tekrar aynı hatayı aldımSend And Restart tıkladıktan sonra oyunun bulunduğu klasör üzerinden girmeyi dener misin. Sırasıyla Rise online. Game. Rise online. Arka planda başka rise programının çalışmadığından emin ol.
ilk kurduğumda ben de aynı hatayı almıştım. Dediğim şeyleri yaptıktan sonra bir daha tekrarlamamıştı.tekrar aynı hatayı aldım
Aşağıdaki ekli dosyayı zipten çıkarıp içindeki reg dosyasını yönetici çalıştırıp tekrar denermisiniz. Farklı oyunlarda çözüm bulanlar olmuş.şu sorunu tam olarak çözebilen bir arkadaş cıkmadımı henüz.. ayrıca @OLderUwi isimli üyeye katılıyorum...
formattan sonra driverların tam olarak güncelledin mi? resmi sitelerinden. özellikle ekran kartını. + bi üst te attığım dosyayı denedin mi ?Bilgisayarı yeni formatlamıştım ve oyunu kurdum bu hata ile karşılaştım. Oyunu 3 defa tekrar indirip kurdum birşey değişmedi. İnternette çözümlere baktım yine birşey değişmedi. Bir yetkili çıkıp adam akıllı bilgi verirse seviniriz.
ben bunu denedim işlemi yaptıktan sonra baya bi hatayı almadım sadece 1 sefer Unreal hatasını aldım teşekkürler @EaGLe*Aşağıdaki ekli dosyayı zipten çıkarıp içindeki reg dosyasını yönetici çalıştırıp tekrar denermisiniz. Farklı oyunlarda çözüm bulanlar olmuş.
geri dönüşünüz için teşekkürler. Demekki işe yarıyan pc ler var. Unutmayınki hiç hata vermeyen pc lerde hata çözümü bulmak zor bi işlem. Deneme yapma şansımız olmuyor. iyi oyunlar..ben bunu denedim işlemi yaptıktan sonra baya bi hatayı almadım sadece 1 sefer Unreal hatasını aldım teşekkürler @EaGLe*