Uzak Masaüstü ve Balıkçılık Hk.

AmarettoDisarroNNo

Üye
Merhaba, Balıkçılıkta 30 35 lvl getirmek için uzun süre pc nin açık olması gerekli hali ile bizlerde çalışan insanlarız ve pc açık bırakıp işimize gidiyoruz buraya kadar herşey normal.Fakat biz iş yerinde iken internet kopuyor, oyundan atıyor bir şeyler oluyor herkesin başına da geliyordur. ben uzaktan bağlanıp tekrar karakterimi oyuna sokamıyorum balıkçılık içinde sürekli bilgisayar başında mı beklememiz gerekli ya da farklı bir çözüm yolu var mı? yapılan düzenlemeyi eleştirmiyorum. balıkçılıkta yüksek lvl gelmem için 30 40 50 60 70 80 90 gün belki 24 saat pc açık kalacak ama bu konuda şevk kıran bir durum var . Bu konuda belki bir yönlendirme ya da farklı bir uygulama seçilemez mi ?

HeaveN

Üye
@AmarettoDisarroNNo Şuan uzak kontrol yok oyuna girerken ilk 1 saat bakman lazım dc iyiyo o sıra ondan sonra tekrar gir yemez.
ben öyle koydum 20 saat gezmeye gittim geldim uzak bağlanıp baktım tutuyo

MaRaKeSH

Üye
olmaması bence çok iyi hacklenme oranını büyük ölçüde düşürür ki hacklenenlerin coğu bu bağlantılar yüzünden hacklendi bir zamanlar

glaurung

Üye
İşyerinde balık tut patrona sıcak içten gülümsemeler at

AmarettoDisarroNNo

Üye
@AmarettoDisarroNNo Şuan uzak kontrol yok oyuna girerken ilk 1 saat bakman lazım dc iyiyo o sıra ondan sonra tekrar gir yemez.
ben öyle koydum 20 saat gezmeye gittim geldim uzak bağlanıp baktım tutuyo
haklısın ama oyundaki lag ve pink sorunu bilgisayar ve internet kalitesi gibi etkenler gün içersinde bu tarz aksiliklere sebebiyet veriyor.bende yeri geliyor 24 saat dc yemiyorum yeri geliyor gün içersinde 10 kere dc yiyor. Balıkcılığı geliştirmek için çok uzun sürelere gerekli bu süreler boyunca da ekranı açıp dc yiyecek mi diye günlerce pc başında olamayacağımıza göre ufak bir fikir alış veriş yapmak adına bir konu açma gereği duydum.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt