Üzgünüm ama bu konuyu açmam gerekli!!!!

Vioneeraa

Üye
Arkadaşlar selamm..

şu zamana kadar asla şu karakter böyle güçlü şöyle güçlü diye asla bir konuda ne cevabım ne de açtığım bir konu olmamıştır.

ama canıma tak etti artık OYUNUN %80lık kısımın battle priest oynaması can sıkıcı...

bakın saygı değer gm ekibi..

bu karakterin skill saniyesi 1 saniyeden de sanırım az, acilen nerf gelmesi gerektiğini düşünüyorum.

oyunu oynarken aşırı zevk alıyorum ama yetti artık ya.

dön 2 vur sonra heal at devam et varmı böyle bi dünya ya

Assasin oynadığım güncel itemlerim karakterimdeki şuınlar;

swiftness set
7 fp set 2 parça 8fp (buglu set)
belt
golden 7 spike 8

ben bu itemlerle herhangi bir battle prieest e 2 vuramıyorum. ama adam arkasını dönüp malice bile atmadan 3 atanlar var 1k seri vuranlar var...

üzgünüm ama acilen eşitlenmesi gerekiyor yoksa bende oyunu bırakacağım.

düzelmeyen birşey olmayacaksa durmanın anlamı hiç bi zaman olmaz..

ne zamana kadar idare idare yanii bi sabır var biliyosunuz..

NEYSE İYİ FORUMLAR...

HeaveN

Üye
aynen biraz eşitlenmesi şart okçu özellikleri nerf yedi oyunda mesafe olsun oklar hep ıskalıyo zehir gücü tam çalışmıyo bunlar var tabi
priest çok aşırı var oyunda buda güçlü olduğu için tabi tek iyiyolar ama hepsi deil.

Okçu asas eksiklik kesinlikle var bana göre priest 61 seri seri 2k vuruyolar

Jacques

Üye
65 Wariorum vardı çöp olunca warrior, rogue kasayım dedim herşey güzel hagardda kasıyorum 7 priest 1 rogue oluyor girdiğim partilerin geneli :D

Vioneeraa

Üye
Ağlama git bp oyna haydi czde farm attırmıyor asaslar bplere bana gelen giden tek atıyor sende burda bıdı bıdı yapıyorsun istiyorsunki kişiye özel oyun olsun senin hoşuna gitmeyen şey başkalarını rahatsız etmiyor anlayın artık.
eü eü eü eü bp priest oynucam farm atcam para kazancam eüğğ eüğğ

Zbam

Üye
Arkadaşlar selamm..

şu zamana kadar asla şu karakter böyle güçlü şöyle güçlü diye asla bir konuda ne cevabım ne de açtığım bir konu olmamıştır.

ama canıma tak etti artık OYUNUN %80lık kısımın battle priest oynaması can sıkıcı...

bakın saygı değer gm ekibi..

bu karakterin skill saniyesi 1 saniyeden de sanırım az, acilen nerf gelmesi gerektiğini düşünüyorum.

oyunu oynarken aşırı zevk alıyorum ama yetti artık ya.

dön 2 vur sonra heal at devam et varmı böyle bi dünya ya

Assasin oynadığım güncel itemlerim karakterimdeki şuınlar;

swiftness set
7 fp set 2 parça 8fp (buglu set)
belt
golden 7 spike 8

ben bu itemlerle herhangi bir battle prieest e 2 vuramıyorum. ama adam arkasını dönüp malice bile atmadan 3 atanlar var 1k seri vuranlar var...

üzgünüm ama acilen eşitlenmesi gerekiyor yoksa bende oyunu bırakacağım.

düzelmeyen birşey olmayacaksa durmanın anlamı hiç bi zaman olmaz..

ne zamana kadar idare idare yanii bi sabır var biliyosunuz..

NEYSE İYİ FORUMLAR...
son 1 haftadır sadece farm atıyorum bpyim itemlıyım dediğin gibi bir olay yok yanlız sırf son 1 haftada 6 k np kaybettim asaslar

evocati

Üye
oyun açılalı 3 aydan fazla oldu,bpnin bu kadar güçlü olması skandal bi olay.adminlerin buna cvp vermesi lazım.yapıcakları çok basit görev itemin apsini biraz düşürüp 61 skilinin cdsini arttırmak.bu kadar zor olamamalı.

omertaa

Üye
Bende çok dile getirdim bp leri dinleyen yok şuan bp aldım sakın nerf fln gelmesin :D

Zewix

Üye
İstediğiniz kadar bağırın her jobun olduğu gibi bpninde avantajları ve dezavantajları mevcut.Bp olarak bizde hızlı koşma istiyoruz o zaman çünkü asaslardan kaçamıyoruz.Okçu gibi kimseye yaklaşmadan uzaktan vurmak istiyoruz bize de yeni bir skill gelsin.Defansımız çok düşük charda item yoksa tek yiyoruz defansımızın warrior kadar olması gerekiyor ve diğer joblar gibi elite armorlar giymek istiyoruz.

bilen33

Üye
bu tartışma ne zaman çıksa mutlaka biri çıkıp bp aç sende oyna diyor. madem öyle bir kanı var oyun geliştiricilerinin fikride bu yöndeyse(bence pekte soğuk bakmıyorlar)kapatsınlar diğer jobları herkes direk bp başlasın. böylece kimse hayal kırıklığına uğramaz. şikayette olmaz.

RionLi

Üye
3 charım var itemli mage bp priest okçu hangisi ile oynarlarsa diğerine geçer oynarım :D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt