Unutmayalım ki bugları düzeltmek için açıldı bu mod

Vasly

Üye
Arkadaşlar herkes bir eleştiri derdinde, tamam eleştirelim ama bunu küfür ederek, hakaret ederek, aşağılayarak küçümsemeye çalışmayalım. Oyun moderatörleri zaten en başından beri belirtiyor, bizleri eleştirin diye ama şuan sizin yaptığınız gerçekten çok ayıp bir şey. Yıllardır en basit hataları düzeltmeyen, oyuncuyu para odaklı gören oyun sistemleriyle karşılaştık. Sizlere bu kadar değer verip oyuncusunu düşünen yönetime bu kadar acımasız olamazsınız. Herkes oyunu beğenecek diye bir şey yok biz oyunu beğendik ve oynuyoruz, oynayacağızda. Lütfen eleştiri yaparken biraz IQ seviyenizi düşünüp bu eleştiri yapsam doğru olur mu diye bir yoklayın kendinizi...
Bu başlığı açmamın sebebi ise, bizim çoğu insanımız eleştiriyle hakaretin farkını bilmiyor. Bir nebze dahi olsa olaya farkındalık yaratmak istedim.

Herkese iyi PK’lar dilerim...

Uçan Zürafa

Üye
"Okçolor çok voroyor, Mogolor 3 pt gozoyor norf ostoyoroz" gibi boş konulara gerek yok. Alfa sürümün ne olduğunu bilmeyen uzak dursun official sürüme kadar. Meşgul etmesinler forumu.

X A

Üye
Oyun daha alfa aşamasındayken böyle oyun olur mu diyenler var :D Şaka gibi :D

_AYDOS_

Üye
Bazı arkadaşlar alfa sürecinde olduğunu unutuyor heralde iyice kaptırdı bir kısmımız oyuna kendini ben gayet bazı eleştirileri normal görüyorum :)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt