Unreal Engine 4 crash reporter

forev987

Üye
oyun açıldığından beri sürekli onlineydim sorun yoktu bu güncellemeden sonra böyle bir hata vermeye başladı launcherde başlat dedikten sonra easy anti cheat yüklendikten sonra kapanıp bu hatayı veriyor. nasıl çözebilirim :S

Ekli dosyalar

• crash.png
    crash.png
    53.9 KB · Görüntüleme: 38

MusTi

Rise Online World Mod Team
Senior Moderatör
Arkadaşlar geliştirci ekip hata üzerinde çalışmaktadır kısa süre içinde düzelecektir.

KarinRiverside

Üye
Merhaba arkadaşlar! Şuan bazı sorunlar mevcut gerekli bildirimi ekibe yapmış bulunmaktayız kısa süre içerisinde düzenlemeler yapılacaktır.

lhellguard

Üye
akşama anca düzelme olurmuş hala bi gelişme yok oyuna kadar sildm yükledm dün gece düzelme yok malisef

can2022

Üye
Neden kimse ilgilenmiyor biz oyuna giriş yapamiyoruz anliyormusunuz

can2022

Üye
Lütfen artık bize yardımcı olun saaat 10 dan beri guncelemeden sora oyuna giremiyoruz

Alkoer

Üye
aynı hata . oyuna giremedim dün geceden beri. sabah deniyorum şuan yine aynı hata

lhellguard

Üye
Hayır mağduriyet durumdayız suan 12 saatir oyuna giriş yapamıyoruz güncelemeden sonra cidden artık insanlat gerilmeye başlıyor cözüm gelsin lütfen artk güncelememi geliyor res mi geliyor ekibe iletiyorsunuz tamamda gelişme yoksa iletmenizin bi anlamıda yok

forev987

Üye
Ben oyuna giriş yapabildim sorun çözüldü silip baştan yükledim çözüldü, veya teknik ekip ben silip yüklerken çözmüşlerdir siz de deneyin giremezseniz riseonline ile ilgili her şeyi silip geri yükleyebilirsiniz

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt