Üzgünüm ama bu konuyu açmam gerekli!!!!

Wildbaba

Üye
İstediğiniz kadar bağırın her jobun olduğu gibi bpninde avantajları ve dezavantajları mevcut.Bp olarak bizde hızlı koşma istiyoruz o zaman çünkü asaslardan kaçamıyoruz.Okçu gibi kimseye yaklaşmadan uzaktan vurmak istiyoruz bize de yeni bir skill gelsin.Defansımız çok düşük charda item yoksa tek yiyoruz defansımızın warrior kadar olması gerekiyor ve diğer joblar gibi elite armorlar giymek istiyoruz.
Malice atıp warriorun defansını kendinizle eşitliyosunuz ztn neyin warrior defansı ? %300 skille 700 vuruyorum sen vuruyosun aynı atakla görev silahıyla 1000-1200.Bide ben +7 minoya 3 bin lira verip senden 300-500 az vuruyorum tamamen rezalet. Warriorlar her zaman daha güçlüdür sizin epik silahınızın bile olmaması lzm başka oyunlarda bu böyle.Menfaatinize diye savunmayın adaletsizlikleri bir gün ağır nörflenen siz olur buflanan warrior olur o zamanda çıkıp konuşamazsınız yüzünüz olmaz!!. O zaman ağlar durursunuz bu seferde biz warriorlar böyle senin konuştuğun gibi konuşuruz sinir olursunuz sadece.Bp nörflenir nörflenmez o ayrı bence nörflenmemeli ama Warrior buflanmalı sizde bunu savunmalısınız.Mesele dengeye gelmesidir.Madem biz Warriorlar defansif güç sebebiyle az vurmamız gerekse o zaman dbuf skilleriniz kaldırılsın.Biz defansif gücümüzü kullanamıyoruz.Sen atakta damagede ztn benden öndesn bide defansımı kendi seviyene çekiyorsun burada adalet varmı ? Delikanlı gibi konuş objektif konuş...

Son düzenleme:

Klausnicky

Üye
Tamam bp ye nerf gelsin sıkıntı yokta, asasın hem tek atıp hem de deli gibi hızlı koşmasını napıcaz? Ayrıca dünkü eventte okçulara yaklaşan bir bp oldu mu merak ediyorum 25-30 metreden herkesin keklik gibi avladılar, üstüne hızlı koşuyorlar. Nerf gelicekse okçuya da gelmeli bu kadar hızlı koşmamalılar ve 25 metreden vuramasınlar.

KAYBERENN

Üye
Arkadaşlar selamm..

şu zamana kadar asla şu karakter böyle güçlü şöyle güçlü diye asla bir konuda ne cevabım ne de açtığım bir konu olmamıştır.

ama canıma tak etti artık OYUNUN %80lık kısımın battle priest oynaması can sıkıcı...

bakın saygı değer gm ekibi..

bu karakterin skill saniyesi 1 saniyeden de sanırım az, acilen nerf gelmesi gerektiğini düşünüyorum.

oyunu oynarken aşırı zevk alıyorum ama yetti artık ya.

dön 2 vur sonra heal at devam et varmı böyle bi dünya ya

Assasin oynadığım güncel itemlerim karakterimdeki şuınlar;

swiftness set
7 fp set 2 parça 8fp (buglu set)
belt
golden 7 spike 8

ben bu itemlerle herhangi bir battle prieest e 2 vuramıyorum. ama adam arkasını dönüp malice bile atmadan 3 atanlar var 1k seri vuranlar var...

üzgünüm ama acilen eşitlenmesi gerekiyor yoksa bende oyunu bırakacağım.

düzelmeyen birşey olmayacaksa durmanın anlamı hiç bi zaman olmaz..

ne zamana kadar idare idare yanii bi sabır var biliyosunuz..

NEYSE İYİ FORUMLAR...
:D he diyorsun ki oyunculuk ima etmesin oyun ben bp 2 skil basım ölsün yormayın beni aynen aynen :D

MaRaKeSH

Üye
bak sen ya nasıl olabilir asas nasıl tek atamaz ya allah allah. abi şaka gibisiniz asas ın görünmezlik süresini kıssınlar bence bayağı uzun sürüyor

Burak YAKUT

Üye
e tamam işte aç bi bp sen de oyna güçlüyse neden herkes ağlıyor anlamadım :D
bunu hala yazıyonuzmu ya arkadasım oynamak istemigim sevmedigim bi jobu güclü diye oynamak zorunda değilim ben okcu oynamak istiorum asas oynamak istiyorum arkadasımda warrior oynamak istiyor ben eşitlik istiyorum anladın bu eşitlenmesi lasım.

Mentalist7

Üye
bunu hala yazıyonuzmu ya arkadasım oynamak istemigim sevmedigim bi jobu güclü diye oynamak zorunda değilim ben okcu oynamak istiorum asas oynamak istiyorum arkadasımda warrior oynamak istiyor ben eşitlik istiyorum anladın bu eşitlenmesi lasım.
65 sınırı kalkıp yeni itemler geldiği zaman bp güçsüz duruma gelecek. peki bu bp çok güçlü diyenlerin hangi birisi o zaman konu açıp bpler çok güçsüz biraz bufflayın diyecek? cevap:hiç kimse. zaten yetkililer diyor şu anlık joblar arası dengesizlik yok diye. ben de ileriki zamanlarda bp güçsüz olduğu zaman başka bir job oynamak zorunda değilim. bunu da göz önünde bulundurun kendinizin "adaletli" olduğunuzu düşünüyorsanız

Burak YAKUT

Üye
65 sınırı kalkıp yeni itemler geldiği zaman bp güçsüz duruma gelecek. peki bu bp çok güçlü diyenlerin hangi birisi o zaman konu açıp bpler çok güçsüz biraz bufflayın diyecek? cevap:hiç kimse. zaten yetkililer diyor şu anlık joblar arası dengesizlik yok diye. ben de ileriki zamanlarda bp güçsüz olduğu zaman başka bir job oynamak zorunda değilim. bunu da göz önünde bulundurun kendinizin "adaletli" olduğunuzu düşünüyorsanız
%350 skill acılacak 70 masterda 5sn ölümsüz ve her kill aldıgındada 5sn 5sn olacak şekilde ne alaka gücüne güç katmış olacak ne durumda bunu sölüyon anlamadım. ayrıca bp gücsüz deil aşırı fazla güclü dengeleştirmelerini istiyoruz %300 skill warriorun ap si yüksek olsada %300 ama bp 1600 ap warrior 2k ap olmasına rağmen bp hala daha fazla demage cıkartıyor Dicen şimdide bp tek yiyor travel set bonus alan bp 7 fp set rogue defansıyla aynı asas 1300 1400 r demage 1600 de vuruorsa bp 0.5snde 2k r demage ile vuruyor burst hasar olarak asas vurması lasım asasın savagesi 12n bp nin skilli 0.5sn nerde eşitlik.

Mentalist7

Üye
%350 skill acılacak 70 masterda 5sn ölümsüz ve her kill aldıgındada 5sn 5sn olacak şekilde ne alaka gücüne güç katmış olacak ne durumda bunu sölüyon anlamadım. ayrıca bp gücsüz deil aşırı fazla güclü dengeleştirmelerini istiyoruz %300 skill warriorun ap si yüksek olsada %300 ama bp 1600 ap warrior 2k ap olmasına rağmen bp hala daha fazla demage cıkartıyor Dicen şimdide bp tek yiyor travel set bonus alan bp 7 fp set rogue defansıyla aynı asas 1300 1400 r demage 1600 de vuruorsa bp 0.5snde 2k r demage ile vuruyor burst hasar olarak asas vurması lasım asasın savagesi 12n bp nin skilli 0.5sn nerde eşitlik.
haklısın o zaman #bplerkapatılsın

birol2003

Üye
debuf yemiş bir bp nin asasın görünmezlik halinden çıkıp atak yapması sonrası ölmeme şansı varmı ? ha ayakta kalırsa kaçman lazım ama zor be dostum, burda gelip bp ler şöyle güçlü bp ler böyle güçlü diye ağlayan takımın çoğu 10vs den 9 unu kazanıyorlar gözlerini o 1 vs e takmış durumdalar.

Alkoer

Üye
Eşitlik diye birşey yok. Her sınıfın üstün olduğu bir alan var.

Zaten mükemmel diye bir şeyde yok.

Stephen Hawking

cebraaa

Üye
keşke 15 saat oyun oynayacagına bi iş yerinde çalışsan da eü eü bp ac sende oyna demesen 2iq ile @Mentalist7
bu arada bende 15 saat oyundayım , Uyurken bile para kazandığım için çalışmama gerek yok :D
Adamlar haklı abi ne derseniz diyin - 65 priestim ve 65 asasım var - Priestimede tek atamıyorlar 2 de atamıyorlar ama ben 750 seri vuruyorum :D R yi ekle hesapla işte :D
65 Asasımla 2 attığım priler var tabi amma ve laaküün eğri oturup doğru konuşmak gerekirse Priest bütün joplardan üstün. 1 Adet priestin olsun oyunda herşeyi yapabilirsin.İtemliysen tadından yenmez hatta

birol2003

Üye
Beyler yapılan hata ROW u, KO ile kıyaslamanızdan kaynaklanıyor, bu oyundaki dengeler bu şekilde beğensenizde bu şekilde beğenmesenizde bu şekilde, forumdaki talepleri ortalama olarak incelerseniz taleplerin %90'ı ROW'u KO ya benzetmek üzerine talepler, bu oyunun başka bir oyun olduğunu kabullenmekten başka çareniz yok, aksi halde dönüştürmeye çalıştığınız oyuna dönmekten başka çözümde yok.

Alkoer

Üye
Nedense Her Şeyde üstün sınıf olan bp lerden bahsettin galiba üstün oldugu 1 2 şey yok her şeyden bahsedersen sevinirim.
farmdan başka nerde üstün dostum ben göremedim başka bir alan.

solo pk mı çıkıyor yoksa pk partyde ataker olarakmı oynuyor ?

priest ya solo farm yapıyor yada partyde millete hizmet ediyor.

1v1 de iyi dersin evet doğrudur. herkezi keser 1v1 de.

rogue sınıfı solo pk da rakipsiz, okçu ile pk da çok iyi. asas olarakta aynı şekil hertürlü solo- party iyi.

== farmda BP nin bi tık gerisinde kalınca isyan ediyorsunuz.

Vioneeraa

Üye
farmdan başka nerde üstün dostum ben göremedim başka bir alan.

solo pk mı çıkıyor yoksa pk partyde ataker olarakmı oynuyor ?

priest ya solo farm yapıyor yada partyde millete hizmet ediyor.

1v1 de iyi dersin evet doğrudur. herkezi keser 1v1 de.

rogue sınıfı solo pk da rakipsiz, okçu ile pk da çok iyi. asas olarakta aynı şekil hertürlü solo- party iyi.

== farmda BP nin bi tık gerisinde kalınca isyan ediyorsunuz.
gel 1 gün sen rogue oyna ben bp oynayacagım karsında
ozaman anlarsın beni kim geri kim ileride

DraeThyN

Üye
Oyun yöneticileri daha tarafsız bakabiliyor. Yorumlarda yok şu yok şu kadar saat oynayacağına git işte çalış falan gibi saçma bir konuya dönmüş bu. Her jobun güçlü olduğu bir alan var. Belki yaşadıklarınız kötü bir gününüze denk gelmiş olabilir ama oyun genel olarak diyeyim dengede sayılır. Oyunu sadece farm-pk solo-duo-pt halinde şeklinde kategorilere ayırarak düşünmenizi tavsiye ediyorum.

YaLnizGenc

Üye
Merhaba elimde 6 eartsheeker 8 set ve ıvır zıvır takılarım var ki önüme geleni kesiyorum lakin . Okçular seri şekilde kaçıyor asaslar da dahil kavusamiyoruz ona bakılırsa kinkonuyu açan kişi bir zahmet kesme herkesi o itemlerle her önüne geleni kesemezsin .

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt