Unreal Engine 4 Crash Reporter Hatası Çözümü.

cango53

Üye
Edindiğim bilgiler ve yaptığım ufak bir araştırma sonucunda bu hatanın kaynağı olarak gösterilen Directx ve Vcredit (Visual c++) dosyalarının eksik kalmasıyla yada bozulması ile ortaya çıktığını gördüm. Gerekli güncellemeleri yaparak hatadan kurtulabilirsiniz.
Bazı arkadaşlarım denedi ve mutlu sona ulaştı. Eğerki çözüm işe yaramadıysa konu altında belirtin gene yardımcı olmaya çalışırım.

MİCROSOFT UN SİTESİNDEN(Directx) bağlantıya tıklayarak işletim sisteminize uygun dosyayı indirip kurunuz.

MİCROSOFT UN SİTESİNDEN(Visual C++) bağlantıya tıklayarak işletim sisteminize uygun dosyayı indirip kurunuz.

Alineji

Üye
Edindiğim bilgiler ve yaptığım ufak bir araştırma sonucunda bu hatanın kaynağı olarak gösterilen Directx ve Vcredit (Visual c++) dosyalarının eksik kalmasıyla yada bozulması ile ortaya çıktığını gördüm. Gerekli güncellemeleri yaparak hatadan kurtulabilirsiniz.
Bazı arkadaşlarım denedi ve mutlu sona ulaştı. Eğerki çözüm işe yaramadıysa konu altında belirtin gene yardımcı olmaya çalışırım.

MİCROSOFT UN SİTESİNDEN(Directx) bağlantıya tıklayarak işletim sisteminize uygun dosyayı indirip kurunuz.

MİCROSOFT UN SİTESİNDEN(Visual C++) bağlantıya tıklayarak işletim sisteminize uygun dosyayı indirip kurunuz.
dx11 feature level 10.0 hatasına bi çözümünüz var mıdır ? :)

cango53

Üye
dx11 feature level 10.0 hatasına bi çözümünüz var mıdır ? :)
ekran kartınızın modeli nedir acaba biliyormusunuz ? Dx11 Feature level 10 hatası eğer ekran kartınız desteklemiyorsa level 10 a yükseltme izniniz yok anlamına gelir. Eğer modeliniz destekliyorsa driver güncellemesiyle hatadan kurtulabiliriz. Eğer ekran kartınızın modelini söylerseniz yardımcı olabilirim :)

manwe

Üye
Bu hatayı alıyorum çözümü nedir acaba?

Ekli dosyalar

• hata1.png
    hata1.png
    495.6 KB · Görüntüleme: 171
  • hata2.png
    hata2.png
    494.4 KB · Görüntüleme: 136

cango53

Üye

yukarıda anlattığım çözümü uygularsanız düzeleceğini düşünüyorum.
Bu hatayı alıyorum çözümü nedir acaba?

cango53

Üye
güncelleme eksiği vardır yada anti virüs sisteminiz silmiş olabilir bazı dosyalarını güncelleme atın. verdiğim linkleri kullanabilirsiniz. eğer işe yaramazsa ekran kartı driverını güncelleyiniz

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt