Oyuncu Arıyorum Turkishpower - Okcu Aranıyor -Mantıs - Lunaskar

BOGAZINYARGICI

Üye
Selamlar dostlarım,

Hepimiz uzun yıllar x oynayıp hayatımızın büyük bölümünü mmorpc'ye heba ettik. Ve yaşadıklarımızın bizi bu güne- şuana getirdi. Geldiğimiz şuan içerisinde bir çoğumuz oyundan para kazanmayı tercih etti diğer kısmımız para harcayıp zirveye oynadı.

Ben her zaman dostluğa - kardeşliğe önem veren taraf oldum. Bu uğurda oyundan tanayıp kardeşim diyip beraber vakit geçirdiğim 15 yıllık dostumu 78 lwl warrior için kaybettim. Çoğu insanın umrunda olmasada benim hayatımdan bir dost eksildi ve ben yinede yeni insanlara şans verip, yine kazık yedim. Sözün özü şu kimsenin beynini açıp ne düşündüğünü göremem, ama bu şekilde kendimi ifade ederek doğru insanları bulabileceğimi düşünüyorum.

Oyunun geldiği bu noktada, okcuların durumu hiç iç açıcı değil. Daha önce magelerin isyan etmesiyle aa bug olmuş diyerek yapılan değişikliği geri aldılar. Fakat okcuların böyle bir kitlesi yok malesef. Bu gün klan kurmaya töbe ettiğim halde kendime neden yok? dedim. Ve birkez daha sizinle bu düşüncelerimi paylaşarak, okcu bir ekip toplamaya karar verdim. Okcuya yapılan yanlışlar dışında farklı yanlışlarda oldu elbette, şuan protean ırkının towna girip npcleri kesmeleri an meselesi sebesi ise 5m ye markete konan ırk transfer scsidir. Önemli değil bu yanlışlar her zaman olacak ben Levo değilim tek başıma telefon acıp halledeyim. Bende sizin gibi oyundan keyif almaya çalışan bir playerim.

Günün sonunda 0dan bir klan kurup, okcu kardeşlerimi- abilerimi bir araya getirerek hem sözümüzün geçmesini hemde protean a bir durdeme zamanımızın geldiğini düşünüyorum. Benim ile aynı şeyleri düşünen her yaştan sizleri ekibime bekliyorum. Bende kimsenin hakkı yenmez, yalan vaadler verilmez. Giriş bedeli adında para alıp klan gradesi 4 olunca vay kardeşim sen şöyle yaptın böyle yaptın, vay kardeşim sen bu clan bosuna katıldın ama öncelik yüksek bağış veren insanların hakkı diyip emeğinizi hiç etmem. Herkes için şartlar eşittir. Bos droplarıda eşit olacaktır. Bu belirtiklerimi BOGAZINYARGICI'ını tanıyan herkes bilir. Memleketim OF, oyundan gelen herhangi bişey ile evimi geçindirmiyorum. Mesleğim, eşim mevcutta ekibimde olan kişiler mevcut. Ama çıkar amacıyla aramıza katılıp işi bitince giden çok kişi oldu.

Bu sebeple yeni bu düşüncede olan dostlara ihtiyacımız var. Gelin bize bir şans verin. Herşey zirveye oynamak değil, dostluk beraber emek vererek ekibi bir noktaya getirmek. Hep beraber birşeylerin parçası olarak birşeyleri başaralım.

Oyuna yatıracak çok parası olmayan kardeşim, sende gel. Çok zamanı olmayan kardeşim, zamanın oldukça gel. Ne olursanız olun yinede gelin. Hep beraber keyifli vakit geçirelim. Her zaman belirttiğim gibi birlikten kuvvet doğar. Eğer biz 3 party okcuyu aynı anda aynı discordda toplayıp death valley çıkabilir duruma gelirsek emin olun iteminizin oyun bilginizin cok bir önemi kalmayacak. Emin ol sırtını yasladığın yanındaki okcu kardeşin senin eksiğini kapatacaktır.

Sözün özü bu birliğin telefon paylaşabiliyor ve oyunda a-fk olsada discordda a-f-k odasında olması gerekiyor. Herşeyin başı iletişim, eğer bu şartları sağlarsanız emin olun sizde keyif alacaksınız. Ve bu kadar zaman neden böyle bir ekibin içerisinde olmadım diyeceksiniz.

Ben hepinize bunun garantisini veriyorum. Twich ve youtbe adreslerim mevcut. Dileyen detay öğrenmek için girip bakabilir. Aşağıda gerekli linkleri paylaşıyorum.

Hepinize hakkınızın yenmediği keyifli vakit geçirebileceğiniz bir ismi tutamadın die hakaret işitmediğiniz bir ortam diliyorum. Bu ortamın adresi ; TurkishPOWER ...

Önceki server örnek video ;

Discord ;

Keyifli vakitler dilerim..

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt