yaptıkları yanlıştan döndüklerini görmedim ben. Dönseler AH limitini kaldırırlardı oyuncuların %90'ı kalkmasını isterken
öyle demeyelim. isteyen farklı olursa herşeyden dönülebilir.
örneğin:
@SunRise Death Valley'e eklenen yeni boss Thunderbreath adlı yaratığın drop listesinden Willpower Necklace, Spirit Necklace, Necklace of True Faith ve Storm Necklace eşyaları kaldırılmıştır.
şimdi bu itemlerin eklenmesi kesinlikle hataydı jewel craftı yapan kişilere saygısızlık ve haklarını gasp etmekti bu benim kesin ve net görüşüm.
fakat madem böyle bi karar alındı yama notlarına eklendi. bundan bu kadar kısa sürede hatta oyun bile daha acılmamısken nasıl bu kadar kolay vazgecildi ?
biz weapon craftı yapan insanlara vurduğunuz darbeler yetmedi hiçbirinde bu sekılde bı duzeltmeylede karsılasmadık bu nasıl oldu peki ?
bizimdemi toplanıp birşeyler yapmamız gerekiyor ? 4 aydır bekliyorum stone dropları aktif olsun diye hala aktif olmadı. hem 36 leveldeki war scy damned hala nerfli hemde 38 leveldeki tüm silahlar günde 36 kez cıkan boss droplarına eklendi. bu konuda cok kez yazdım bildiğiniz pozitif ayrımcılık yapılıyor bunu kimseyle tartışmam bile gözün gördüğü şey ortada. Ben discorddan da yazdım bence kaldırılan dropların yerine weapon craftında 40 leveldeki silahlar eklenmeli. jade dagger ve viper bunlar zaten epik olan golden snake ve vixen bowdan daha dusuk ap ye sahıp weapon craftının yıldız itemleri. olmasada olur alın bence bunlarıda o bossun drobuna ekleyin.
@SunRise justice