Öneri Türk Mitolojisinden destansı yaratık örnekleri

xRuLing

Üye
Her kafasından farklı skilleri olabilir. Renkleri farklı olur ona göre pozisyon veya skill atarız. Mesela bir kafa daire şekilde alan atar yerden ve belli yerleri açık kalır.
Bir kafa savunma kafası olur beli bir savunma yapar ve aldı damegeye göre belirlenen bir alana damga vurur. Bir kafa random bir biçimde alev topu düşürür. Bir kafa buz kafası olur insanları dondurur. Gibi
ayn güzel olur karar verisle aha bu olucak diye forumdan 100 tane fikir çıkar

NORMA

Üye
Güzel yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim.

Öncelikle mitoloji demek Dünya mirası demektir. Örnek verirsek oyunda Yunan mitolojine ait karakterler ile karşılaştığımızda bu oyun Yunan milliyetçiliği yapıyor diyemeyiz. Aynı şekilde oyunda bi Tepegöz bi Deli Dumrul karakteri oluşturduğumuzda milliyetçilik yapmış olmayız. Sadece bize ait olan ve Dünya'da kabul edilmiş mitolojik öğelerimizi oyuna serpiştirmektir. Biz de bu alemde varız demektir. Bizim mitolojik karakterlerimizi oyuna serpmek hem bizi hem kültürümüzü tanıtma açısından güzel bir araç olacaktır.

İleriye doğru mitoloji ile alakalı ve Şamanizm ile alakalı paylaşımlar yapmayı planlıyorum. Gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederim tekrardan.

Rammstein

Üye
Şimdi fark ettim, Tulpar nerede? İlla mob olması gerekmiyor bu mitoloji unsurları NPC'de olabilir. Bu konuya Türk mitolojisinden eksik kalan yada gözden kaçan varlıkları eklemeye devam edelim.

NORMA

Üye
Şimdi fark ettim, Tulpar nerede? İlla mob olması gerekmiyor bu mitoloji unsurları NPC'de olabilir. Bu konuya Türk mitolojisinden eksik kalan yada gözden kaçan varlıkları eklemeye devam edelim.
Tabii ki olabilir. Ben sadece Boss olarak düşünülebilir şekilde destansı yaratıklar ekledim. Ama Tulpar güzel bir npc olabilir :)

May Payne

Üye
tulpar.jpg

"Tulpar" olaraktan bunu bulabildim hocam, iş görür mü?

Rammstein

Üye
Skill'ler ile ilgilenen NPC'yi Bilge Tonyukuk veya Yollug Tigin yapmamız yok mu ? :D

Supremacy

Üye
AYLAR ÖNCE İLETMİŞTİM BEN BU ÖNERİYİ. MERGEN İLETECEĞİM DEMİŞTİ YÖNETİME DAHA SONRASINI BİLMİYORUM ARTIK.

May Payne

Üye
Julio César'ı boss olarak getirsinler, tüm hıncımızı ondan çıkaralım. :D

LosTurcos

Üye
gerçekten güzel olur , görmek isteriz kendi mitolojimizden izler.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt