üretim-other

Tengrikut

Üye
üretim - other'e carpentry - blacksmithing - leatherworking 30 seviye ürünler eklenmiş

jewel working - cooking - stonemansory - alchemy - eklenmemiş? adil bir denge olabilirmi tüm mesleklerde 1 seviyenin 30 seviye ürüne dönüştürülmesi olmadan?

Powerslavee

Üye
klan binasında lazım olacakmış diye getirmişler ama saçmalamışlar. İnsanlar emek verip craft ve gathering kasıyor siz 30 levelde toplanabilen şeyi 1 levelde elde edilebilir hale getiriyorsunuz.

JaxSui

J
Diğer meslekleri bilmem ama herbalism materyalleri dönüştürülmeli diye düşünüyorum. Çünkü 1. seviye materyaller 2. seviyeye geçince, 2. seviye materyaller 3. seviye olunca çöp oluyor. Kesinlikle dönüşüm şart herbalismde...

52zeki52

Üye
Çok çok yanlış bir uygulama olmuş gerçekten. Hiç bir adaleti olmamış. 30 level demir ustalığı veya marangozluk kasanları resmen elinin tersiyle itmişler. Clan binaları bu şekilde daha hızlı yapılabilir olmuş yönetime göre ama yavaş yapılsın hakkıyla yapılsın. Yada örnek veriyorum 10.000 titanium plate istemesinde 5.000 istesin ama bu materyali o leveli kasmaya ugrasmıs emek harcamış adamdan almak zorunda olsunlar. Hemen dönülmesi gereken yanlış bir uygulama...

Powerslavee

Üye
yaptıkları yanlıştan döndüklerini görmedim ben. Dönseler AH limitini kaldırırlardı oyuncuların %90'ı kalkmasını isterken

RickSancheZz

Üye
bir blacksmittingci gold plate üretebilmek için 30 seviyeye gelmesi gerekiyordu ( ben 6 ayda yeni 30 oldum) şimdi 10 seviye olan karakter iron plate üreterek gold plate elde edebilir konuma geldi garip.

ben kendime mage set üretmek istiyordum 24 lvl leatherim var, ama bear derisini ucuza bulamıyodum malzemeleri versen işlemeye 300 k istiyorlardı.
çöpe atmak üzere olduğum binlerce tanned tigerleri, tanned beara çevirdim, burda noldu, ben kârlı çıktım ama aylarca leathere emek veren adamın değeri kalmadı,

RickSancheZz

Üye
klan binası gelince sırf işleme yapmak için bile meslekçilere ihtiyaç olur diyordum, şuan oda yalan oldu, önerim bu takas işlemlerini meslek seviyelerine bağlamanız

SEISMO

Üye
yaptıkları yanlıştan döndüklerini görmedim ben. Dönseler AH limitini kaldırırlardı oyuncuların %90'ı kalkmasını isterken
öyle demeyelim. isteyen farklı olursa herşeyden dönülebilir.
örneğin:
@SunRise Death Valley'e eklenen yeni boss Thunderbreath adlı yaratığın drop listesinden Willpower Necklace, Spirit Necklace, Necklace of True Faith ve Storm Necklace eşyaları kaldırılmıştır.
şimdi bu itemlerin eklenmesi kesinlikle hataydı jewel craftı yapan kişilere saygısızlık ve haklarını gasp etmekti bu benim kesin ve net görüşüm.
fakat madem böyle bi karar alındı yama notlarına eklendi. bundan bu kadar kısa sürede hatta oyun bile daha acılmamısken nasıl bu kadar kolay vazgecildi ?
biz weapon craftı yapan insanlara vurduğunuz darbeler yetmedi hiçbirinde bu sekılde bı duzeltmeylede karsılasmadık bu nasıl oldu peki ?
bizimdemi toplanıp birşeyler yapmamız gerekiyor ? 4 aydır bekliyorum stone dropları aktif olsun diye hala aktif olmadı. hem 36 leveldeki war scy damned hala nerfli hemde 38 leveldeki tüm silahlar günde 36 kez cıkan boss droplarına eklendi. bu konuda cok kez yazdım bildiğiniz pozitif ayrımcılık yapılıyor bunu kimseyle tartışmam bile gözün gördüğü şey ortada. Ben discorddan da yazdım bence kaldırılan dropların yerine weapon craftında 40 leveldeki silahlar eklenmeli. jade dagger ve viper bunlar zaten epik olan golden snake ve vixen bowdan daha dusuk ap ye sahıp weapon craftının yıldız itemleri. olmasada olur alın bence bunlarıda o bossun drobuna ekleyin. @SunRise justice

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt