İstek uniq item vs epic item karşılaştırması

KinyaSS

Üye
selamlar oyunun çoğu weapon ve shield lerinde sıkıntı ve orantısızlık var
judgment shield +5 (202)def verirken
+5 battle shield (206) def veriyor

rakamları geçtim epic bir shield uniq bir shield dan daha az hasar almanızı sağlıyor bunu hem warior hemde asas jobunda denedim bilerek .evet elimdeki asas anti deff li bir kalkan faka epik bir kalkan uniq kalkandan üstün ve ben bunu çok saçma buluyorum.
sadece priestler bu sorunu yaşamıyor sadece araştırma amacı ile okcular için araştırma yaptım vixen +6 uniq bir +6 bowdan daha fazla hasar vuruyor ve ap si daha fazla :) sayın yetkililer bu saçmalıklara bir son verme vakti geldi ya uniq itemlere bir müdahale yada epic itemlere bir müdehale şart.
priest jobu oyundaki en önemli job lardan olmasına rağmen bu kadar ihmal edilmesi çok ilginç
sırf farmetler takıyor diye görev armour larının stat pointleri ile oynamanızı saymıyorum bile 65 level capde orta itemli bir pirestin epic armour giyip 7 tane mage veya atakerin karşısında tek skill atma imkanı yok priest jobuna biraz daha ilgi göstermeniz gerekli bu oyunu battel pri şeklinde tabir edilen job oynamıyor acil çözüm lütfen her kondua desteğe açığız teşekkürler umarım yaşadığımız problemi ifade edebilmişimdir .
+5.png battle +5.png

Defender0fSekiLBiRi

Üye
Çok haklısın. Bu tespitleri ben de yapmıştım. Geri dönüş olmayacağını bildiğim için dillendirmedim. Durumu destek hattından da iletmelisin.

KinyaSS

Üye
Çok haklısın. Bu tespitleri ben de yapmıştım. Geri dönüş olmayacağını bildiğim için dillendirmedim. Durumu destek hattından da iletmelisin.
çözüm olacağını düşünmediğim için uniq kalkanı +6 upgrade yaparak yaktım .uniq itemlerin bu kadar çöp olmasındaki amaç ney hayla çözemedim .bütün problemler mahmut tuncer halayı dans satışına eklenmediği için bence bro .

KinyaSS

Üye
gereksiz int isteği var neredeyse tüm uniq kalkanlarda saçmalık
int pointinin bu level de birşey ifade etmediğini anlayamıyor sayın yöneticiler veya priest jobuna karşı garezleri var kardeşim ben bu statları int ağırlıklı dağıttığım zaman karakter towndan çıkamaz death valley de bunu anlatamıyoruz heralde test etmedikleri kesin .

ZarakiKenpachi

Üye
Aynen katılıyorum. Bu itemleri hazırlayanların IQ larını test ettirmek lazım öncelikle. Uniqe item düşüyor ve satamıyorsun çünkü değerleri 5 para etmez.

Judgment shield düştü bana da. günlerdir satılmıyor. Epic varken niye uniqe alsın ki millet. Bu saçmalığı düzeltin. Uniqe takılar harici hepsi 5 para etmez. 50 fazla damage vurcak diye kim dünyanın gb sini verir ?

bari HP falan verseydi. Bende sonunda +6 ya basarken yakıp geçecem böyle giderse.

Son düzenleme:

zukcu

Üye
Takılarda olduğu gibi yarın bir gün derler ki bu itemi güçlendirdik bu itemin gücünü azalttık. Haydi itemler çöpe sonra :D

KinyaSS

Üye
Aynen katılıyorum. Bu itemleri hazırlayanların IQ larını test ettirmek lazım öncelikle. Uniqe item düşüyor ve satamıyorsun çünkü değerleri 5 para etmez.

Judgment shield düştü bana da. günlerdir satılmıyor. Epic varken niye uniqe alsın ki millet. Bu saçmalığı düzeltin. Uniqe takılar harici hepsi 5 para etmez. 50 fazla damage vurcak diye kim dünyanın gb sini verir ?

bari HP falan verseydi. Bende sonunda +6 ya basarken yakıp geçecem böyle giderse.
ben 2 gb ye aldım yaktım knk umrumda olmadı zaten çöp bunlarında düzelteceği yok .

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt