Undead king FARMI 4 SAAT +25 drop böylesi görülmedi

Adv3NN

Üye
Toplamda Yayın eşliginde 4 saat undead king döndük droplar şahaneydi ama 25 yada 30 level iseniz.

attıgı droplar cogunlukla mavi ve yeşil itemlerden oluşuyordu

tek ana drop olarak ilk 50ci dakkaya dogru 1 tane vitalty earring aldık oda pazar fiyatiyla 15 m 20m arası diyebiliriz 4 saatlik masrafın sonucu bu olmamalı robot degiliz elle oynuyoruz şaka mı yapiyorlar bize anlamadım

iyi seyirler dilerim

sanne2

Üye
Farm cidden üzüyor ya artık, 1-2 tık arttırsalar yeter eskisi gibi sürekli drop da olmasın ama şuanki hali de çok abartı ya, acayip az.

gameparodi

Üye
hayatımızdan 4 saat çalan ve karşılıgında hiçbirşey vermeyip masrafıda bize kitleyen undead king sen neden varsın :D

melih42

Üye
droplar artmalı farm ölü bazı slotlar dolu sadece diğerlerinde zaman kaybı hep

Bruce_Lee

Üye
4 Saatte 15m:eek:

Nede olsa MMORPG ekip oyunu, 8kişilik party ile kasılmış olsa; saatlik 450K, temiz farm :unsure:
Nerden baksan iyi para, nanqÖrlük yapmayın:mad:

Her kestiğinizden drop atsa değeri kalmaz ;)

Son düzenleme:

Escanor

Üye
O kül tablası var ya her şeyi anlatıyor ya. Gerçekten üzüldüm. Keşke böyle olmasa. Bizde 2 saate yakın oradaydık alamadık bişey.

Ps; Taksi yapmıyoruz. Yayından gelmek isteyenleri üstlerini doldurtup pt'ye alıyoruz :)

Geo

Üye
Artık partiyle farm atmanin pek anlami yok gibi gözüküyor

KAYBERENN

Üye
drop sistemi çok farklı bu oyunun 10 11 saat farm atıp hafta sonu hiç bir şey alamadığımızı biliyorum :=)

ARTYOM

Üye
millet haddard da runic golemden iyi vixen arch sword alıyor

OldStar

Üye
Farm atmayı bıraktık artık malesef.
İşten Gelip 2 3 Saat farm atıp elimiz bomboş bir şekilde ayrılmaktan çok sıkıldık.
Pazar deseniz ölü itemler aşırı pahalı pus itemleri ucuz ama malesef onlarda görüntüden başka birşey değil.
( PARA BASIP NFT KÖSTÜM VEYA PELERİN ALMANIZ GEREKİYOR ) :)

meraklimahmut

Üye
Bence diğer oyund yüzünden edindiğiniz "Farm" alışkanlığınızı değiştirin. Mesela bir sürü gelecek etkinlik üzerinden elde edeceğiniz eşyalar ile karakterinizi geliştirmeyi hayal edebilirsiniz. Şu an yok evet ama yönetimin planı bu sanırım. Hiçbir şeyin acelesi yok sadece siz sabırsızsınız.

HeaveN

Üye
Böyle iyi oldu ya para kasmak zor item fiyatları düşer asağı gb değer kazansın

Adv3NN

Üye
Böyle iyi oldu ya para kasmak zor item fiyatları düşer asağı gb değer kazansın
cikan itemelr silver bar filan degil ki gb fiyati degişim kazanmaz cünkü gold getirisi ayni item farklı bişi gold farklı bişi dostum gold coin silver bar tarzı itemler atıyor olsa dedigin gibi gb etkiler ama kalkıpta epic silahlar droplar goldun girişini etkilemez

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt