Öneri Uzaktan bağlanma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ldante0

Üye
Merhaba ,

Malum çalışan insanların başında uzun zaman kalamıyoruz. Zaten Afk farm olayı yok bu büyük bir sıkıntı . Bari pazar yaparım diye TeamViewer ile baglantı yapıyorum 5 saniye sonra ekran simsiyah oluyor donuyor . Benimle alakalı bir sorun mu bilemedim . Yaşayan var mı bu durumu ? Ama sizlik bir durum ise cidden alt+f4 çekmeme az kaldı

noon34

Üye
Fullscreen yerine windowed modda dene istersen o zaman siyah ekran alacağını düşünmüyorum.

Ldante0

Üye
Klavye kullanımıyor agalar . Hİçbir tuşa basamıyorsun

RedSquirrel

Üye
Evet şuan işteyim ve karakterimi uzaktan yönetmek istiyorum. Pazar olur görevler olur ama ne yazık ki her şey engelli. Oyunu oynayanların yüksek bir yüzdesi çalışıyor. Buna çözüm getirirseniz hepimiz mutlu oluruz.

Ldante0

Üye
Evet şuan işteyim ve karakterimi uzaktan yönetmek istiyorum. Pazar olur görevler olur ama ne yazık ki her şey engelli. Oyunu oynayanların yüksek bir yüzdesi çalışıyor. Buna çözüm getirirseniz hepimiz mutlu oluruz.
Sanmıyorum kardo. Bu adamların çözüm odaklı olacaklarını. İşsiz güçsüzler için yapılmış bir oyun. Onca MMOPRG oynamış biri olarak şunu ifade edeyim. Kıçı kırık mobil oyunda bile afk exp sistemi var iken onca özellik var iken bizim burada daha klavyeyi kullanamamız aşırı saçma. Kalkıp şimdi yok anti cheat yok bilmem ne derler . Sen fixlemişsin kardeşim neyi düşünerek ?ne amaçla ? Hedef kitleniz nedir ? Onca zamandır yaptığınız ekip toplantılarında biride çıkıp demedi mi. Yahu arkadaşlar biz bir oyun yapıyoruz ama bu millet çalışıyor ediyor onlar için bir çözüm yolumuz olsun oyundan geri kalmasınlar. Abicim rekabet ortamı olan bir oyunda alternatifleri düşünmen lazım. Sen şimdi yoğunluk diyorsun 2 gündür ama yazıyorum buraya konu silinmez ise şahit olursunuz çoğu oyuncu çıkıp gidecek Vermiş olduğum 100 TL helal olsun önemli değil emeğiniz var onca zaman gecenizi gündüzüne katıp çalıştınız. Cidden canı gönülden verdim o parayı. Oynamayı düşünen adam bu kafa ile oynasın emeklerine saygı olarak vermesi lazım o parayı. Ama sizden ricam yeni gelen adamları bu yarışta bu şekilde geri bırakmanız adil değil.

Dilefruz

Üye
Merhaba ,

Malum çalışan insanların başında uzun zaman kalamıyoruz. Zaten Afk farm olayı yok bu büyük bir sıkıntı . Bari pazar yaparım diye TeamViewer ile baglantı yapıyorum 5 saniye sonra ekran simsiyah oluyor donuyor . Benimle alakalı bir sorun mu bilemedim . Yaşayan var mı bu durumu ? Ama sizlik bir durum ise cidden alt+f4 çekmeme az kaldı
Konu kullandığınız program ile alakalı. Farklı program deneyin lütfen.

Iyi forumlar.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt