İstek Upgrade

GastroGavad

Üye
Merhaba, ben str pri oynuyorum ve +7 paper set basmak istedim ancak aşırı zor , yani sanırım sorun bütün renk itemlerin basma zorluğu nun aynı olması çünkü bundan daha zor ise diğer seviyeler, high clas itemleri +7 yapmak falan hayal olur.
Örnek vereyim dün 6 adet +5 paper ı +6 ya üst üste yaktım 2m para ile sadece 4 parça +6, 1 parça +5 paper basabildim, Benim şansıma mı diyeceğim ama yok yani itemlerin renklerine göre basma zorluğu olmalı oyun da, atıyorum bir paper +6 nın +7 ye geçme oranı ile chitin armor un +6 dan +7 ye geçme oranı aynı olmamalı bu haksızlık

KorkmazUsta

Üye
paper +7 set yaptım fazlalıklardan +8 geçirdim dostum 4m ye falan patladı

GastroGavad

Üye
paper +7 set yaptım fazlalıklardan +8 geçirdim dostum 4m ye falan patladı
ozaman oyunda ki rng de sıkıntı var. Aramız da bu kadar uçurum olması normal değil ben 2 m e +6 set yapamazken senin sadece 4m e fazlalıklardan +8 basman garip, ki ben malum oyun da yıllar önce +7 paper basıp 300-400k ya 800k-1m e satarak para kasardım.

Silveran

Üye
şuana kadar 10 tane itemi +7 attım 2 tanesi geçti, 50 tane itemi +1den +6ya kadar bastım neredeyse yarısı geçti. Bir arkadaşta 8 tane itemi arka arkaya +6 dan +7 ye attı hepsi yandı. Bana sorarsan +6ya kadar çok rahat geçiyor ama +7 problem

GastroGavad

Üye
şuana kadar 10 tane itemi +7 attım 2 tanesi geçti, 50 tane itemi +1den +6ya kadar bastım neredeyse yarısı geçti. Bir arkadaşta 8 tane itemi arka arkaya +6 dan +7 ye attı hepsi yandı. Bana sorarsan +6ya kadar çok rahat geçiyor ama +7 problem
valla 5 e kadar kolay 6 aşırı zor yani 5 e kadar bu kadar kolay olup bir anda bu denli zorlaşması ayrı bir olay, bunun dışında asıl problem benim basıp basamam falan da değil asıl roblem set i 100defans veren bir item ile 500 defans veren itemin aynı basma zorluğun da olması veya +8 i 60 atak ile +8 i 160 atak olan itemin aynı zorlukta basılması , yani itemler sadece + sına göre değil renklerine claslarına göre ayrı zorluklarda basılmalı çünkü sağladıkları fayda aynı değil

tatar889

Üye
bende seti cikaramadim ama 3 parca 7 2 parca 6 var ama verdigim hasar cok dusuk seri skill yok 45 de birtane skil aciliyor o da seri degil atak veren kagir %20 veriyor str priestin bu oyunda bir mantigi yok atak yok defans yok can yok str priestin defanstan odun vermesinin sebebi hasarin cok yuksek olmasi ancak suan ki str priest tamamen gereksiz bir str priest sever olarak hayal kirikligina ugradim bir tane kosma skili verdik diye atak kagidi %50 den %20 ye indirmek cok sacma ben bu haliyle bu oyunu oynamam.

Bench_

Üye
Şans meselesi bazen o gün 3 tane +7 basarsın peşpeşe bazende 1 gün 1 saat boyunca zorlarsın +4 e yanar .Bu işin kuralı kötü gidişatı hissediyorsan basma basşka gün bas günde 2 3 tane dene , dediklerimi yapmassan perişan olursun dostum . Aeo

GastroGavad

Üye
Şans meselesi bazen o gün 3 tane +7 basarsın peşpeşe bazende 1 gün 1 saat boyunca zorlarsın +4 e yanar .Bu işin kuralı kötü gidişatı hissediyorsan basma basşka gün bas günde 2 3 tane dene , dediklerimi yapmassan perişan olursun dostum . Aeo
Hocam anlatmak istediğim sorunu anlamadın galiba ,sorun benim basıp basamam değil ki ve üstüne belli bir % si yok mu bu işin mesela +4 den +5 e %30 dur gibi
diyorum ki itemin clas ına göre belirlensin bu olay , ayrıca +5 e kadar 28 tane den 3 tane yakmışımdır ama +6 ya 25 de 4 geçti sadece böyle bir oran mantıklı mı ve paper gibi oyunun en dandik itemin de

Bench_

Üye
+6 +7 +8 yüzde başlıyor sanırım benim tahminim +4 yüzde 60 +5 yüzde 50 +6 yüzde 30 +7 yüzde 10 +8 yüzde 5 oalbilir.Zaten +3 e yüde 100 oranla geçiyor sabit. bi düşün bu yazdığımı sence olabilir mi bu oranlar?

O bazen basan arkadaşlar şanslı gününde seninde yüzüne güler bir gün .

Yolcu

Üye
Arkadaşlar +7 zor , itemler hakkında sitede bir bölüm yok sanırım daha olacağını da sanmıyorum. itemlerin özellikleri, bilgileri anvilden geçme % oranları yok ama +8 ve üstüne kolayca geçmemeli zor olsun ki değeri olsun. Oyunda şu ana kadar basit itemleri gördük ve neler var bilmiyoruz. Örneğin Hp-Mp rec silahlar var mı belli değil. Ama sitede anvil ve itemler konusunda basitte olsa bilgilendirmeler olsa daha güzel olur. kimse karşısında full itemli biri ile savaşmak istemez.

GastroGavad

Üye
+6 +7 +8 yüzde başlıyor sanırım benim tahminim +4 yüzde 60 +5 yüzde 50 +6 yüzde 30 +7 yüzde 10 +8 yüzde 5 oalbilir.Zaten +3 e yüde 100 oranla geçiyor sabit. bi düşün bu yazdığımı sence olabilir mi bu oranlar?

O bazen basan arkadaşlar şanslı gününde seninde yüzüne güler bir gün .
bilmiyorum benim tecrübe me göre +4 ve +5 e daha yüksek +6 ya daha düşük gibi geldi neyse para bulabilirsem tekrar denerim ((tabi coin kasılan bir yer bulabilirsem solo :D o da ayrı dert)), zaten dediğim gibi problem en yüksek item ile en düşük itemin aynı geçme % sine sahip olması burada benim şansım değil

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt