upgrade saçmalığı

CanavarHun

Üye
bu item basma olayı gerçekten çok acayip kötü bir durum ben priest oynuyorum üzerime +8 priest leather basmak istedim 60m harcadım 1 tane bile basamadım yahu son 3 haftada 180m toplamda upgrade yaptım şunu bastım diyebileceğim hiç bir şey yok en az 10 tane epik item denedim şimdiye kadar +5i göremedim 5 tane rare itemden 1 tane +6 belki basabiliyorum en az 20 adet +6 itemden 0 +7 geçirdim yani benim hesabımda mı sorun var anlamadım şanssız olunabilir ama 180m ya bir sürü emek verdim basabildiğim hiç bir şey yok yani sizin taktiğiniz falan mı var yoksa benim hesabım mı bozuk

CanavarHun

Üye
Para biriktir al daha iyi + basma işi zor şuan
evet mecburen öyle yapıcam ama drop da alamıyorumki 8 saat cz de flame rock döndüm 0 drop çitin hariç yani karalisteye falan alındım sanırım drop şansım kapandı hem item basarken hem mob keserken

HeaveN

Üye
Şans bazıları çok yakıyo + geçerse ker yanarsa zarar onu bilmek lazım geride item yoksa + basmak mantikli degil

CanavarHun

Üye
Ne hikmetse 20 tane epicten 1 tane +6 geçmiyorken yayıncı arkadaşlar deli gibi + 8 basıyor.

Aklımda deli sorular...
ya evet bende izliyorum çok eğlenceli geliyor sonra bende deniyorum +5 bile basamıyorum epik itemlerde hiç +5i göremedim en az 10 farklı item denedim simdiye kadar yani 10 itemden +5 basamadım ama bence benim çarımda bir problem var

SiNiSTeeR

Üye
kesinlikle alırdın bide benim totemim aynı gün basmıyorum +6 ya bastıysam onları bekletiyorum koyuyorum pazara çekilirse çekilmezse 2 veya 3 tane itemi deniyorum aynı gün hepsini atmıyorum şansın yoksa zorlamanın anlamı yok

bradypodidae

Üye
oyunun başında necro staf 40m falandı. Pazarda ucuzdan topladım . Dedim ne var basarım ,30-40 taneden illa biri geçer. Geçmedi a dostlar.... Sonra hırs yaptım bi 30-40 tane daha aldım, yine geçmedi. Totalde sanırım 70-80 m para harcadım. iki üç gün önce 20 m den pazardan aldım bi tane. çok mutluyum =)

Bu arada geçiren de geçiriyor onu anlamış değilim. upgrade ile para kasanlar var oyunda... Hani şans mans tamam da, bu kadar da şans olmaz arkadaş.

Bir film vardı adını hiç hatırlamıyorum ama filmde amerikada başkanlık seçiminde hiç ihtimal verilmeyen bir adam kazanıyordu. Sonradan anlaşılıyordu ki o seçimde kullanılan bilgisayar programındaki bir yazılım hatasından dolayı, hangi adayın isminde "i" harfi çok ise oylar ona kaymış. Acaba diyorum bu oyunda da öyle bir kodlama hatası mı var? nicke göre bir şans oranı mı oluşuyor =)

SiNiSTeeR

Üye
oyunun başında necro staf 40m falandı. Pazarda ucuzdan topladım . Dedim ne var basarım ,30-40 taneden illa biri geçer. Geçmedi a dostlar.... Sonra hırs yaptım bi 30-40 tane daha aldım, yine geçmedi. Totalde sanırım 70-80 m para harcadım. iki üç gün önce 20 m den pazardan aldım bi tane. çok mutluyum =)

Bu arada geçiren de geçiriyor onu anlamış değilim. upgrade ile para kasanlar var oyunda... Hani şans mans tamam da, bu kadar da şans olmaz arkadaş.

Bir film vardı adını hiç hatırlamıyorum ama filmde amerikada başkanlık seçiminde hiç ihtimal verilmeyen bir adam kazanıyordu. Sonradan anlaşılıyordu ki o seçimde kullanılan bilgisayar programındaki bir yazılım hatasından dolayı, hangi adayın isminde "i" harfi çok ise oylar ona kaymış. Acaba diyorum bu oyunda da öyle bir kodlama hatası mı var? nicke göre bir şans oranı mı oluşuyor =)
kanka valla malum oyunu 10 sene kadar oynadım belki 20 bin tl batırmışımdır ama sırf hırsıma yenildiğim için oldu ya hırs yapmıcaksın ya upgrade yapmıcaksın ben onu anladım

CanavarHun

Üye

:D kesinlikle katılıyorum ya zaten benim yakındıgım durum bu herkes upgrade yapıyor bende çok yaptım ama hiç bir şey basamadım şimdiye kadar herkes hava atıyor onu bastım bunu yaptım ben sadece yaktım oyun karakterim bozuk sanırım bilemiyorum

CanavarHun

Üye
kanka valla malum oyunu 10 sene kadar oynadım belki 20 bin tl batırmışımdır ama sırf hırsıma yenildiğim için oldu ya hırs yapmıcaksın ya upgrade yapmıcaksın ben onu anladım
evet ama 20 itemden 1x +7 alırsın ya :D orda o kadarda değil yani orası ama burda da basabiliyolar benim şansım yok .d

SiNiSTeeR

Üye
evet kesinlikle bana kalırsada alman lazım ama bu oyunda nasıl bi algoritma var inan bende çözemedim o yüzden anville inatlaşmıcaksın :D

BenGeldim

Üye
Kanka sana bişi diyim kafan açılsın. Windcaller +1 5m ortalama. +7 si 250m. Mage chitin +1 200k +7 si 100m. Bu tamamen basma zorluğundan kaynaklanan bir durum. Yok basılmıyor.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt