ÇÖZÜLDÜ Üyelik yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ADİGE

Üye
Merhabalar Şubat ayında üye olmuştum fakat doğrulama kodu yapınız hatası alıyorum, tam olarak ne yapmam gerekiyor detaylı bir şekilde yardımcı olabilecek varmı?

Vision

Senior Moderatör
Merhabalar,

E-posta ya da 2fa ile doğrulama yapabilirsiniz, bu işlemler sadece hesabınızın güvenliği adına ek önlemdir ve zorunlu değildir. Eğer şubat ayında form dolduğunuz mail adresiniz ile üyelik aldıysanız başka bir şey yapmanıza gerek yok.

ADİGE

Üye
Form doldurdum fakat üye olup olmadığını bilmiyorum resmi siteye giriş yapamıyorum doğrulama kodu nedeniyle

ADİGE

Üye
Aynı mail için hem hesap bulunamadı diyor hemde aynı mail adresiyle kayıt olmak istediğimde daha önce kayıt olunmuş diyor
F2DF8653-14BB-4E21-9197-DB31BC02591D.png

Vision

Senior Moderatör
Form doldurdum fakat üye olup olmadığını bilmiyorum resmi siteye giriş yapamıyorum doğrulama kodu nedeniyle
https://www.riseonlineworld.com/register bu adresten üyelik alıyorsunuz.

https://www.riseonlineworld.com/register bu adresten üyelik alıyorsunuz. Eğer üyelik aldıysanız ve giriş yapamıyorsanız, 2FA uygulamanızdaki doğrulama kodunu veya mail adresinize gelen kodu doğru bir şekilde yazıp giriş yapmanız gerekiyor.
Aynı mail için hem hesap bulunamadı diyor hemde aynı mail adresiyle kayıt olmak istediğimde daha önce kayıt olunmuş diyor
Ekli dosyayı görüntüle 243
Aşağıda mailinizi girmiş olduğunuz yer E-Bülten kısmı, üyelik ile alakası yok. Attığım linkten mail adresiniz ile kayıt oluşturabilirsiniz.

ADİGE

Üye
Çok teşekkür ediyorum üyelik işlemini tamamladım anında cevap yazdınız şaka gibi tekrar teşekkürler iyi çalışmalar diliyorum, allah yardımcınız olsun.

Vision

Senior Moderatör
Çok teşekkür ediyorum üyelik işlemini tamamladım anında cevap yazdınız şaka gibi tekrar teşekkürler iyi çalışmalar diliyorum, allah yardımcınız olsun.
Rica ederim, üyelik işleminiz tamamlandığına göre konuyu kilitliyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt