İstek Uzaktan Erişim Klavye Kullanamama Hk.

Blue

Üye
Merhabalar,

Oyun açıldığı dönemde herhagi bir oto atak durumu olmadığı için makrocuları engellemek adına uzaktan erişimde klavye araçlarının kullanılamaması için bir engelleme koyulmuş fakat artık Row Asistan var ve bizler çalışan insanlarız. Yani charlarımızı slotlara bırakıp çalıştığımız yerlerden kontrol edebilmemiz gerekiyor diye düşünüyorum. Uzak masaüstü programlarında klavye kullanımını tekrar açar mısınız?

DUR4CELL

Üye
Kesinlikle. Multimedya tuşları dahi çalışmıyor çok vahim bi durum.

MiceS

Üye
Bu konuyla ilgili çok ticket attım ama pek umursanmadi. Gerçekten önemli bir nokta düzeltilmesi gerekli

ysfkymkc

Üye
Merhabalar,

Oyun açıldığı dönemde herhagi bir oto atak durumu olmadığı için makrocuları engellemek adına uzaktan erişimde klavye araçlarının kullanılamaması için bir engelleme koyulmuş fakat artık Row Asistan var ve bizler çalışan insanlarız. Yani charlarımızı slotlara bırakıp çalıştığımız yerlerden kontrol edebilmemiz gerekiyor diye düşünüyorum. Uzak masaüstü programlarında klavye kullanımını tekrar açar mısınız?
Bende aynı şekilde düşünüyorum çalışan kesim olarak herkesten geri kaldık ve kalmaya da devam ediyoruz bu konunun bir an önce çözüme kavuşması dileğiyle

Zbam

Üye
Açında internet kafeden bilgisayar kiralayıp 2 parti ROWA oturtayım:D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt