Aziz
Üye

Merhaba,
Bugün discord kanalında Burhan Bey'in bahsetmiş olduğu coin sistemini buradan paylaşıyorum.
İyi forumlar.
Bugün discord kanalında Burhan Bey'in bahsetmiş olduğu coin sistemini buradan paylaşıyorum.
Coin sisteminde 7 farklı coin'i oyuna entegre edeceğiz: Upgrade Coin, Dismantle Coin, Kill Coin, Dungeon Coin, Monster Coin, Craft Coin ve Event Coin.
Bu ürünleri adlarından da anlaşılacağı üzere farklı alanlarda farklı aktiviteleriniz sonucu kazanacaksınız. Bu coin'lerin amacı size düzenli eşya elde etme imkanı sunmak ve karakterinizi geliştirmenize yardımcı olmak olacaktır.
Upgrade Coin: Epik eşyayı yükseltirken başarısız olursa "Epic Upgrade Coin" kazanacaksınız, Unique bir eşyayı yükseltirken başarısız olursanız "Unique Upgrade Coin" kazanacaksınız veya başarısız epik eşyası ile bir miktar Upgrade coin, unique ile ondan biraz daha fazla bir miktar upgrade coin kazanacaksınız. Bu upgrade coini ise harcayabileceğiniz ayrı bir NPC olacak. Bu NPC'den farklı ürünleri upgrade coin biriktirdikçe alabileceksiniz. Bazen bunun etkinliği de olabilecek.
Diğer coin'ler de kendi alanlarında elde edilebilecek ve kendi NPC'leri bulunacak. Bu 7 harcama birimini oyundaki aktivitelerinizle elde edip kendinizi geliştirebileceksiniz. Örneğin; zindanlardan eşya elde edemiyorum diyen Dungeon coin toplayarak düzenli bazı eşyalar edinebilecek.
İyi forumlar.