Üvey evlat Warrior

N3v3N

Üye
85 capiyle her sınıfa acabilecekleri 3-4 yetenek gelirken warriora acabilecekleri 1 yetenek geldi ve o da artık kullanışsız duruma düştü.

Yeni nerfimiz hayırlı olsun. 70 atak 72 def 10 master oynamaktan başka bir seçenek kalmadı warriorlara.

1 senedir zehir skilleri buglu, skiller hasarları ile açıklamaları yanlış. Buglu skiller duzeltilecegine ASSASlarin warriorun ölümsüzlük skili? İtirazları sonuç buldu ve skill 54 lvl den 60 lvl e kondu.

Ayrıca son güncelleme ile; rogue blue dragon set saf fiziksel hasar bonusu vermeye başladı. Sadece sınıflara olan bonus mob + sınıflar olarak güncellenmiş oldu.
(Blue Dragon takı setin bonuslarında bulunan Attack bonus all class yazısı, AP Bonus (Physical) olarak güncellendi.)

Bir tarafa habire buf ve hata düzeltmeleri gelirken, warriora nerf üstüne nerf gelmekte...

Son düzenleme:

sormaneden07

Üye
85 capiyle her sınıfa acabilecekleri 3-4 yetenek gelirken warriora acabilecekleri 1 yetenek geldi ve o da artık kullanışsız duruma düştü.

Yeni nerfimiz hayırlı olsun. 70 atak 72 def 10 master oynamaktan başka bir seçenek kalmadı warriorlara.

1 senedir zehir skilleri buglu, skiller hasarları ile açıklamaları yanlış. Buglu skiller duzeltilecegine ASSASlarin warriorun ölümsüzlük skili? İtirazları sonuç buldu ve skill 54 lvl den 60 lvl e kondu.

Assaslar artık warriorlarida çok rahat teklerler. Yeterki Assaslar üzülmesin aman assaslara bişey olmasın...

Göz göre göre bu kadar torpil geçilmez bir sınıfa, her istedikleri yapılmaz. Assas hariç tüm sınıflar kaldırılsın bari.
hesapsızca yapılmış bir güncelleme yada kimlerin istegine gore duzenlendi allah bilir hangi magelerin işine gelmedik 85 skili açıyorsan resillent acamayacaksın cok gereksiz bi hesaplama madem oyle okcularında 3lü 5 li sine delay getirilsin baştan beri warioru kullanışsız ve hantal bi hale getirdiler.
şuan 85 wariorumla girdim dv ye 2 dk durmadım mide bulandırıcı gelmeye basladı artık lanet oyun

kimyasal

Üye
50 atak fazla almak için 10 lvl puanı mı vermek saçmalık.

Awareness

Üye
Gerçekten şaka gibi bi durum.

Yahu insan knight skilli yok bari adamları nerflemeyelim demez mi en kötüsü Knight skilleri gelene kadar, hiç mi empati kurma yetiniz yok Warrior oyuncuları ile ?

Oyunun başından beri Warrior oynayan biriyim aralıklarla oyunu bıraktım geri geldim.

Gerçekten ya akıl tutulması bu yapılanlar yada arz-talep yoğunluğu rogue sınıfında olduğu için onların istekleri doğrultusunda hareket ederek kendi ceplerini düşünmeleridir.

Başka bir açıklaması yok benim nezdimde.

Ama şunu bilin Warrior'u bu şekilde küstürdükçe gün be gün kaybeden siz olacaksınız bunu zaman suratınıza tokat gibi çarpacak, dinleyin bakalım ağlayanları.

cikopasa

Üye
Rogue oyuncu olarak katıldığım konu, roglar 1v1de warrior kesiyor ve buna rağmen buff üstüne buff alıyor 5-6 asaslı rog partiler (pri bile almıyorlar ptlerine) 8 kişilik meele ptlerin içinden geçiyor.

Awareness

Üye
Rogue oyuncu olarak katıldığım konu, roglar 1v1de warrior kesiyor ve buna rağmen buff üstüne buff alıyor 5-6 asaslı rog partiler (pri bile almıyorlar ptlerine) 8 kişilik meele ptlerin içinden geçiyor.

8vs8 de testler yapiyorlar , turnuvada falan zor kill çıktığını görüyorlar sonra Warrior nerf.

Oyuna girdiğinizde eğer Warriorsanız ve arkadaşlarınız online değilse oyun oynayamıyorsunuz ve kimsenin umrunda değil, knight skill ağacımız olmamasına rağmen nerf yiyebiliyoruz. Asaslar farm atamıyoruz diye ağlıyorlar , iki düğmeye basıp okçu olma secenekleri olmasına rağmen bunu söylemeye had bulabiliyorlar. Warriorla bi empati yapın düşün ki okçu olamıyorsun skill ağacın yok, yıkarlar burayı.

Ama warriorda online arkadaşınız yoksa ne farm ne pk ne toplamacılık(DV'de)

Yakında asas için farklı bi skill gelirse hızlı farm için hiç şaşırmam

N3v3N

Üye
8vs8 de testler yapiyorlar , turnuvada falan zor kill çıktığını görüyorlar sonra Warrior nerf.

Oyuna girdiğinizde eğer Warriorsanız ve arkadaşlarınız online değilse oyun oynayamıyorsunuz ve kimsenin umrunda değil, knight skill ağacımız olmamasına rağmen nerf yiyebiliyoruz. Asaslar farm atamıyoruz diye ağlıyorlar , iki düğmeye basıp okçu olma secenekleri olmasına rağmen bunu söylemeye had bulabiliyorlar. Warriorla bi empati yapın düşün ki okçu olamıyorsun skill ağacın yok, yıkarlar burayı.

Ama warriorda online arkadaşınız yoksa ne farm ne pk ne toplamacılık(DV'de)

Yakında asas için farklı bi skill gelirse hızlı farm için hiç şaşırmam
Blue dragona atılan bufla, azda olsa moblara da fazla vuracaklar :) varsa yoksa assas.

Awareness

Üye
Blue dragona atılan bufla, azda olsa moblara da fazla vuracaklar :) varsa yoksa assas.
Kendileri bilir, kaybeden kendileri olacak o zaman bu foruma yazan bile azalınca ve gelirler azalınca anlayacaklar burada ne konuşsak nafile yaşamadan düzeltemeyecekler.

Objectif saha elemanları olmadığı sürece bu böyle devam eder.

ByToxiC

Üye
Eskiden mmorpg oynarken bakar özenirdik warriorlara , dedik ki yaşımızı başımızı aldık cebimizde harçlık yerine maaş var ortalamanın üstünde bir warrior dizip bu oyuna başlayalım demez olaydık. zaten yarım yamalak bir karakter ile açtınız bir de üzerine bu tarz nerfler yazık ediyorsunuz biz warriorlara. hangi düşünce sizi knight ağacını açmadan o skilii kaldırmaya ikna etti anlamış değiliz. adam akıllı skillerini getir sonra yap değişikliği satıp +7 sunshardlı asas açsak daha keyif alıcaz şu oyundan valla yeter oyunda warrior bırakmııcaksınız.

Myra

Üye
Warrior aşırı güçlü olmuştu. Hala da güçlü bence. Birçok kişi ben dahil karakterini bozup 85 warrior arıyordu. 85 warrior satmayı düşünen varsa iletişime geçebilir.

Awareness

Üye
Warrior aşırı güçlü olmuştu. Hala da güçlü bence. Birçok kişi ben dahil karakterini bozup 85 warrior arıyordu. 85 warrior satmayı düşünen varsa iletişime geçebilir.

Bilgi sahibi olmadan yorum yapmayı ne kadar çok seviyoruz , adamın Warrior karakteri yok ama çok güçlü olduğuna kanaat getirebiliyor, işte bu kafayı dinleyenler utanmalı, senin bi suçun yok.

Myra

Üye
Bilgi sahibi olmadan yorum yapmayı ne kadar çok seviyoruz , adamın Warrior karakteri yok ama çok güçlü olduğuna kanaat getirebiliyor, işte bu kafayı dinleyenler utanmalı, senin bi suçun yok.
Warrior karakterim olmasına gerek yok vs attığım adamların item seviyesini biliyorum. 11k can 1500 defans ve yüksek atakla pk dan düşmemesi her yere rahat rahat girip çıkması. Seri seri savage vurması. Daha sayayım mı?

Awareness

Üye
Warrior karakterim olmasına gerek yok vs attığım adamların item seviyesini biliyorum. 11k can 1500 defans ve yüksek atakla pk dan düşmemesi her yere rahat rahat girip çıkması. Seri seri savage vurması. Daha sayayım mı?

1500 defans?
Seri seri savage vurması?
Her yere rahat rahat girip çıkması ?

Hangi paralel evrendesin bro söyle gelelim.

simyacicocuk

Üye
Warrior iyi bir craft çarıdır beyler birde bu tarafından bakın oyun çıktığından beri warrior oyuncusuyum üstün olduğu taraf ne yazıkki craft girin bakın :)

TankerNeJLa

Üye
Bu hangi evrende yaşanıyor anlatsana biraz

ClyDeBorrow

Üye
Eskiden mmorpg oynarken bakar özenirdik warriorlara , dedik ki yaşımızı başımızı aldık cebimizde harçlık yerine maaş var ortalamanın üstünde bir warrior dizip bu oyuna başlayalım demez olaydık. zaten yarım yamalak bir karakter ile açtınız bir de üzerine bu tarz nerfler yazık ediyorsunuz biz warriorlara. hangi düşünce sizi knight ağacını açmadan o skilii kaldırmaya ikna etti anlamış değiliz. adam akıllı skillerini getir sonra yap değişikliği satıp +7 sunshardlı asas açsak daha keyif alıcaz şu oyundan valla yeter oyunda warrior bırakmııcaksınız.
bende diyorum bu sunshard niye bu kadar pahalandı :)

N3v3N

Üye

Malum oyundaki warriordan bahsetmissin :) Evet orada 55 lvlde %25 defans pasifi açılıyor. Bizde 72 lvlde açılıyor aynı skil. Orada HP regen atak kısmında bizde defans kısmında ve bizde 10 sn de toplamda 1k HP veriyor :D
Orada berseker skili +%40 hasar, -300 armor veriyor. Bizde maks 400 AP, -400 armor veriyor.
Sanırım kendini hala malum oyunda sanıyorsun.
Tavsiyem ivedilikle warrior alıp deneyimlemen. Assastan sonra çok memnun kalirsin :D

Ha ben defans warrior oynicam dersen 70 atak, 72 defans verebilirsin. Her sınıf en az 3 adet yeni skill kullanırken sen 70i kullanırsın. O zmn 1500 defi bufla yakalayabilirsin. Takıları da hp yaparsan istediğin hpe ulasirsin. Hasar olarakta 500- 600 vurursun herhalde :)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt