Herkese merhaba. yıllardır xx online oyununun gelişmesini ve değişmesini bekleyen bir oyuncu olarak Rise online i biraz araştırırken 5 adet cahil level yayıncının Rise online oynanır mı videosuna denk geldim kendilerinin 100 k lık karakterlerinin değeri düşmesin diye bu denli bir değişimi bir Türk firması yapmasına rağmen fütursuzca eleştirmeleri ve küçük düşürücü yorumlarına denk geldim gerçekten desteklenmesi gereken bir oyunu bu denli eleştirmeleri beni çok irrite etti xx online oyununu oynamak inanın oynaması imkansız TR nin alım gücünü göz önünde bulundurarak bir aylık sadece oyundaki kozmetik itemleri 1k 1.5k lirayı buluyor hala bu oyunu savunup oyuncu kitlesi ile dalga geçerek yayınlarını yapmaya devam ediyorlar. ve böyle bir başarının övgü (Rise online) almasını beklerdim umarım Rise online türk oyuncuların alım gücünü düşünerek hareket etmesini beklemekteyim umarım yaptığınız işin ekmeğini yer ve global kurumsallık içinde hareket edersiniz.
Ufak çapta kendi kitlesi olan bir yayıncıyım Rise online deneme sürümlerinden başlayarak yayın yapmaya çalışacağım twitch.tv/socottz
Ufak çapta kendi kitlesi olan bir yayıncıyım Rise online deneme sürümlerinden başlayarak yayın yapmaya çalışacağım twitch.tv/socottz
Son düzenleme: