Umutların bittiği an

XDarkShadoWX

Üye
Bu kadar zamandır ne yapıldı boş boş kozmetik yapılmış gereken hiçbir şey yapılmamış üzerine daha kötü hale getirilmiş oyun ne diyebilirim ki hayal kırıklığına uğradım Resmi açılış tarihinin tam 12 ay gerisine düştünüz bu gidişte bu süre 24 ay daha uzar size kolay gelsin

DeadRose

Üye
Bu kadar zamandır ne yapıldı boş boş kozmetik yapılmış gereken hiçbir şey yapılmamış üzerine daha kötü hale getirilmiş oyun ne diyebilirim ki hayal kırıklığına uğradım Resmi açılış tarihinin tam 12 ay gerisine düştünüz bu gidişte bu süre 24 ay daha uzar size kolay gelsin
Katılıyorum, biz de betaya katılmaktan vazgeçtik zaman kaybı olacağını düşünüyoruz ama release için beklemede kalıp geliştirmeleri gözlemleyeceğiz.

Pitou

Üye
Oyun officalle bu şekilde girmeyi asla düşünmemeli bence 2 yıl çalışmalara devam edilmeli maplerde toprak ,çim ağaç çok basit gözüküyor gerçekçilik hiç yok. Karakteri oynadığımda bu benim karakterim diyemiyorum gerçekçilik yok koşular bozuk karakter fiziksel görünüşü çok kötü eşyalardaki görünüşler çok basit ben bir kılıçı elimde tuttuğumda onu hissetmem gerekiyor bu oyuna başladım başlayalı o hissi alamadım bir türlü. Atılan ticketların hiçbirini çözmeden beta açmanız ayrı üzdü beni.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt