Kanka Deathwish ve Dark Mammba sol el silahlar zaten onlari sag ele almak ve karsilastirmak mantikli bisey degil ki.
Sol elde Hatredin 4 attacki -> 2 attacka düsiyo sol elde diye onu da deathwishin 12 poison hasari karsiliyodur üstüne 1%Hp leech bide 3% warriora attack yane item daha kücsiz degil, 2%Hp leech ve ya 5% Warriora attack da ola bilirdi (Zaten warrior ölmiyo

).
Dark Mamba da bisey test ede bilirmisin tek eline al 10 saniye bi dummy ye vur kac tane r vuriyo merak ettim 1.20 isabet orani yaziyo da.
Fazla r vuriyosa item isini cikariyodur dedigin gibi tek r 200+ bunu attackda kurtarmaz.
Gercekten da hizli vuriyosa sag elle hatred al ve sol elle dark mamba ondan sonra gine 10 saniye r vur halen fazla r vuriyo mu diye merak ettim.
Daha hizli vurmiyosa iteme buff iy gelirdi

lr resist 50-70 ola bilirdi mesallah yada -hp indirin yada dex daha fazla büsürü cesit var^^.
Bide yönetimin unique mantigni daha bilmiyoruz suan oyunun end game itemleri ve bunlar +8 de farkini göstere bilir.
Herkez direk unique itemli gezmesin diye mantik ola bilir facelifter de +8 de gücüne gösteriyo.
Simdi dersin +7 unique niye yapim suan okadar masrafli sa, evet belki daha zahmani gelmedi ve fiyat performance bakarsan deymiyo belki clan dungeon dan veye deysik yer lerden daha fazlasi düsecek.
Deathwish +8 bakarsan bence hatred +8 den baya daha güclü resim ekledim.
Sonusda oyuncular fiyatlari beli ediyo kimse dark mamba 20-30k olcak diye demiyo, evet bunlar daha az düsiyo ve basmasi daha zahmetli ginede okadar pahli olcak diye bisey yok.