Unreal engine CRASH

Fl00yd

Üye
15 gündür girebildiğim oyuna bu akşam itibariyle giremiyorum; daha ne kadar sorunla başedeceğiz? düzenleme yapmanın vakti gelmedi mi?

Her gün farklı farklı sorunlar baş gösteriyor,fakat oyuncunun oyun oynama kalitesini yükseltecek bir güncelleme alamadık,

Hatanın çözümünü bilen varsa da yardımcı olsun lütfen

Ekli dosyalar

• IMG_20220509_193613.jpg
    IMG_20220509_193613.jpg
    2.4 MB · Görüntüleme: 53

mrares

Üye
15 gündür girebildiğim oyuna bu akşam itibariyle giremiyorum; daha ne kadar sorunla başedeceğiz? düzenleme yapmanın vakti gelmedi mi?

Her gün farklı farklı sorunlar baş gösteriyor,fakat oyuncunun oyun oynama kalitesini yükseltecek bir güncelleme alamadık,

Bu kısa vadede düzenleme ile çözülecek bir durum değil. Çok uzun vadeli kontroller gereklidir, ancak böyle tek tük oluşan kritik hatalar giderilebilir. Gerçi ekip iyi çalışıyor ancak çok daha fazlası lazım, oyun çok erken çıkmış ciddi anlamda keşke 6 ay sonra çıksaydı da bu yığınlık altında kalmasalardı.

EHTIYAR

Üye
Benzer hatayı ben de alıyorum, fakat benim durumum evlere şenlik:)

Ben bu hatayı sadece "Barbarians" ve Barbarians Orc"ların bulunduğu bölgeye gidersem alıyorum. Akabinde oyun donuyor, bu hatayı veriyor ve hiçbir işlem yapamıyorum. Mecburen Görev Yöneticisinden kapatıp oyunu yeniden başlatmak zorunda kalıyorum. Yeniden oyuna girdiğimde de girer girmez o bölgeden ışınlanmazsam 5-10 saniye içinde tekrar bu hatayı vererek donuyor.

Gerek Dorion'da gerekse Lunaskar Kingdom'da neredeyse tüm haritayı dolaşmışımdır, başka hiçbir yerde sorun yaşamıyorum. Dorion'daki görevi parti sayesinde geçmiştim sanırım ama 49 level olmama rağmen sırf bu donma olayı yüzünden Lunaskar Kingdom'daki görevi hala bitiremedim. Birkaç gün üst üste Barbariansların bulunduğu yere farklı yerlerden girerek görevi yapmaya çalıştım (biraz inatçıyımdır laf aramızda), belki 100 defa donup tekrar başlatmışımdır oyunu ama yok, nereden girsem olmadı. Hatta bazen girer girmek 1 veya iki el ateş edebiliyordum, oyun donunca kapatıp tekrar girdiğimde ölmüş oluyordum.

Destek sistemine olayı ekran alıntısıyla birlikte ilettim, ancak onların sunduğu çözümlerin de forumdaki diğer çözümlerin de hiçbiri işe yaramadı. PC'nin yetersizliğinden falan olduğunu zannetmiyorum, çünkü türlü haritaların hiçbir yerinde bu sorun yokken sadece o bölgede olması garip.

Ne diyelim, oyunda başka sıkıntılar da var elbette, ama geliştirme aşamasında olduğunu düşünerek hoş görmeye çalışsam ta şu premium süresinin bitimini müteakip büyük ihtimalle bırakacağım.

Sorunların en aza indirgendiği bir oyun oynamanız dileklerimle...

Kenshin

Üye
Merhaba,

Bu hatayı alan kullanıcılar tüm Windows güncelleştirmelerini yaptıklarında ve Grafik Kartı güncel sürümünü yüklediklerinde sorunu çözülecektir.

EHTIYAR

Üye
Sayın moderatörüm, windows ta diğer sürücüler de güncel. Bu vesileyle hepsini tek tek kontrol etmiştim.

Ayrıca, (benim açımdan) sadece tek bir bölgede bu sorunun oluşması size de garip gelmiyor mu?

Fl00yd

Üye
Merhaba,

Bu hatayı alan kullanıcılar tüm Windows güncelleştirmelerini yaptıklarında ve Grafik Kartı güncel sürümünü yüklediklerinde sorunu çözülecektir.
bilgisayarım tamamiyle güncel,pc de sadece rise online yüklü,sadece bu oyun için pc aldım,15 gündür herhangi bir sorunum yoktu,bu gün oyunu defalarca silip kurmama rağmen olmuyor,premium boşa gidiyor,exp ve farmdan geri kalmakda extra sıkıntı ,sadece güncelleştirmelere değil de oyunla ilgili de bir çalışma olsa güzel olmaz mı ? bunula ilgili bir çalışma olacakmı ?

Kenshin

Üye
Tekrar Merhaba,

Yabancı bir forumda şu şekilde bir çözüm önerisi buldum, denemenizde fayda var;

"C:\Program Files\RiseOnline\Game\RiseOnline\Binaries\Win64" klasöründeki "RiseOnline-Win64-Shipping" uygulamasına sağ tık yapıp Özellikler menüsünden Uyumluluk sekmesindeki "Tam ekran iyileştirmelerini devre dışı bırak" kısmını işaretleyip Uygula ve sonrasında Tamam butonuna tıklayıp oyunu tekrar çalıştırın.

EHTIYAR

Üye
Benim açımdan değişen bir şey olmadı...

Muhtemelen tam ekran oynamakla ilgili bir ayar, ancak ben zaten forumdaki bazı çözümleri dikkate alarak tam ekran oynamaktan vaz geçmiştim.

Tekrar Merhaba,

Yabancı bir forumda şu şekilde bir çözüm önerisi buldum, denemenizde fayda var;

"C:\Program Files\RiseOnline\Game\RiseOnline\Binaries\Win64" klasöründeki "RiseOnline-Win64-Shipping" uygulamasına sağ tık yapıp Özellikler menüsünden Uyumluluk sekmesindeki "Tam ekran iyileştirmelerini devre dışı bırak" kısmını işaretleyip Uygula ve sonrasında Tamam butonuna tıklayıp oyunu tekrar çalıştırın.

Ekli dosyalar

• Barbarians ve barbarians orc crush.JPG
    Barbarians ve barbarians orc crush.JPG
    140.4 KB · Görüntüleme: 32

samet kozan

Üye

:) oyunu iki üç sefer sildim yükledim, directx vs vs yöntemler idenedim ama çözümün sadece bilgisayarınızın ekran ayarlarında olduğunu anladım.
sadece görüntü ayarlarınızı örnç 1024x768 yapın giriş sağlayacaktır.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt