umarım resmi sürüme kadar takıntı yaptığım şu sorunlar çözüme kavuşur :)

Burtto

Üye
map değiştirince pm sayfaları gidiyo. ve Skil bar, scrol bar, parti bar, hp bar, dungeon yüzde kutusu, son bıraktığımız yerde değil sabit eski yerine dönüyor

oyuna girince klavyedeki ses açma kısma kapatma vb. tuşlar çalışmıyo

alrm ve takvim açılmıyor :)

dorionun beyaz mermerleri çok göz yoruyor bazı oyuncularınızın gözleri bozulabilir :)

en az 2 pvp etkinliği

en az 2 pve etkinliği

seçtiğimiz düşman veya mobların altındaki işaret belirgin ve yeterli değil mesela dungeonda suyun içinde mooblar var kimi seçtiğimiz görünmüyo bile rakiplerin ve moobların kafasının üstündede işaret olmalı .

_Cerberus_

Üye
map değişince pm nin gitmesi benimde çok canımı sıkmıştı zamanında :) eline sağlık

wHDexteR

Üye
Oyunun kapalı betada benim takip ettiğim eksikleri ve bugları var bunun yanı sıra oyun açılınca görevlerde moblarda başka buglarda olacak onun için erken erişim olarak geliyor tam sürüm tamamlana kadar daha çok canımız sıkılır. Sabır edip görcez.

_Cerberus_

Üye
kesin
Oyunun kapalı betada benim takip ettiğim eksikleri ve bugları var bunun yanı sıra oyun açılınca görevlerde moblarda başka buglarda olacak onun için erken erişim olarak geliyor tam sürüm tamamlana kadar daha çok canımız sıkılır. Sabır edip görcez.
kesinlikle önce sabır :) güzel şeyler olacak

morganlefay

Üye
Doriondan death Valley deki adama PM atamıyoruz, bu olay açık betadan beri var ve neden bilmiyorum hala düzeltimedi ya da düzeltilemedi.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt