Unreal Engine 4 Crash reporter

siouxtr

Üye
Başlıkta yazdığım hatayı alıyorum alt açıklamasında ise;
"You do not have any debugging symbols required to display the callstack for this crash." böyle bir cümle mevcut.
Yazılan bütün yöntemleri denedim, sürekli aynı hatayı almaya devam ettim. Arada bir kereliğine oyun çalıştı birkaç saat kadar oynadım.
Oyun içerisinde yine başlıktaki hatayı aldım şimdi yine giremiyorum ve aynı hatayı almaya devam ediyorum.
sistemim intel-nvidia.

Bu soruna bir çözüm bulunabildi mi?
İyi günler.

Zbam

Üye
1655408414710.png

Şimdi almaya başladım bu hatayı sanırım aynı hata her girişimde atıyor oyun

siouxtr

Üye
Evet id-şifre yazmadan önce, loading dökerken takılıyor ve ardından bu hatayı veriyor. Epic games kurdum, Unreal engine 5'i bile kurdum, driverlar, sistem onarmalar... yazılan her şeyi denedim. Sonuç değişmedi hala aynı bu hatayı almaya devam ediyorum.

siouxtr

Üye
Resler, tekrar kurmalar, tek yapmadığım format kaldı :d senin adına sevindim :)

labidu

Üye
Aynı sorunu bende çok sık yaşıyorum, bir kaç kere arka arkaya deneyince giriyor.
İşin kötü tarafı crash hatası çıktığı zaman kapanmıyor da, görev yöneticisi de işlevsiz hale geliyor reset ata ata giriyorum.

siouxtr

Üye
onlarca kez denedim girmiyor malesef, bir seferliğine girmişti bir kaç saat oynayabildim o kadar. Görev yöneticisinden sonlandırabiliyorum res atmalık kadar değil benim en azından :D

siouxtr

Üye
Kurcalaya kurcalaya biraz ilerlettim :d id-şifre yazma kısmını geçip karakter seçebiliyorum artık. Şimdide aynı hatayı yükleme ekranında veriyor 2haftadır uğraşıyorum bakalım 2 hafta sonra oyuna girebileceğim bu gidişle:D

siouxtr

Üye
Sorunu 3.haftanın sonunda çözdüm ama o kadar şey kurcaladım ki nasıl çözdüm bilmiyorum :d

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt