umarım bu bakımda başlangıc chitinleri fp ye dönüşür

Zbam

Üye
Sc'den dolayı oldugunu dusunmuyorum insanlar nede olsa bunla farm atabiliyorum diyip 20m vermek yerine 20m'i sitelere satıp cepliyor oyuna yatırım yapmıyolar diye düşünüyorum
ben siteye basmıyorum takı alıyorum silah basıyorum mesela güncellemede istediğin tarzda bir değişiklik olursa benim oyun deneyimimi nasıl etkiler sence charım bir anda hiç bir şey kesemez hale gelir böyle şeyleri hiç düşünmüyor musun böyle konular açarken?

KOROW

Üye
ben siteye basmıyorum takı alıyorum silah basıyorum mesela güncellemede istediğin tarzda bir değişiklik olursa benim oyun deneyimimi nasıl etkiler sence charım bir anda hiç bir şey kesemez hale gelir böyle şeyleri hiç düşünmüyor musun böyle konular açarken?
amacın farmsa fp ile de yaparsın adamlar elite yüzünden az int istiyor diye gidip prieste görev iteminden baska bir şey takmıyor az araştır kanka allah icin elit priestler neden para etmiyor cart curt dıye

TheJimmyQ

Üye
Sc'den dolayı oldugunu dusunmuyorum insanlar nede olsa bunla farm atabiliyorum diyip 20m vermek yerine 20m'i sitelere satıp cepliyor oyuna yatırım yapmıyolar diye düşünüyorum
şuan için öyle olabilir ama ilerliyen dönemlerde o eşyaların üstü geldiğinde ne olur bilemeyiz şuan için 65 level görev itemi ile 60 level görev itemi veya 58 level görev itemli çarın pek farkı yok açıkcası hatta itemli itemsiz arasın'da da fark olduğunu düşünmüyorum 1vs1 harici db yediğin zaman ne kadar itemin olursa olsun patatessss oluyorsun ama 70 cap ile bu işler çok değişir

IFIRTINAI

Üye
Arkadaşlar farkında mısınız bilmiyorum ama oyun daha ilk haftalarında. Ve henüz bütün eklentiler gelmedi. Level cap i bile 70 olacağını biliyoruz ama o da son mu belli değil. Yani şuan daha ilk haftalar için gereksiz kıyaslamalar yapıyorsunuz. Exp kasmak için zorlanmayın diye görev itemleri bu kadar güçlü. Ve bu seviyeler için güçlü, 70 veya daha üstü seviyeler için de güçlü mü acaba, çünkü o seviye limitleri açıldığında daha kolay epik silah ve elite zırh dropları alabileceksiniz ( leveller 65+ olduğu için) . Haliyle şuan yaptığınız +6 +5 silah quest kıyaslaması armor kıyaslaması çok saçma. Biraz daha ileriyi düşünün çünkü maalesef rise online trend e meydan okuyup level olayına bi çözüm üretmedi. Ve şuan alınan droplar belki de oyunun item listesinin çok küçük bir kısmı.

Aura

Üye
10 kişi oyunda ego kasacak diye arkadan gelen veya gelmek isteyen binlerce oyunculara verilen imkan bu kadar göze batmamalı.

Ayrıca +7 epic setlerin baya farkı var. Almak isteyen yada basmak isteyen basıyor zaten. Arada uçurum oluşmaması daha iyi yoksa DV de 3 4 clan kalır. Emsalleri ne halde biliyoruz.

Yönetimde büyük sabır var...

KOROW

Üye
Arkadaşlar farkında mısınız bilmiyorum ama oyun daha ilk haftalarında. Ve henüz bütün eklentiler gelmedi. Level cap i bile 70 olacağını biliyoruz ama o da son mu belli değil. Yani şuan daha ilk haftalar için gereksiz kıyaslamalar yapıyorsunuz. Exp kasmak için zorlanmayın diye görev itemleri bu kadar güçlü. Ve bu seviyeler için güçlü, 70 veya daha üstü seviyeler için de güçlü mü acaba, çünkü o seviye limitleri açıldığında daha kolay epik silah ve elite zırh dropları alabileceksiniz ( leveller 65+ olduğu için) . Haliyle şuan yaptığınız +6 +5 silah quest kıyaslaması armor kıyaslaması çok saçma. Biraz daha ileriyi düşünün çünkü maalesef rise online trend e meydan okuyup level olayına bi çözüm üretmedi. Ve şuan alınan droplar belki de oyunun item listesinin çok küçük bir kısmı.
exp sistemi solo sistem olsa karakterler güclü olsun dıye dusunup katılabilirdim bu düsüncene ama exp sistemi party ile ve 8 kisi bir araya gelince fp ile kesemeyecegi slot yok kanka

IFIRTINAI

Üye
exp sistemi solo sistem olsa karakterler güclü olsun dıye dusunup katılabilirdim bu düsüncene ama exp sistemi party ile ve 8 kisi bir araya gelince fp ile kesemeyecegi slot yok kanka
doğru 8 kişi olunca kesemeyeceği slot yok amaaa, questli okçu warrior kısacası rainbow partide priest 5 saniye ekrana bakmasa slot pert oluyor. Dönmeye dönüyor slot herkesin tabiriyle. Eğer ki quest itemleri çok güçlüyse aslında soloda bile kendi seviye moblarının içinden geçiyor olman lazımdı.

Hoxleepins

Üye
Umarım oyunda 60+ level altı pazar kurulmaması yönünde hatta savaş puanı belirli puan kasılması gibi şartlar nedeniyle pazar kurması gibi şartlar getirilmesi gerekiyor.

Yoksa oyunda pazarcı olarak diğer oyunlardada bahsedilen oyunda sadece pazarcılık yaparaktan ek gelir haline getiren kitlenin önüne geçilmesi gerekiyor.

Chitinlerin şuan için değilde önümüzdeki sürelerde bunun için bir güncelleme geleceğine inanıyorum.

KOROW

Üye
Umarım oyunda 60+ level altı pazar kurulmaması yönünde hatta savaş puanı belirli puan kasılması gibi şartlar nedeniyle pazar kurması gibi şartlar getirilmesi gerekiyor.

Yoksa oyunda pazarcı olarak diğer oyunlardada bahsedilen oyunda sadece pazarcılık yaparaktan ek gelir haline getiren kitlenin önüne geçilmesi gerekiyor.

Chitinlerin şuan için değilde önümüzdeki sürelerde bunun için bir güncelleme geleceğine inanıyorum.
+60 cok acımasız olur +30 +35 yeterli solo oyuncuların +60ı gormesi cok ama cok acımasız

Hoxleepins

Üye
+60 cok acımasız olur +30 +35 yeterli solo oyuncuların +60ı gormesi cok ama cok acımasız
Üzülerek belirtmek istiyorum ama 30 level olsun 35 level olsun 1 günde kasılacak levellerdir.
Sizin bu sözünüz malesef sadece oyunda pazarcılık yapacağınızı kanıtlıyor. Ben buna karşıyım.
60+ level sınır üstelik haftalık 5k savaş puanı sınırı getirilirse oyunda çoklu pazar kurulmasını engellecek üstelik oyundaki pazar alanında Lag donma sorununu engellecektir.

Yani oyunda sadece kendinizi düşünmek yerine toplumu düşünmenizi istiyorum. Şuan için Chitinlerin bu durumda kalması tüm oyuncular için iyi olacağını düşünüyorum.

KOROW

Üye
Üzülerek belirtmek istiyorum ama 30 level olsun 35 level olsun 1 günde kasılacak levellerdir.
Sizin bu sözünüz malesef sadece oyunda pazarcılık yapacağınızı kanıtlıyor. Ben buna karşıyım.
60+ level sınır üstelik haftalık 5k savaş puanı sınırı getirilirse oyunda çoklu pazar kurulmasını engellecek üstelik oyundaki pazar alanında Lag donma sorununu engellecektir.

Yani oyunda sadece kendinizi düşünmek yerine toplumu düşünmenizi istiyorum. Şuan için Chitinlerin bu durumda kalması tüm oyuncular için iyi olacağını düşünüyorum.
kanka 62 levelim 59 priestim 55 magem var ben baskalarını dusunuyorum ondan 30 35 dedim :D

SonJnoW

Üye
Oyun güzel olmasa bu forum bu kadar canlı olurmuydu bence başka kapıya gidin diğer tarafta da kaldı elinizde herşey üzülmemek elde değil size

Zimpapke

Üye
Now it feels like. But wont save from mages ;D Soon comes items which goes over those. Quest chitins good for new players to catch up on that point. Maybe will be more worth on higher lvls. I don't see this as bad it could. More issue is damn spells range after spell is casted. It lands even out of range.

Hoxleepins

Üye
gudurma guzummmmmmmm
Geçenlerde olan bir güncellemede pazar sınırı getirilmesine biraz kendi kendime tepki vermiştim ama aslında yerinde bir karar olmuştu.
Hatta o sınırı savaş puanı ve level sınırı eklenince harika bir sistem olacağını düşünüyorum.
Bu sefer yine buraya konu açaçaksın buna eminim.

WoxHades

Üye
Görev itemlerinin süreli olması lazım gelişim süreci bitene kadar insanları taşımalı sonrasında ise artık item yapmaya itmeli.Geriden gelen oyuncuyu düşünün ayaklarını bırakın elite set yapmayalım böyle iyi işte beleş beleş kafasında olduğunuz gayet belli oluyor.1 ay süre verilir ve yan chardan aktarmak kaldırılır olur biter 1 ay içerisinde elite set yaparsın yapamadın mı heavy plate yaparsın ama hiçbirşey yapmadan devam bu zaten yetiyor kafası bitmeli bence de.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt