Client verification yapın birdeYani bunların son sürümleri var pc de bir ton oyun var güncel oyunlar hepsi ve hepsini açıyorum ama bu oyun açılmıyor.
hepsi yüklü son güncellemeden önce sorunsuz girebiliyordum güncellemeyi yaptım giremiyomBilgisayarınız da C++ yazılımlarının ve directx yüklü olduğundan emin misiniz ? ve ayrıca Launcher açıldığında Client verification butonuna basıp eksik dosya varsa yükleminizi öneririm.
Client Verification denedin mi ?hepsi yüklü son güncellemeden önce sorunsuz girebiliyordum güncellemeyi yaptım giremiyom
evetClient Verification denedin mi ?
Güncell herşey
maalesefbu videodaki adımları takip et birde
eyw herşeyi denedim nerdeyse bi güncelleme ile düzeltilir belkiŞuanlık bulabildiğim kadarıyla sorunun çözümleri bunlar eğer farklı bir çözüm bulursam yazarım
Maalesef devam ediyor bende benim yönümddn herşeyi denedim oyun kaynaklı bir problemm çalışıyolar çözmek için güncelleme ile çözülür onu bekliyorumProblem çözüldü mü acaba? Hala devam ediyor mu?
Anladım teşekkür ederim. Elbet bir çözüm üreteceklerdir zaman içinde çünkü bir çok oyuncu bu problemi yaşamış anladığım kadarıyla.Maalesef devam ediyor bende benim yönümddn herşeyi denedim oyun kaynaklı bir problemm çalışıyolar çözmek için güncelleme ile çözülür onu bekliyorum
kardeşim ben oyunu sildim ve tekrar yükledim bugün çözüldü artık vermiyor o hatayı sil tamamen tekrar yükleMaalesef devam ediyor bende benim yönümddn herşeyi denedim oyun kaynaklı bir problemm çalışıyolar çözmek için güncelleme ile çözülür onu bekliyorum