shady19071907
Üye
Uzun süredir eskisi kadar foruma girmiyorum sadece oyun ile ilgili bir gelişme var mı diye bakıp çıkıyorum. Sebebi ise sürekli aynı konuların farklı kişiler tarafından açılması, bilgi kirliliğinin aşırı dönmesi ve ALFA sürecini idrak etmeden sürekli bu süreç hakkında şikayet dolu gönderiler.
Herkes istediği konuyu paylaşabilir bunu eleştirmiyorum fakat açılan konuların içi boş ve şikayetim bu yönde. Oyun yönetiminin 20 Kasım ALFA demesini "Hayat meselesi" haline getirenler var. Yapmayın arkadaşlar, bu kadar kendinizi ortaya atmayın. ALFA demek test demektir, 3 - 5 gün seni oyuna sokup, server başta olmak üzere birçok şeyi test edecekler. Tıp tabiri ile bir deneksin sen ALFA'da. 20 kasım dememeleri lazımdı ama bunu sürekli gündeme getirip oyun yönetimini zora sokmak tamamen çocukça harekettir. Fakat bir şekilde tüm duyu organları sadece ALFA'ya odaklı başka hiçbir açıklamayı okumayan, anlamayan kişiler var. Oyunun ALFA sürecinde tek PVP haritasında olup bolca bugların olduğu bir ortamda oyunun kalan % 99 özelliğini test edemediğin bir durum için bunu bu kadar aşırı abartmaya gerek yok.
Birkaç oyunun ALFA sürecine katıldım maalesef bizim Türk kitlesi böyle, bu konu hakkında 10 sayfa açıklamada yapılsa sonuç olarak herkes kafasına göre hareket edecek. Bunları dediğimiz için birkaç kişi de çıkar "sen admin misin", "direk closed beta olsun" gibi en basit savunma yöntemlerine başvuracaktır. Eğer oyun ve süreç hakkında bir bilgin yoksa, bırak herkes işini ve görevini yapsın bu konu da. Sürekli aynı muhabbetlerin döndüğü forumlarda bilgi kirliliğinden başka bir şey olmaz zaten azıcık forumda dolaşırsanız aynı konu hakkında 50 tane konunun açıldığını görürsünüz.
Sony yapsa böyle bir durumu, o Sony deyip sineye çekeriz ama en azından kullanıcısını dinleyen bir Türk şirket yapınca olayı başka yöne çekiyoruz. Üstelik oyunu ALFA'ya taşıyamadıkları her an da şirkete para biniyor yani borca giriyorlar. Adamlar böyle bir durumda, pandemi sürecinde elbette ki senden, benden daha çok ALFA'yı düşünüyorlardır. Bu lafım kişisel hiçbir
insanı hedef alıp yazılmış bir şey değil genel bir sitemdir. Sadece evet 20 kasım da gelmeliydi, oynasak güzel olurdu ama demek ki bazı şeylerin daha iyi olması gerekli. Steam'den bitmemiş Early Access oyunu aldığında nasıl tam sürümü çıkmasını bekliyorsak, bir zahmet büyük bir eksikliği dolduracak bu oyun için az daha sabredelim. Forumda bir anket vardı buradaki insanların yaş ortalaması 25 - 28 küsürlerdeydi yanlış hatırlamıyorsam, hepimiz olgun insanlarız ve bu oyun için çabalayan insanlara olgunlukla yaklaşabiliriz.
Son olarak: Oyunun ana sitesinde "Late 2020" yazıyor ALFA süreçleri için "LATE 2020" demek Aralık Sonu - Ocak başı gibi döneme denk geliyor. Oyunun ALFA sürecini yarın yayınlarlar diye beklemeye gerek yoktur.
Son düzenleme: