Twitch yayıncıları

Socottz

Üye
Herkese merhaba. yıllardır xx online oyununun gelişmesini ve değişmesini bekleyen bir oyuncu olarak Rise online i biraz araştırırken 5 adet cahil level yayıncının Rise online oynanır mı videosuna denk geldim kendilerinin 100 k lık karakterlerinin değeri düşmesin diye bu denli bir değişimi bir Türk firması yapmasına rağmen fütursuzca eleştirmeleri ve küçük düşürücü yorumlarına denk geldim gerçekten desteklenmesi gereken bir oyunu bu denli eleştirmeleri beni çok irrite etti xx online oyununu oynamak inanın oynaması imkansız TR nin alım gücünü göz önünde bulundurarak bir aylık sadece oyundaki kozmetik itemleri 1k 1.5k lirayı buluyor hala bu oyunu savunup oyuncu kitlesi ile dalga geçerek yayınlarını yapmaya devam ediyorlar. ve böyle bir başarının övgü (Rise online) almasını beklerdim umarım Rise online türk oyuncuların alım gücünü düşünerek hareket etmesini beklemekteyim umarım yaptığınız işin ekmeğini yer ve global kurumsallık içinde hareket edersiniz.

Ufak çapta kendi kitlesi olan bir yayıncıyım Rise online deneme sürümlerinden başlayarak yayın yapmaya çalışacağım twitch.tv/socottz

Son düzenleme:

ROLeveLDesign

Üye
Reklamını gördüm, arttırıyorum. -TwitchFace

Hoş geldin, ifade özgürlüğü olarak görebilirsin. Şahıslar kılıç yamuk dediği için ayıplanamaz fakat kapıp kaçacaklar denilirse hukuki sıkıntı çıkar. Çokta şey etmemek gerek.

Decrt

Üye
Bana kalırsa onları bu konuya bile taşımak fazladan değer vermek olur. xx ürür kervan yürür.

Kayı Beyi

Üye
Sen merak etme LOL DOTA örneğinden yola çıkacak olursak zamanında tüm dotacılar lolü eleştirdi ancak sonrasında tek tek lole geçtiler ve dotayı kötülemeye başladılar :D Rise Online ekibi geliştikçe oyunu güzel idare ettikçe sorunlara dogru ve zamanında müdahale ettiği sürece daha iyi olacak ve gelişecek oyun ve göreceksin izlenmeler Rise online da arttıkça teker teker geçecekler veee o videoyu kaldıracaklar sonra ko yu eleştirecekler... Bu işler böyle ekmek neredeyse oradalar hep de öyle oldu olacak

Socottz

Üye
Reklamını gördüm, arttırıyorum. -TwitchFace

Hoş geldin, ifade özgürlüğü olarak görebilirsin. Şahıslar kılıç yamuk dediği için ayıplanamaz fakat kapıp kaçacaklar denilirse hukuki sıkıntı çıkar. Çokta şey etmemek gerek.
hiç kötü yorum yapmak istemiyorum deyip item basıp satacaklar demesi komik değil mi ya :D

hzljoepr

Üye
o kötüleyenler gelmesin oyuna zaten rise online oyununun oynamak isteyen userleri oldukça fazla onların gelmesine gerek yok zaten beklenti çok onlar kendi oyunlarını düşünüyorlar acaba karakterim yok olurmu diye düşünüyorlar o yüzden bel altı yorumlar yapıyorlar ama şu bi gerçek 23 nisanda patlama yaşarsak bu oyun tutar aga önünde kimsede duramaz. ne twitch yayıncıları durabilir nede xx online.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt