Üzülerek bu konuyu açmak zorundayım.

riveraa

Üye
Sayın Rise Online Yöneticileri,

Günlerdir düşünüyorum ve artık yazı olarakda sizlere dökmeye karar verdim, sizlerde konuyu dikkate alın lütfen.

Oyunu ilk açıldığı süre zarfından itibaren oynamaktayım, ancak herhangi bir isyanda veya oyunu karalamada bulunmadım bu yazacaklarımın arasındada bu şekilde bir eleştiri olmayacak.

-Oyunda inanılmaz şekilde devam eden lag sorunları mevcut, düzeltildiğini defalarca kez söylediniz ancak oyunda hala death valleyde gerek lunaskarda, gerek haddarda zaman zaman oluşan takılmalar mevcut buna sebep mob keserken ex'e yatan bir çok arkadaşımız var ve oyunda ex kasması gerçekten zor olduğu halde bunlar yaşanıyor ?

-Oyunda kamp sayıları neden düşürüldü, her kapattığınız kamp için lag oluştuğunu düşünüyorum yada mevcut kampların user kapasitesini arttırmanız gerekiyor bunları bizim dile getirmeden önce sizlerin düşünmesi gerekiyor.

-Oyunda devam eden dengesizlikler mevcut ve bunlara hiç bir çözüm bulunmuyor gerekli açıklamanın ise erken erişim olduğu söyleniyor neden erken erişim, neden dengesizlikler var diye sorgulamak istiyorum bu oyunun beta versiyonu neden vardı o halde, rise online yönetimi senelerce nerede çalıştı büyük bir emek vardı uyuyamamıştı ekip gece gündüz çalışmıştı, bu gece gündüz çalışmanın karşılığı değil arkadaşlar veya çalışan arkadaşlarınız işini düzgün yapmadı, senelerce çalışıp ortaya bu derecede sıkıntıların çıkması normal karşılanamaz kusura bakmayın.

-Oyunda silahlarla ilgili problemler mevcut, bu problemleri düzeltmek zor olmamalı Örnek: Arch sword +6 epic silah değil mi oyun değeri şuan için 240 m civarlarında gel gelelim bu parayı biriktirmek kolay değil insanlar bir şekilde biriktirip bu itemi alıyor ama sizlerin tasarladığı görev silahı Arch sword +6'dan 100 ap daha düşük vuruyor hatta ve hatta 80-90 ap diyebilirim, bu düzensizlikler neden var ben şahsımca bunun sebebini anlamış değilim 5 sene çok uzun bir çalışma arkadaşlar bunları tek tek hesaplamanız gereken yerde ne yapıyordu arkadaşlar lütfen açıklarmısınız.

-Forumda onlarca konu var bu yazdıklarımla ilgili neden hiçbirine cevap verilip dikkate alınmıyor, neden düzgün bir açıklama yok veya sıkışıldığı yerden erken erişimdeyiz deniliyor böyle bir oyunun erken erişimi olamaz bu cümleyi kurmak saçmalıktan ibarettir, o halde bizler deneme tahtasıyız boş yere yatırım yapıyoruz sürekli olarak cash çekiyoruz premium alıyoruz bu şekilde olacaksa bir cümlenin açıklaması donate bar açtık bu server için önümüzdeki server farklı olacak demektir.

-Hiçbir çalışanınızı kötülemiyorum oyundan hala zevk alarak oynuyorum sorun değil bizler daha berbatlarını gördük ama söylediklerinize istinaden onlarca çalışmanın emeği bu değil olmamalı.

-Yazmak istediğim daha bir çok şey var ancak dikkate alınabilecek kadarını yazıyorum belki uzun gelmeden bunları okur ve dikkate alırsınız.

Kenny ACK

Üye
Senelerce değil de sanki şak diye buyrun bu bizim taslağımız derecesinde bir tat veriyor olması durumu can sıkıcı

NeyimLanBen

Üye
Günlerdir düşünme yaw , bu kadar kafaya takmayın bi oyunu , yapımcılar bu kadar düşünmüyordur . Geleceğini düşün , aileni düşün , hayatını düşün ne bileyim yarın ne yiceğini düşün , bırakın az da onlar düşünsün . Günlük gir elde olan bu de oyna geç alabılıyosan keyfini al çık . Amma kafaya taktınız yarını belli olmayan sanal bi oyunu.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt