Unreal Engine 4 Crash Reporter Hatası

xRuLing

Üye
Güncellemeden Sonra Bu Hatayı Almaya Başladım Send And Close'a basarakta Raporda Ettim.

Ekli dosyalar

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    48.7 KB · Görüntüleme: 146

SHIJIN

Üye
bendede aynı hata çıkıyor bu konuyu açtım ama hala bir çözüm bulamadılar.

DevilsFATHER

Üye
Bilgisayarınız da C++ yazılımlarının ve directx yüklü olduğundan emin misiniz ? ve ayrıca Launcher açıldığında Client verification butonuna basıp eksik dosya varsa yükleminizi öneririm.

SHIJIN

Üye
Yani bunların son sürümleri var pc de bir ton oyun var güncel oyunlar hepsi ve hepsini açıyorum ama bu oyun açılmıyor.

xRuLing

Üye
Bilgisayarınız da C++ yazılımlarının ve directx yüklü olduğundan emin misiniz ? ve ayrıca Launcher açıldığında Client verification butonuna basıp eksik dosya varsa yükleminizi öneririm.
hepsi yüklü son güncellemeden önce sorunsuz girebiliyordum güncellemeyi yaptım giremiyom

JohnPlane

Üye
Zaten oyunun açılacağı yok uğraşma boşver açıldığında uğraşırsın.

DevilsFATHER

Üye
Şuanlık bulabildiğim kadarıyla sorunun çözümleri bunlar eğer farklı bir çözüm bulursam yazarım

LuciFeriaNx

Üye
Maalesef devam ediyor bende benim yönümddn herşeyi denedim oyun kaynaklı bir problemm çalışıyolar çözmek için güncelleme ile çözülür onu bekliyorum
Anladım teşekkür ederim. Elbet bir çözüm üreteceklerdir zaman içinde çünkü bir çok oyuncu bu problemi yaşamış anladığım kadarıyla.

SHIJIN

Üye
Maalesef devam ediyor bende benim yönümddn herşeyi denedim oyun kaynaklı bir problemm çalışıyolar çözmek için güncelleme ile çözülür onu bekliyorum
kardeşim ben oyunu sildim ve tekrar yükledim bugün çözüldü artık vermiyor o hatayı sil tamamen tekrar yükle

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt