Uniq Item vs Epik Item (Video, Görsel Detaylı Anlatım)

Kamer

Üye
Epic itemi basmak Uniq itemi basmaya nazaran daha kolay iken Uniq itemlerin Aynı seviyedeki Epic itemler kadar bile hasar çıkartamaması anlıyormusun bilmiyorum ama ben Uniq Epic den 20 katı fazla vursun demiyorum Uniq basmak Epic basmaktan nasıl daha zorsa verdiği hasarsa aynı orantıda olmalı Epic itemden daha az vurmamalı anlıyorsun değilmi :)

Kamer

Üye
Kanka Deathwish ve Dark Mammba sol el silahlar zaten onlari sag ele almak ve karsilastirmak mantikli bisey degil ki.
Sol elde Hatredin 4 attacki -> 2 attacka düsiyo sol elde diye onu da deathwishin 12 poison hasari karsiliyodur üstüne 1%Hp leech bide 3% warriora attack yane item daha kücsiz degil, 2%Hp leech ve ya 5% Warriora attack da ola bilirdi (Zaten warrior ölmiyo :D).

Dark Mamba da bisey test ede bilirmisin tek eline al 10 saniye bi dummy ye vur kac tane r vuriyo merak ettim 1.20 isabet orani yaziyo da.
Fazla r vuriyosa item isini cikariyodur dedigin gibi tek r 200+ bunu attackda kurtarmaz.
Gercekten da hizli vuriyosa sag elle hatred al ve sol elle dark mamba ondan sonra gine 10 saniye r vur halen fazla r vuriyo mu diye merak ettim.
Daha hizli vurmiyosa iteme buff iy gelirdi:D lr resist 50-70 ola bilirdi mesallah yada -hp indirin yada dex daha fazla büsürü cesit var^^.

Bide yönetimin unique mantigni daha bilmiyoruz suan oyunun end game itemleri ve bunlar +8 de farkini göstere bilir.
Herkez direk unique itemli gezmesin diye mantik ola bilir facelifter de +8 de gücüne gösteriyo.
Simdi dersin +7 unique niye yapim suan okadar masrafli sa, evet belki daha zahmani gelmedi ve fiyat performance bakarsan deymiyo belki clan dungeon dan veye deysik yer lerden daha fazlasi düsecek.
Deathwish +8 bakarsan bence hatred +8 den baya daha güclü resim ekledim.

Sonusda oyuncular fiyatlari beli ediyo kimse dark mamba 20-30k olcak diye demiyo, evet bunlar daha az düsiyo ve basmasi daha zahmetli ginede okadar pahli olcak diye bisey yok.
Buyur kardeşım istediğin video herhangi bi hızlı R atak söz konusu değil İSTEDİĞİN şekil buysa damage olarakda düşük tekrar Söyluyorum -248 Hp ve -208 Mp alıyor bu item

R DAMAGE

Tolgun

Üye
Buyur kardeşım istediğin video herhangi bi hızlı R atak söz konusu değil İSTEDİĞİN şekil buysa damage olarakda düşük tekrar Söyluyorum -248 Hp ve -208 Mp alıyor bu item

R DAMAGE
Nerde video senin attin video da 3 r var :D. 10Saniye vur orda gözükür fark varmi yokmu.

Tolgun

Üye
Videodaki damagelere bakıp mı bu yorumu yapıyosun yoksa hayal dünyandan mı yazıyorsun :) kimsenin 20 - 30 katı vurmak istediği yok tek tek hepınıze yazacağım herhalde :)

Epik itemin +7 Geçme olasılığı %20
Uniq İtemin +7 Geçme olasılığı %10

Epik itemin basma masrafı Pazar fiyatlarına bakılıp zahmet edip yukardakı yazıları filan okursan :) veya oyuna girip kendınde baka bilirsin Uniq itemin basma masrafının 7,5 katı bir rakam kadar daha ucuz ki Uniq item basmak istesen bile Pazarda sadece bir kaç adet mevcut gel gelelim meseleye
Video nin alakasi yok adam dedi +8 imperial fark etmiyo elite +7 ye.
Ve epic taki fark etmiyo bende dedim at vitality setli vs rangerse sete karsi fark etmiyosa.

Kamer

Üye
Nerde video senin attin video da 3 r var :D. 10Saniye vur orda gözükür fark varmi yokmu.
Cidden insanın sabrını zorluyorsunuz Duvara konuşuyoruz Duvara bişeyler anlatmaya göstermeye çalışıyoruz.

Ekli dosyalar

• masa ustu.png
    masa ustu.png
    108 KB · Görüntüleme: 44

Kamer

Üye
Video nin alakasi yok adam dedi +8 imperial fark etmiyo elite +7 ye.
Ve epic taki fark etmiyo bende dedim at vitality setli vs rangerse sete karsi fark etmiyosa.
Zırhları ve Takıları denemedim okadar iteme sahip değilim imkan olursa onlarıda deneyip yazarım

Witch_King

Üye
Bu kadar uğraşmış açıklamışsın ve kanıtlarla beraber. Valla helal olsun. Dilimizde tüy bitti oyun açıldığından beri.

İtemlerde saçmalık var. Bonuslar çalışmıyor. Epic, rare, unique olayı sadece teorik olarak duruyor. Anlatamıyoruz arkadaş.

Adamlar at gözlüğünü takmış deli oluyorum valla. Aynı şekilde magenin damagesini arttırdık diyor. Diyoruz ki 50 damage bir şey arttı. Verdikleri cevap epic veya unique silah takmadan farkı anlamazsınız. Sonra gene videolu kanıt gösteriyoruz çalışmıyor bonuslar ap damageler. Bir fark yok diyoruz weponlar arasında. Yok abi boşuna konuşmayın biz sizi anlamak istemiyoruz diyorlar ısrarla !

Kamer

Üye
Oyuncuları ikna ettik sanırım Uniq itemlerin Epiclere nazaran daha kötu olduğunu Yönetimde bize ses verirse bu iş mutlu sonlancak :)

Balerion

Üye
Bu oyuna gereğinden çok daha fazla kafa yoruyorsunuz, ayrıca zaten asassın niye o kadsr para harcadın ki, dual 8 krysis al mage tekle farmcı pri tekle hatta okçu bile teklersin ne gerek vardı

Kamer

Üye
hocam zevk meselesi :) Epik itemin Uniqden daha iyi oldunu bilseydım baştan Epik alırdım :) :)

JamilamCassetteX

Üye
Nasil +8 imperial set vs +7 epic setin farki yok diye bilirsin:D saka gibi.
Istersen al bi vitality/swiftness set rangers sete karsi vs at fark yok de :D.
Siz 10-20 kati vurmak istiyorsunuz.
20-30% ve ya fazla vurmak hangi mmorpg de az?
Adam itemsiz 500 vuriyo itemli 650-700 vuriyo 30-40% fazla vurmak yetmiyo diyo^^ saka gibi.
Siz baska oyuna alismissini bas parayi kapat gözünü herkezi kes.
Rar setli adam potunu skillerini ... akili kularnisa niye epic setli gözüne kapatan potu kaciran skill sektiren adami kesmesin?
Sonusda MMorpg cok kisi oynasin ve büyül kitle olsun 2-3 kisi parayi basan niye 1vs10 atsin? Yok ben para basdim 10 kati vurmam lazim diye bisey yok.
+8 imperial set giyen bir arkadaş vardı nicki galiba wildking di. Onlar ile vs atardık 7 imperialli adama 550 vuruyorsam ona 520 filan vuruyordum mesala fark sence bu mu ? O bana 600 vuruyordu ben ona 7 setli başka birisi bana 540 550 damage vuruyordu hatta bu durumu death valley haritasında test bile ettik. Gelelim epik ve nadir takılara. Mageler ve Priestler + geldiğinde nadir takıları takması onlar için daha iyi ve fiyat performans olacaktır mesala bundan bahsediyorum. Oyunda çöp olmayan 2 epik set var bana göre. 1 tanesi Knight set diğeri Renger set. Diğerleri şu an ki stat point oranları ve skill damagelerine göre çok çok geride kalıyor. Warlock set takan assaslar var mesala bu oyunda. Bu oyunun metası tamamen Healt ve Defans üzerine. Hiç bir şekilde Dex, Magic Power ve STR bonus avantaj sağlamıyor. Defansif takı takan birisi ile Atack bazlı takı takan birisinin attığı damageler 30 40 damageyi geçmiyor.

Balerion

Üye
+8 imperial set giyen bir arkadaş vardı nicki galiba wildking di. Onlar ile vs atardık 7 imperialli adama 550 vuruyorsam ona 520 filan vuruyordum mesala fark sence bu mu ? O bana 600 vuruyordu ben ona 7 setli başka birisi bana 540 550 damage vuruyordu hatta bu durumu death valley haritasında test bile ettik. Gelelim epik ve nadir takılara. Mageler ve Priestler + geldiğinde nadir takıları takması onlar için daha iyi ve fiyat performans olacaktır mesala bundan bahsediyorum. Oyunda çöp olmayan 2 epik set var bana göre. 1 tanesi Knight set diğeri Renger set. Diğerleri şu an ki stat point oranları ve skill damagelerine göre çok çok geride kalıyor. Warlock set takan assaslar var mesala bu oyunda. Bu oyunun metası tamamen Healt ve Defans üzerine. Hiç bir şekilde Dex, Magic Power ve STR bonus avantaj sağlamıyor. Defansif takı takan birisi ile Atack bazlı takı takan birisinin attığı damageler 30 40 damageyi geçmiyor.
Şimdi ben bu meta üzerine çar dizip warlock set yapsam bir sonraki patchde ağlayan bir yayincının hezeyanı üzerine aaa atak statları çok geri kalmış diyip bir "mini güncelleme" ile tam tersine çevirirler biz yine g*t gibi ortada kalırız yine emeklerimiz ziyan olur

udun

Üye
Sanıyorum 2. Deathwish +7'yi basan benim. Bu hataları tek tek ticket attım, oyun yöneticileri ile konuştum anlatmaya çalıştım anlamadılar. Unique itemlerin genelin de böyle bir problem var ama oyun yönetimi gözünü yumuyor. Justice'ın bana verdiği cevap bir daggerın poison damagesini 2 düşürüyoruz forumda onlarca konu açıyorlar... Konuya nasıl baktıklarını siz düşünün artık. Göz bebekleri epic itemlere dokunurlar mı siz düşünün artık. Hiçbir umudum kalmadı olaya böyle bakan yönetimden.

Jackass

Üye
Bu silahları justice tasarladı ona sorun @Justice

Cevap verirse mutlu olucağız zaten. Ben oyunun tester ekibi olduğunu düşünmüyorum. Kendileri şirkette denemeler yapıp oyuna ekliyorlar. Erken erişim sürecinde testerlar biziz fakat bizi de dinlemiyorlar. Herşey kanıtlı ve raporlu şekilde bu konu da mevcut gerisi Burhan Beye kalmış.

İyi Forumlar.

Jackass

Üye
Sanıyorum 2. Deathwish +7'yi basan benim. Bu hataları tek tek ticket attım, oyun yöneticileri ile konuştum anlatmaya çalıştım anlamadılar. Unique itemlerin genelin de böyle bir problem var ama oyun yönetimi gözünü yumuyor. Justice'ın bana verdiği cevap bir daggerın poison damagesini 2 düşürüyoruz forumda onlarca konu açıyorlar... Konuya nasıl baktıklarını siz düşünün artık. Göz bebekleri epic itemlere dokunurlar mı siz düşünün artık. Hiçbir umudum kalmadı olaya böyle bakan yönetimden.
Her türlü seneryoda her türlü damage bütün joblar üzerinde kuklada dahil buna tek tek denenmiş olup tablo olarak ve video olarak konu tekrar guncellenmiştir. bu durumda göz ardı edılecek bi yanı yok . Karaktere verdiği fazladan damage özelliğine rağmen epic item daha fazla damage çıkarıyor diğer yandan bir başka uniq item Aldığı Hp Ve Mp ye rağmen Epic itemden fazla damage çıkaramıyor 2 tane belkide şuan oyunda başka bir +7 uniq item yoktur 1 tane +7 epic itemden üstün olmayı bırak eşit bile değil daha kötu durumdalar

Son düzenleme:

Balerion

Üye
Yönetim "Oyunda bir yamukluk bulduğunuzda resim/ vidyo çekip belgeleyin gerekeni yaparız" diyip duruyor. Başlığı açan arkadaş o kadar test yapmış delil eklemiş bakalım dediklerini yapıp müdahale edecekler mi

Witch_King

Üye
Yönetim "Oyunda bir yamukluk bulduğunuzda resim/ vidyo çekip belgeleyin gerekeni yaparız" diyip duruyor. Başlığı açan arkadaş o kadar test yapmış delil eklemiş bakalım dediklerini yapıp müdahale edecekler mi
Bunun videolu halini mage arkadaşlar aylar önce yayınladı. Aksiyon yok. Sonuç aynı..

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt