upgrade saçmalığı

CanavarHun

Üye
Kanka sana bişi diyim kafan açılsın. Windcaller +1 5m ortalama. +7 si 250m. Mage chitin +1 200k +7 si 100m. Bu tamamen basma zorluğundan kaynaklanan bir durum. Yok basılmıyor.
knk haklı olablirsin ama ben sadece epik değil hiç bir şey basamıyorum .d 60m harcadım 1 adet +8 pries leather basamadım yani normal mi sence

BenGeldim

Üye
knk haklı olablirsin ama ben sadece epik değil hiç bir şey basamıyorum .d 60m harcadım 1 adet +8 pries leather basamadım yani normal mi sence
Basılmıyor hiç bir şey basılmıyor. 9 tane +6 epic ve rare karışık itemi üst üste bastım yandi 9 dan 1 taneside arcane scroll la.....

KAYBERENN

Üye
30 35 gb item yaktım su oyundaki upgrade kadar beni yıpratan bir şey olmadı aşırı zor bi basma oranı var ve saçma şekilde yayıncılar yayında çatır çutur basıyor anlamadım gitti

CanavarHun

Üye
30 35 gb item yaktım su oyundaki upgrade kadar beni yıpratan bir şey olmadı aşırı zor bi basma oranı var ve saçma şekilde yayıncılar yayında çatır çutur basıyor anlamadım gitti
:/ senin durumun benden daha kötüymüş ama katılıyorum yayıncı şansımı diyim yayıncılara özel drop mu var anlayamadım umarım öyle bir adaletsizlik yoktur hayır varsa :D bende yayın açarım

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt