Unreal engine 4 crash reporter hatası

ATROPOS

Üye
Oyunu yeni yükledim ve dosyalar yüklendikten sonra 'play' butonuna bastıktan sonra sürekli bu hatayı alıyorum. Çözümünü bilen var mı?

un4.png

mimolog

Üye
Send And Restart tıkladıktan sonra oyunun bulunduğu klasör üzerinden girmeyi dener misin. Sırasıyla Rise online. Game. Rise online. Arka planda başka rise programının çalışmadığından emin ol.

Gillette

Üye
3 gün olcak hala oyuna girmeye calısıyom yükle yükle bitmedi usandım

cango53

Üye
internette bazı çözüm yolları var konusunu açmıştım ama link güvensiz diye kapatılmıştı google da ufak bir araştırmayla halledebilirsiniz.

OLderUwi

Üye
Niye hiç bi yönetim ekibi buraya cevap vermiyor sorunla alakalı ?

cetinmurat

Üye
şu sorunu tam olarak çözebilen bir arkadaş cıkmadımı henüz.. ayrıca @OLderUwi isimli üyeye katılıyorum...

EaGLe*

Üye
şu sorunu tam olarak çözebilen bir arkadaş cıkmadımı henüz.. ayrıca @OLderUwi isimli üyeye katılıyorum...
Aşağıdaki ekli dosyayı zipten çıkarıp içindeki reg dosyasını yönetici çalıştırıp tekrar denermisiniz. Farklı oyunlarda çözüm bulanlar olmuş.

Ekli dosyalar

• UE4_Crach.zip
    326 bayt · Görüntüleme: 330

manwe

Üye
Bilgisayarı yeni formatlamıştım ve oyunu kurdum bu hata ile karşılaştım. Oyunu 3 defa tekrar indirip kurdum birşey değişmedi. İnternette çözümlere baktım yine birşey değişmedi. Bir yetkili çıkıp adam akıllı bilgi verirse seviniriz.

EaGLe*

Üye
Bilgisayarı yeni formatlamıştım ve oyunu kurdum bu hata ile karşılaştım. Oyunu 3 defa tekrar indirip kurdum birşey değişmedi. İnternette çözümlere baktım yine birşey değişmedi. Bir yetkili çıkıp adam akıllı bilgi verirse seviniriz.
formattan sonra driverların tam olarak güncelledin mi? resmi sitelerinden. özellikle ekran kartını. + bi üst te attığım dosyayı denedin mi ?

EaGLe*

Üye
ben bunu denedim işlemi yaptıktan sonra baya bi hatayı almadım sadece 1 sefer Unreal hatasını aldım teşekkürler @EaGLe*
geri dönüşünüz için teşekkürler. Demekki işe yarıyan pc ler var. Unutmayınki hiç hata vermeyen pc lerde hata çözümü bulmak zor bi işlem. Deneme yapma şansımız olmuyor. iyi oyunlar..

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt