Unreal Engine 4 Oyunları İle Çakışma!

:NaturoN:

Üye
Throne and Liberty adında Unreal Engine 4 ile yazılmış başka bir oyun daha var. Rise Online da Unreal Engine 4 de yazılmış diye biliyorum.

T&L bilgisayarımda çalışırken, Rise online açmaya çalıştığımda. oyun zaten çalışıyor hatası veriyor.

Pazarda beklerken başka oyun neden oynayamayayım ki?

Ekstra Not: T&L anti cheat kullanmıyor arkadaşlar

Son düzenleme:

EaGLe*

Üye
Eğer T&L ile Rise aynı anti-cheat i kullanıyor ise birlikte çalışmayacaktır. T&L neyi kullanıyor bilmiyorum ama kontrol edebilirsin hata o olabilir

Anthelior

Üye
Çakışma hem Anti Cheat hem direkt Unreal Engine kaynaklı olabiliyor. Unreal Engine (direkt oyun motoru yani) açıkken de Rise Online açılmıyor mesela.

Ries

Yönetici
Game Master
Maalesef, aynı anda Rise Online'u ve Unreal Engine tabanlı bir oyunu açmaya çalışırsanız çakışma yaşanacaktır. İki Unreal Engine tabanlı oyunu aynı anda çalıştırmak mümkün görünmemektedir.

:NaturoN:

Üye
Maalesef, aynı anda Rise Online'u ve Unreal Engine tabanlı bir oyunu açmaya çalışırsanız çakışma yaşanacaktır. İki Unreal Engine tabanlı oyunu aynı anda çalıştırmak mümkün görünmemektedir.
Önce Rise Online ardından , T&L girerek sorunu kendimce aştım. Yani aslında "İki Unreal Engine tabanlı oyunu aynı anda çalıştırmak mümkün görünmemektedir." söylemi yanlış.

Ries

Yönetici
Game Master
Önce Rise Online ardından , T&L girerek sorunu kendimce aştım. Yani aslında "İki Unreal Engine tabanlı oyunu aynı anda çalıştırmak mümkün görünmemektedir." söylemi yanlış.
Düzelttiğin için teşekkür ederim öyleyse.

RickSancheZz

Üye
evet valorant açarkende önce rise açmak gerekiyor valo açıkken rise açılmıyor,

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt