aslında öyle değil ben +7 elite set kullanıyorum ve çok fazla damage farkı varİnsanlar chitinlerin yüzüne bakmıyor resmen elit item cop item muamelesi görüyor başlangıç chitinleri cok ama cok güclü oyunda
Okçuda çok minimal fark yaratıyor 3lü 5lide, değmez asla ama defansı güzel tabi.aslında öyle değil ben +7 chitin set kullanıyorum ve çok fazla damage farkı varsadece insanlar basmaktan korkuyor çünkü upgrade sc'si pahalı geliyor..
yap benceCidden gereksiz olmuş hatta dex 7 taki bile verilmemeliydi görevden, fp set yapicaktım rogueme ona bile gerek olmadığını düşündüm.![]()
Paşamız eski terimleri kullanmamızı istemiyor artik hp ve elite deme vakti gelmiş demek ki.fp ne chitin ne arkadaşlar ben oyunda böyle eşyalar görmedim de
fp = heavy platefp ne chitin ne arkadaşlar ben oyunda böyle eşyalar görmedim de
başka oyundan alıskanlık ya pardon reisim heavy plateler benim tabirimle fp,elite giysilerde benim tabirimle chitin oluyor 52 53 53 görevlerinin zırhlarıfp ne chitin ne arkadaşlar ben oyunda böyle eşyalar görmedim de
Ayni itemli başka bir roguenin videosuna baktım tek zırh seti değişik benden, okları 4-5 fazla vuruyor o parayı vermeye değmez gibi geldi o yüzden.yap bence+7 FP set item görev chitin seti arasında fark var defansını etkiliyor. HP biraz düşebilir ama farketmiyor daha az dmg alıyorsun/daha rahat kesiyorsun
Sc'den dolayı oldugunu dusunmuyorum insanlar nede olsa bunla farm atabiliyorum diyip 20m vermek yerine 20m'i sitelere satıp cepliyor oyuna yatırım yapmıyolar diye düşünüyorumaslında öyle değil ben +7 chitin set kullanıyorum ve çok fazla damage farkı varsadece insanlar basmaktan korkuyor çünkü upgrade sc'si pahalı geliyor..
Bende henüz setlerin karşılığını tam bilmiyorum. Epic olan Chitin Shell. Heavy plateler düz Chitin. Plateler full plate(FP). bu şekilde sanırım emin değilim.fp ne chitin ne arkadaşlar ben oyunda böyle eşyalar görmedim de
yanlışın var hocam epic olanlar chitin heavyler fp shell drobu daha yok oyunda diye biliyorumBende henüz setlerin karşılığını tam bilmiyorum. Epic olan Chitin Shell. Heavy plateler düz Chitin. Plateler full plate(FP). bu şekilde sanırım emin değilim.
dost, oyuna x oyunun pvp serveri muamelesi yapmanız başta yapımcılara saygısızlık, 1 2 hafta alışma süreci kabul edilebilir de isimleri ezberleyin artık bir zahmet...Paşamız eski terimleri kullanmamızı istemiyor artik hp ve elite deme vakti gelmiş demek ki.
rogue karakterinde nasıl fark ettiriyor açıkça bilemiyorum ama warrior sınıfında elite set çok işlevsel eğer stat ve takı kombini'ni güzel ayarlar ve elite +7 set yaparsan karşına çıkan karakter düşünsün halini..Okçuda çok minimal fark yaratıyor 3lü 5lide, değmez asla ama defansı güzel tabi.
Nesi saygısızlık? Forumda başıma bela açılmasın diye sadece "benzerlik" diyorum ama diğer oyunla kıyafetlerin mantığı ve görünüşü aynı, gelen kitlenin %60-70i oradan gelme insanlar, 444, sw , fp, chitin vsvs gibi şeylerin ağızda kalması konusunda bu kdar kasıntı olmanızı hiç anlamıyorum ben, o zaman zamanında dotadan lole geçen kesimde creep falan demeyecekti sizin absürd mantığınıza göre.dost, oyuna x oyunun pvp serveri muamelesi yapmanız başta yapımcılara saygısızlık, 1 2 hafta alışma süreci kabul edilebilir de isimleri ezberleyin artık bir zahmet...
Maalesef okcu karakterinde karakter gelistirmek pismanlik, 3 gb olan +6 vixen bow 20 mlik golden bow ile 3lü 5lide nerdeyse aynı dmgi vuruyor, bu şekil oldukça minimal şekilde klmaya devam edeceğim.rogue karakterinde nasıl fark ettiriyor açıkça bilemiyorum ama warrior sınıfında elite set çok işlevsel eğer stat ve takı kombini'ni güzel ayarlar ve elite +7 set yaparsan karşına çıkan karakter düşünsün halini..
Evet elite basmak pahalıya patlıyor ama bu engel değil. Hp set basabilirler. Hem def hem attack daha yüksek hp set görev elitlerine göre. Çok minimal gözükse de fark ediyor. Hp açığını da Takı setlerinden (bir kaç parça ile) kapayabilirler.aslında öyle değil ben +7 elite set kullanıyorum ve çok fazla damage farkı varsadece insanlar basmaktan korkuyor çünkü upgrade sc'si pahalı geliyor..
ne demek istedin kanka övdün mü sövdün mü konuyuBu kadar çok ağlayan varsa doğru işler yapılıyor demektir çünkü en çok hazıra konmak isteyenler ağlar
warrior sınıfında çok arternatif var hp'den kısıp elite setine hp basıp takılarını full str yapabilirsin + stattan alacağın str ile yine kaybın olmuyor veya str basıp takılarını kombin bonustan faydalandırıp hp ve atak kısmında yine istediğin sonuçları elde edebiliyorsun ama rogue için aynı şeyi söyliyemem ve priest ve mage classı için biraz sıkıntılı bazı kişiler ilevsel olmadığını düşünüyor ama bunu ilerliyen zamanda görebiliriz çünkü oyunda ne kadar itemin olursa olsun tek debuff atıldığında tek yiyorsunEvet elite basmak pahalıya patlıyor ama bu engel değil. Hp set basabilirler. Hem def hem attack daha yüksek hp set görev elitlerine göre. Çok minimal gözükse de fark ediyor. Hp açığını da Takı setlerinden (bir kaç parça ile) kapayabilirler.