İstek üzülerek söylüyorum. elveda rise online.

behchetyoztyurk

Üye
Aylardır bir heves beklediğim oyunu günde max 2 bucuk saat oynayabiliyor olduğumdan dolayı exp kasamadığım için bırakma kararı aldım. Bu bi eleştiri veya gömme konusu değil. Sitem ediyorum. pksını her şeyini çok beğendiğim oyunda en az 6 ay 65 level olamayacağım kanısına verdiğim için bırakmak zorundayım. Bu oyuna exp için oto atak gelmediği sürece oyuncuların %50sini kaybedeğinize kalıbımı basarım. Yıl 2022 oyuncuların yaş ortalaması oldukça yüksek herkes işinde gücünde kimse saatlerce exp kasamıyor. Güncellemeleri sıklıkla takip ediyor olacağım. exp için oto atak geldiği zaman tekrar görüşmek üzere. Sizlere bol şanslar

Gensuke

Üye
anlamadığım bir şey var exp kasmak istemiyorsanız knight online pvp serverlarında pk atabilirsiniz sizin bu oyundan beklentiniz ne tam olarak ?

Enkanis

Üye
solo niye kalıyonki slot slot dolaş pt iste 53 e kadar soothsayer takılk sonrasında death valleye geç

behchetyoztyurk

Üye
kanka 57 oldum. 3 saat boş vaktim var bunu da bu oyuna exp kasmak için harcayamam. oto atak koyacaklarsa koysunlar kassın char kendisi. bir oyun düşün senden saatlerce aynı mobu kesmeni istiyor yoksa oyunda başarılı olamıyorsun. böyle saçmalık olmaz

Enkanis

Üye
bir kere kasacan sonra keyfinbe bakacan o kasmasıda oyun ayrı bi zevki herşey emek

Enkanis

Üye
bir ayda 65 olamazsan ozaman anlarım ama öyle bir durum yok

Bovver1902

Üye
Aylardır bir heves beklediğim oyunu günde max 2 bucuk saat oynayabiliyor olduğumdan dolayı exp kasamadığım için bırakma kararı aldım. Bu bi eleştiri veya gömme konusu değil. Sitem ediyorum. pksını her şeyini çok beğendiğim oyunda en az 6 ay 65 level olamayacağım kanısına verdiğim için bırakmak zorundayım. Bu oyuna exp için oto atak gelmediği sürece oyuncuların %50sini kaybedeğinize kalıbımı basarım. Yıl 2022 oyuncuların yaş ortalaması oldukça yüksek herkes işinde gücünde kimse saatlerce exp kasamıyor. Güncellemeleri sıklıkla takip ediyor olacağım. exp için oto atak geldiği zaman tekrar görüşmek üzere. Sizlere bol şanslar
Siz istiyorsunuz ki herşey oto olsun ki diğer oyun gibi taksi yapın millete ızdırap olun yallah kardeş yallah millet sizden bezdi

XİARA

Üye
anlamadığım bir şey var exp kasmak istemiyorsanız knight online pvp serverlarında pk atabilirsiniz sizin bu oyundan beklentiniz ne tam olarak ?
Exp kasarken lost ark wow kelba black desert günümüz modern mmorpg tasarımları gibi görevleri yaparken insanlarla tanışmak, görev hikayesi takip etmek gerekiyorsa günlük görevler koymak vs... Bu mudur sizin mmorp anlayışınız diye sorsam evet budur çünkü knight onlinede 6 7 saat farm yapmak normal geliyor size aynı slotta aynı şeye z2 basmak

Gensuke

Üye
Exp kasarken lost ark wow kelba black desert günümüz modern mmorpg tasarımları gibi görevleri yaparken insanlarla tanışmak, görev hikayesi takip etmek gerekiyorsa günlük görevler koymak vs... Bu mudur sizin mmorp anlayışınız diye sorsam evet budur çünkü knight onlinede 6 7 saat farm yapmak normal geliyor size aynı slotta aynı şeye z2 basmak
ya hocam zaten bu oyun knight online oyuncuları için yapıldı bundan normal ne olabilir

Exe

Üye
Ben de solo oyuncuyum max.10dk da bir yerlerde pt bulup kasabiliyorum, farklı oyun mu oynuyoruz yoksa insanlar seek açıp slotları gezmek konusunda çok mu tembel anlamadım

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt