kardeş helal olsun . büyük oyuncuymuşsun. hem skıl vuruyorsun hem mınor atıyorsun hem de maus ıle skıl basıyorsun.5 aydır vs atmıyorum eller baya soğuk sadece kestiği sahneleri koyan ama kil üstünlüğü kimde olduğunu gizleyen elemana iyi şamar
Edit: 3 avans 5te biter herşeyi eşitleriz sıknıtı yok balıksız great potsuz atacaksan xD
Mouse ile skill basmıyorum senin gözler problemli yediğiniz dayak ve videodan sonra gitmiş iyice sanırım warrior pt ile de asas ptye towna düşmesin he low classlar sizikardeş helal olsun . büyük oyuncuymuşsun. hem skıl vuruyorsun hem mınor atıyorsun hem de maus ıle skıl basıyorsun.![]()
PolyX karakter bana ait değil vs atılan gün tarafımca zumzumlandın extra charda item koydun geldin yine dayak yedin 22-8 sanki vsyi almış gibi kestiği sahneleri yüklersen öyle kafana küllüğü yersin bot seni çokta istiyosan herşeyi eşitleyip atalım dicem de ben sana zamanında 3 avans 5 te biter dedim gelmedin yine xDDD Bu arada o kadar boş low birisin ki seni kendi kanalıma bile yüklemedim troll kanala upload ettim denk değilsin xD
a1 türkçe ile bu kadar derdini anlatabilmişsin ama 8v8 mele yada asas pt ile vs atalım diyorsan 4+1 atalım. öyle mage ile 500m kaçıp oynamaya benzemez bu iş. az biraz kafan çalışsa zaten bu cümleleri yazmazsın. Ayrıca daha 7. saniyede minor skil maus ile potu eş zamanlı basıyorsun , çıkmış hala boş konuşuyorsun. Pedalı & makro mausunu kapat öyle konuş.Mouse ile skill basmıyorum senin gözler problemli yediğiniz dayak ve videodan sonra gitmiş iyice sanırım warrior pt ile de asas ptye towna düşmesin he low classlar siziDDDD catfish great pot dediklerin skill değil keşke oyun bilgin olsa 0 bu arada kalksa oyundan saçma sapan recovery potlar ne güzel olur dimi sanki metin2 oynuyoruz
Ben asas ptye düşen mele pt'ye mele demiyorum boşa zırlıyosun ama xD Magen akıllı olsaydı warriorlarda az eli yatkın olsa asas ptnin mageyle priesti düşürmesi çok basit aslında mele de ama siz de o beyin yok anladın mı hadi yallaha1 türkçe ile bu kadar derdini anlatabilmişsin ama 8v8 mele yada asas pt ile vs atalım diyorsan 4+1 atalım. öyle mage ile 500m kaçıp oynamaya benzemez bu iş. az biraz kafan çalışsa zaten bu cümleleri yazmazsın. Ayrıca daha 7. saniyede minor skil maus ile potu eş zamanlı basıyorsun , çıkmış hala boş konuşuyorsun. Pedalı & makro mausunu kapat öyle konuş.