Daha öteye götürelim muhabbeti , hani shard yapmak icin kötü uniglerde olabilir deniyor ya.Dediğin gibi Toxic oyuncu çok fazla Her türlü seneryoyu denedik Sol ele Taktık sağ ele taktık bütün Karakterlere vurduk onada karşıdaki adam " item çıkarıyor ola bilir dendi " gittik madem öyle kuklayada vurduk belki kuklada item çıkarmıştırama bi epic itemi geçemedik Özellikle Dark Mamba Okadar fazla Hp ve Mp düşürmesine rağmen gene geçemedi
itemi takan resmen 1 ken -1 oluyo
Deatwish garibim hiç yoktan madem vuramıyorum bari bişey düşürmeyeyim demiş
artık ağlancak halimize gülüyorum @Justice ilgilenceğini söyledi umarım sözünde durur
Oyunda şuan en yüksek Ap değerine sahip 2 Uniq itemde bunlar başka yok başka uniq silah çıksada 1-2 tane belki çıkar oda +1 olarak kimsede artık bu kadar risk alıp basmaz gider pazardan 9 gb ye Epic Hared ini alır bakar yoluna niye bastığı zaman epicten daha az vuracağı bi itemi niye uğraşsın basmayaDaha öteye götürelim muhabbeti , hani shard yapmak icin kötü uniglerde olabilir deniyor ya.
Hatredden daha iyi bi unig dagger varmı acaba ?
Adamlar sürekli bowlda boss kovalıyorbiz epik item düşüremioz unique item hala hayal geliyor. ve her ne hikmetse unique itemler hep aynı kişilere düşüyor sebebini bilsek keşke
Sabırla yönetimden haber bekliyoruzSanirim konu sahibinin dusuncesine ve teorisine katiliyorum. Fakat bu takilar icin farkli. Divine set dehset bir sekilde damage arttirmakta gerek pk gerek farmda.
Atarmisin o link i ?Bunun videolu halini mage arkadaşlar aylar önce yayınladı. Aksiyon yok. Sonuç aynı..
Valla 2 ay olmuştur konu açılalı. CAVBELLA clanında iki mage arenada damage testi yapıyorlar. Chaos setler luna stafflar filan. Magenin takabileceği en iyi itemler şuan oyunda güya. Ama damageler filan yerlerde. Başka itemleri takıp çıkarıyorlar hiçbir şey değişmiyor. Geriye dönüp bakarsan bulabilirsin eğer silmemişlerse konuyu. Zaten o oyuncuların hiçbiri yok artık oyunda. El birliğiyle bıraktırdılar...Atarmisin o link i ?
AhahahhahaHiç birinin okumadım çok uzun diye fakat konu o kadar ince detaylı hazırlamışsın tebrik ederim
Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim Resimlere baksanızda yeterli olur zatenHiç birinin okumadım çok uzun diye fakat konu o kadar ince detaylı hazırlamışsın tebrik ederim
Beklemeye devamemeğine sağlık güzel paylaşım. Umarım en yakın zamanda aksiyon alınır. Aslında bu durumların önüne geçebilmek adına, oyuncuların bu tür şeyleri deneyebileceği PTR(public test realm) serveri açsalar, testleri para harcamadan kolayca yapabiliriz. Herkesin unique +7 +8 item alabilecek durumu yok. Malum çok değerli bu eşyalar. Bugları reportlarız. Yönetim sesimizi duymalı.