Unknown File Version Win64 Shipping Exe Hatasi Aliyorum

Narphos

Yeni Üye
Herkese merhaba dünden beri oyuna giriş yapmaya çalışıyorum ancak başlıkta belirttiğim hatayı alıyorum forumdaki çözüm yollarını denedim bilgisayarı formatlayıp tekrardan kurdum ancak sorun devam etmekte ayrıca launceher %100 olmadan %43.1 de başlatma butonu aktif oluyor. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. (hata ve çözümler başlığına açamadım konuyu yetkim yokmuş)

win11 kullanıyorum directx 12 (Ip ile alakası olabilir ise amerikada yaşıyorum)
Screenshot 2024-01-04 105238.png

ozgunarpc

Yeni Üye
-Bir kereligine mahsus VPN indir.
-Turkiye'ye baglan.
-Baglandiktan sonra dosya kontrolu yap.
-Sonra oyuna gir.
-Eger oyuna girer ise her defasinda VPN ile oyuna girmek zorunda degilsin (VPN'i silebilirsin).

Son düzenleme:

BEARFACT

Yönetici
Game Master
Yüksek ihtimal dosyalarla alakalı bir sorun yaşıyorsunuz, EAC kontrol yapıp deneyin sorunu çözmezse setup silerek indirdiğiniz dosyadan launcher tekrar çalıştırın temiz kurulum yapmayı deneyin.

Mcgreenbeard

Yeni Üye
What is the Mantis January 26 countdown thingy on the main page? Can this be played in the US? Been trying to and getting the same error as this topic. Redownloaded several times.

Ries

Yönetici
Game Master
What is the Mantis January 26 countdown thingy on the main page? Can this be played in the US? Been trying to and getting the same error as this topic. Redownloaded several times.

Open the game launcher by selecting Turkey servers with a VPN, it will receive an update, and afterwards, you can proceed to log into the game.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt