler gibi ben de yaşanan aksaklıklara sitem ediyorum ama bunu dillendirmek süreci hızlandırmıyor.

Clan olarak sürekli aktif iki üç partimiz oluyor, sc basıyoruz çat bakım uyarısı geliyor ama oturup sohbet ediyoruz. Oyuna, ekibe karşı bir tık daha yapıcı olalım.

Güzel günler hepimiz için yakın olsun. Sevgiler, saygılar...

qlax

Üye
Dostum bizim sizler gibi sc miz veya clanımız yok sizin 30 dk da yaptıgınızı bizler 3 saatte anca yapabılıyoruz solo oyuncular olarak cok muskul duruma düşüyoruz.. Simdi diceksin ki bir clana gir öyle kolay degıl işte clana başvuruyorsun yok aylık sc nı alıcaksın yok premıumsuz olmaz sanki maaş verıyor pezevenk..'de gelmiş bizden sureklı birşeyler ıstıyorlar.. Eglence amaçlı birazda emekli bir oyun içerisinde olan solo oyuncuların sızın gıbı alternatıf seceneklerı malesef yok bizlerin sizlerden bir tı kdaha sinirli ve asabi olmamızın sebebıde budur işte.. Ve birçok sebeplerde işin içinde yer alıyor umarım bu tip durumlarda gösterdiğimiz tepkilere anlamış olursunuz..

Nevrotik

Üye
Dostum bizim sizler gibi sc miz veya clanımız yok sizin 30 dk da yaptıgınızı bizler 3 saatte anca yapabılıyoruz solo oyuncular olarak cok muskul duruma düşüyoruz.. Simdi diceksin ki bir clana gir öyle kolay degıl işte clana başvuruyorsun yok aylık sc nı alıcaksın yok premıumsuz olmaz sanki maaş verıyor pezevenk..'de gelmiş bizden sureklı birşeyler ıstıyorlar.. Eglence amaçlı birazda emekli bir oyun içerisinde olan solo oyuncuların sızın gıbı alternatıf seceneklerı malesef yok bizlerin sizlerden bir tı kdaha sinirli ve asabi olmamızın sebebıde budur işte.. Ve birçok sebeplerde işin içinde yer alıyor umarım bu tip durumlarda gösterdiğimiz tepkilere anlamış olursunuz..
sonuna kdr sana katılıyorum parayla bı yerlere gelenler gruplarla takılanlar rahat ama solo oyuncuları dusunen yok mıllet almıs basını gıtmıs 3 gundur oynuyorum daha anca 30 lwl olabıldım boyle gıderse ne yapabılırım nasıl kendımı gelıstırebılırım kı bu oyunda

TheJimmyQ

Üye
bizde clan olarak oynuyoruz bizde sc basıyoruz ama dediğin şartların hiçbirini biz aramıyoruz 2 tane şartımız var bir sohpete katılmak 2 item kavgası yapmamak ve bizde akşam 6 da işten gelip gece 12 de oyundan cıkıyoruz yani yapacak bir şey yok hocam bekleyeceğiz

qlax

Üye
dostum ozaman bizide clana alın bizde gelelim size 3 kişiyiz oyundan tanıştık sohbetımız var herseyı paylasıyoruz 2 mage 1 prıest açtık orcuz bızede varsa yerınız gelelım

karashean

Üye
ya dostum ınan bana kımse bıze yardımcı olmuyor pm atıyoruz napıcaz 29 lvlde kaldık dıye kımse cevap vermıyor çöp +8 wood staf nerden duser dıyoruz kımse yazmıyor mıllet aç kopek gıbı dandırık ıtemlerı saklıyorlar nerden dustugunu eskıden böylemıydı ya al kardesım bende fazladan var derlerdı 2001 yılında başladım knıghta yıl olmus 2022 ne hale dusmusuz utanç verıcı
Bu bilgi saklama olayı benim de dikkatimi çekti hiçbir şekilde net cevap alamıyorum adamlardan :D

Emre40

Üye
Sistem gereksinimleri yüzünden oyuncuların yarısı dışarıda kaldı. Bu durumlar dahada çoğalacak ileride. Solo oyuncular ve yeni başlayanlarin çoğu tutunamaz. Dışarıda kalanlar girebilse çoğu premium olmadan el emeği ile uğraşanlar olacağından kendine arkadaşlar bulma ihtiyacı olacak ve eski ko gibi hiç birbirini tanımayan insanlar arkadaş olup birlikte oynayacaklardir.

KUNTER

Üye
Farklı bir bakış açısı, biz yıkıcı eleştiriler mi yapıyoruz onu hiç anlamadım. Yapıcı eleştiri mi istiyorsun senin literatüründen eleştirelim o zaman. Her saniye bağlantı problemleri oluyorsa dört gün 96 saatte çözülmeliydi. Hazırlıksız bir şekilde oyunu erkenden erişime açmış olmalarının sonuçlarıyla karşı karşıyayız. Benim bile fark ettiklerimi oyun yönetimi sence bilmiyor muydu ?
Bu kadar yayıncı ki adı yayıncı içi boş güruh fonlamak yerine kaynaklar daha doğru kullanılabilirdi. Bütün bunlara nasıl tepki vermeliyiz sence ? Çözüm odaklı önerilerini dört gözle bekliyorum.
Bomboş bir kitleyi oyuna doldurup oynayışı etkileyecek duruma gelmiş olmamız zamanla da çözülecek bir durum ise beklemeye hazırım. Bu süreçte dürüst olsunlar kafi.
Bakım çalışmasının duyurusu bir saat olarak yapıldı iki saat olarak uzatıldı iki buçuk saatte açıldı sizce bu güven duyulacak bir durum mu ?
Gold bar satışı yasak olacak dendi peki ya içinde olduğumuz durum nasıl bir vaziyet ?
Verilen sözler tutulmadı, vaatler havada kaldı, koşa koşa geldiğimiz yerden boynu bükük geri dönmek sence bizim istediğimiz bir durum mu ?

isoeastwood

Üye
dostum 2 yada 3 saat olmasi önemli değil sonuçta bakim yaparken başka bir sorunla karşılaşmış olabilirler bu gibi şeyler olabilir bunu anlarim ama tüm bunlarin sonucuında oyuna giremiyorsam o zaman başka sıkıntı var bunula ilgili bir açiklamnada gelmiyor şuan

Bogateg

Üye
sonuna kdr sana katılıyorum parayla bı yerlere gelenler gruplarla takılanlar rahat ama solo oyuncuları dusunen yok mıllet almıs basını gıtmıs 3 gundur oynuyorum daha anca 30 lwl olabıldım boyle gıderse ne yapabılırım nasıl kendımı gelıstırebılırım kı bu oyunda
Bende 35 lvl oldum hocam meslekleri kasıyorum levelin acelesi yok bence toplayicilik felan acayip sardı beni

mmemati17

Üye
ben şahsen şu oyundan kopma ve optimizasyon yapılana kadar ara verdim aldığım pre çöpe gitti deru partiye giriyom çat dc saatlerce askıda sonra askıdan düşünce oyuna giriyom parti full yer bulamıyom bu can sıktı zaten elle level kasmasını sevmeyen birisiyim genie ile veya css ile hep karekter aldım bu durum can sıktı preyi çöpe attım belki hiç geri dönmem bile bide şu yayıncının üzerinde 20 gb olması iyice zoruma gitti
Hani yayıncı hocam bu?

orkungenel

Üye
Arkadaşlar oyunun alfa beta teda ceta 10 kere denemesi yapıldı. Bu denemelerde en ufak hatalarbile düzeltilmeden getirip milletin önüne koydular. Yazık günah herkes beklenti içinde

lMorteux

Üye
Sevgili dostlar,

ekibi eleştirince, bağırıp çağırınca işler hallolur mu? Lütfen biraz daha yapıcı olalım, evet sizler gibi ben de yaşanan aksaklıklara sitem ediyorum ama bunu dillendirmek süreci hızlandırmıyor.

Clan olarak sürekli aktif iki üç partimiz oluyor, sc basıyoruz çat bakım uyarısı geliyor ama oturup sohbet ediyoruz. Oyuna, ekibe karşı bir tık daha yapıcı olalım.

Güzel günler hepimiz için yakın olsun. Sevgiler, saygılar...
+++ arkadaşı destekliyorum

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt