İstek Uzak Masaüstü Bağlantısında Klavye Sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mileenaaa

Üye
Merhaba,

Ofis PC'de açık olan oyunuma evden bağlanıp kontrol etmek istiyorum ancak Uzak bağlantıda hiç bir şekilde klavye çalışmıyor. Aynı şekilde Ekran klavyesi de çalışmıyor. Bilinçli yapılmış gibi görünüyor. Düzelme durumu var mıdır?

İyi çalışmalar.

elfbelt

Üye
Bugün başıma geldi. 2 farklı uzak bağlantı programı ile denememe rağmen malasef her ikisinde de klavye çalışmıyor. Fixlenirse memnun oluruz

güncel yetkili birinin görebilmesi için

yetkili bir arkadaş açıklama yapacak mı gördük ilgileneceğiz vb.

GRANDEKİNOKS

Üye
Bugün başıma geldi. 2 farklı uzak bağlantı programı ile denememe rağmen malasef her ikisinde de klavye çalışmıyor. Fixlenirse memnun oluruz

güncel yetkili birinin görebilmesi için

yetkili bir arkadaş açıklama yapacak mı gördük ilgileneceğiz vb.
Merhaba,

Konu içinde lütfen flood yapmayalım. Bildirimler çok yoğun bu yüzden her şeye sırayla bakılıyor.

İyi Forumlar.

MachuPicchu

Üye
Evet anydesk ve teamwiever programları ile bende bağlanıyorum, klavye bende de çalışmıyor. Doğru tespit.

Maotun

Üye
Çözüm bulundu mu arkadaşlar? Anydesk,Teamwiever, Google Remote ve Alpemix ile denedim bir çözüm bulamadım..

Son düzenleme:

drajan

Üye
chrome remote desktop kullanın. uzun zamandır kullanırım. bence en iyisi.

edit: evet bende denedim çalışmıyor

Son düzenleme:

AzrailComingSoon

Üye
Uzak masaüstü programlarıyla oyuna bağlandığınızda, güvenlik sebebiyle klavyenizi kullanamazsınız.

Neden güvenlik unsuru oluşturuyor ? Yani oyunda kullanamıyorum anlarım ancak oyuna girerken bari id/pass yazma kısmını serbest bıraksın ki girelim . Hesaba giriş yapamıyoruz

MusTi

Rise Online World Mod Team
Senior Moderatör
Neden güvenlik unsuru oluşturuyor ? Yani oyunda kullanamıyorum anlarım ancak oyuna girerken bari id/pass yazma kısmını serbest bıraksın ki girelim . Hesaba giriş yapamıyoruz

Easy Anti-Cheat, sanal klavye kullanımınızı engelliyor. O yüzden işlem yapamıyorsunuz.

SEISMO

Üye
Bu konuda daha önce ticket atmıştım. oyuna özel id pass yerinde , row ayar kısmında ve pazar kurarken kullanabılcegımız her pcde olan ekran klavyesı gibi birşey sadece oyunun içinde rise özel kullanılabilcek şekilde en azından bunun olması gerektiğini savunuyorum. uzaktan oyuna giriş yapamıyoruz özellikle otp li charlarda ve row ayar kısmında pot %si değiştiremiyoruz. Pazar kurmak istersek rakam yazamıyoruz bunlara özel bişey olması gerekir bence.

AzrailComingSoon

Üye
Bu konuda daha önce ticket atmıştım. oyuna özel id pass yerinde , row ayar kısmında ve pazar kurarken kullanabılcegımız her pcde olan ekran klavyesı gibi birşey sadece oyunun içinde rise özel kullanılabilcek şekilde en azından bunun olması gerektiğini savunuyorum. uzaktan oyuna giriş yapamıyoruz özellikle otp li charlarda ve row ayar kısmında pot %si değiştiremiyoruz. Pazar kurmak istersek rakam yazamıyoruz bunlara özel bişey olması gerekir bence.

bu kafayla gidildikçe ancak kendileri item satışı yaparak maaş giderlerini çıkarır .

SEISMO

Üye
yani legal veya değil bilmiyorum bunu başarana arkadaşlarda var uzaktan baglanıp kontrol saglayabılıyorlar. bu da fark yaratıyor bi kısım insan bunu yaparken normal standart kullanılan uygulamaları kullanan biz yapamıyoruz. Herhangi bi yetkili bana ulaşırsa nasıl yaptıklarınıda detaylı anlatırım özelden.

MusTi

Rise Online World Mod Team
Senior Moderatör
Bu konu ile ilgili bir gelişme var mı ?

Hayır yok

Uzak masaüstü programlarıyla oyuna bağlandığınızda, güvenlik sebebiyle klavyenizi kullanamazsınız.

Easy Anti-Cheat, sanal klavye kullanımınızı engelliyor. O yüzden işlem yapamıyorsunuz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt