Unique Silahların Çöp Olması

karanlik07

Üye
Sa biz bu unique itemleri boşunamı basıyoruz veya boşunamı alıyoruz ?? Her okcu Vixen 7/8 ile hiç item koymadan pk atıyor bunun önüne ne zaman geçilecek unique itemler ne zaman değer görecek ??? 8 unique Mystic bow 25 K süperior Vixen 15 K … ama süperior Vixen daha fazla atak veriyor ee aga neden biz 25 K ya mystic aldık ? Epik itemler slottan droplanıyorkken unique itemler bosstan veya kutulardan düşüyor madem epik itemle aynı hatta daha zayıf slotlara koyunda droplayalım ?

Oppai

Üye
Yok kanka magelerde durum farklı
Hysterial Staff +9 bassam çöp bir item ( Eşdeğeri Hatred +9 yada War Scy ) ben mage olarak bununla oynayamıyorum mesela.
Biz seve seve Archmage almak zorundayız biz napalım. Sizde seçenek var yine

IBoRiS

Üye
Bencede unique 7 lerin 8 epiclerle aynı değerde olmaları lazım. dediğin gibi okçuların % 90 ı vixen warriorların %90 war sc kullanıyor, Pk full tek tip :D Bazı nadir unique itemlerin +1 leri pazarda 10 15 m ye bile satılıyor. Saçma.

matrax_16

Üye
Her silahın özelliği farklı. Bir item Unique diye her şey de daha iyi olacak değil. Dediğin gibiyse sat mystic i vixen al 10k da cepte kalsın.
Kesin 7 vixen'li bir okçu bu. bu kadar boş yorum olamaz diyorsun oluyor. Bak muadil oyuna bakalım 9 ib mi iyi 8 azagai mi ? 9 raptor mu iyi 9 buju mu ? 9 shardmı iyi 8 khanjar mı ? iq su yaşından ufaklar yorum yapmasın

xcrow

Üye
Kesin 7 vixen'li bir okçu bu. bu kadar boş yorum olamaz diyorsun oluyor. Bak muadil oyuna bakalım 9 ib mi iyi 8 azagai mi ? 9 raptor mu iyi 9 buju mu ? 9 shardmı iyi 8 khanjar mı ? iq su yaşından ufaklar yorum yapmasın
İQ su düşük olan sırf item unique diye fazla para bayılandır. Ne işine geliyorsa onu alacaksın ve aynen ben vixenci okçuyum. Fiyat performans ürünü gardaş. Sen git eline unique diye mystic bow al kırlarda zıplaya zıplaya koşarsın

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt