Üzgünüm ama bu konuyu açmam gerekli!!!!

anil1991anil

Üye
DV'de Rogue'ler başı çekiyor. Hala burada rogue güçsüz pri şöyle böyle. Arkadaş istiyor ki her alanda üstün olalım. En hızlı biz koşalım, görünmezliği biz basalım, en çok biz vuralım. Her karakterin kendine özgü iyi ve kötü yanları vardır bunu anlamak istemiyorsunuz hala. Üstelik üstündeki itemler nedir bilmeden, dış görünüşe bakarak yorum yapıyor. Bir de millete hakaret ediyor. Düşük 2 iq falan.

Son düzenleme:

evocati

Üye
Oyun yöneticileri daha tarafsız bakabiliyor. Yorumlarda yok şu yok şu kadar saat oynayacağına git işte çalış falan gibi saçma bir konuya dönmüş bu. Her jobun güçlü olduğu bir alan var. Belki yaşadıklarınız kötü bir gününüze denk gelmiş olabilir ama oyun genel olarak diyeyim dengede sayılır. Oyunu sadece farm-pk solo-duo-pt halinde şeklinde kategorilere ayırarak düşünmenizi tavsiye ediyorum
bu dediğine kendin bile inanmıyorsun,burda bi gerçeklikten bahsediyoruz.bp güçlü ve serverın %80 i bp.youtuberlar artık 8 kişilik bp party kurmaya başladı.hala kendinizi düşünüp yanlışı savunmaya çalışıyorsunuz.

cebraaa

Üye
valla ben , asasıma full geçiş yaptım bu şekilde piyasa düşükken farm yapmaya gerek yok :D 2-3 asas DW de farmı yasaklıyorum abi bu saatten sonra Yassaaaaaah :D Lunaskara YASSAHH

Alkoer

Üye
gel 1 gün sen rogue oyna ben bp oynayacagım karsında
ozaman anlarsın beni kim geri kim ileride
Hiç oynamadımki rogue. Burda neden oynayayım?

Rogue pk da kötü diyorsan senin derhal oyunu bırakman gerek. 1v1 priesti kesemiyorum dersen doğrudur kimse kesemez zaten.

Vioneeraa

Üye
Hiç oynamadımki rogue. Burda neden oynayayım?

Rogue pk da kötü diyorsan senin derhal oyunu bırakman gerek. 1v1 priesti kesemiyorum dersen doğrudur kimse kesemez zaten.
ben rogue kötü demedim canımın içi priest in skill süresinin düzenlenmeye gidilmesini söyledimm

DraeThyN

Üye
bu dediğine kendin bile inanmıyorsun,burda bi gerçeklikten bahsediyoruz.bp güçlü ve serverın %80 i bp.youtuberlar artık 8 kişilik bp party kurmaya başladı.hala kendinizi düşünüp yanlışı savunmaya çalışıyorsunuz.
Savunmak mı ben Mage ve warrior oynuyorum :) Yaftalamayı seçmemen iyi olabilir.

GizliPriest

Üye
3 aydır farmdayim ve itemlerim de full ama asaslar sıkıntı 1 tanesiyle baş etsen 2 tanesiyle edemiyorsun. Ki daha bu oyun başları yeni tier armorlar gelicek takılar zırhlar gelicek şuan ki durum da bpler iyi gibi gözüküyor. Bu arada skill 0.6sn de atıyor galiba diğer malum oyunda da aynıydı orada fark etmediniz mi bu olayı :D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt