Öneri Veteran Orc Slotu Kayalık Bugu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Daxtie

Üye

Videoyu komple izlerseniz ''Veteran Orc'' slotunda okçu arkadaş kayalığın üstüne çıkıp gayet rahat bir şekilde slotu dönüyor.Mob vurmaya gitmiyor melee attack yapıp kaçtığımda mob bana koşuyor.Kayalığın üstüne nasıl çıkabildiğini göstermek için bende çıktım.Orda bir sıkıntı yok ama mobun attack yapmaması,yapmaya gitmemesi saçma değilmi?Görüşlerinizi merak ediyorum açıkçası. (Bandicam ile kaydederken niyeyse çok düşük kalitede çekiyor anlamadım gitti.Yoksa oyun bende bu kadar kalitesiz bir görüntüye sahip değil :D )

Yolcu

Üye
bug değil o kayalara moblar bilem çıkıyor.

ANGEL

Üye
mobun gitmemesi ilginç geldi banada,çözülür inşallah da veteran gidip o arkadaşın kafasına kafasına çakar 2 tane :D

saintx

Üye
Ahh ahh oturupta yazmaya kalksam daha sert 50 tane bug yazarımda o kadar optimizasyon problemi varken ekibin buglara degil de gateden gecebilmemizi saglamasına zaman ayırmak adına yazmıyorum. + En başta dediğim gibi canavarlar noclip gezmeli evet gerçekci değil belki ama en azından bugtan uzak kayadan dagdan taştan gecsin vursun kafasına en temizi yoksa cm cm bug düzeltilirse işimiz zor

KarpathiaN

Üye
Ahh ahh oturupta yazmaya kalksam daha sert 50 tane bug yazarımda o kadar optimizasyon problemi varken ekibin buglara degil de gateden gecebilmemizi saglamasına zaman ayırmak adına yazmıyorum. + En başta dediğim gibi canavarlar noclip gezmeli evet gerçekci değil belki ama en azından bugtan uzak kayadan dagdan taştan gecsin vursun kafasına en temizi yoksa cm cm bug düzeltilirse işimiz zor

forum.riseonlineworld.com/konular/guncel-cozulmus-bug-ve-sorunlar-listesi.4325/#post-24556

linkinde guncel liste var isterseniz konu altına eklemme yapailirsiniz.

saintx

Üye
Gordum konuyu ama ticket ile feedback vermeyi bir çok acıdan daha avantajlı goruyorum ve saglamda bi liste olusturuyorum fakat optimiazsyon class optimizasyonu vs vs yaparken kimsenin kafasını bulandırmaya gerek görmüyorum birinin 2 gün erken 70 olması benim acımdan bi sorun ifade etmiyor simdilik olur ki offical'a yakın zamanda halen fark edilmeyen buglar varsa tabiki seve seve bilririim.

ANGEL

Üye
ya bende diyorum millet nasıl 70 oldu
aç makroyu ver oku vurmayan moba hhmmm
54 lvlda kalmama şaşmamalıyım :)
ne makro bilirim ne bug,öyle dümdüz oynarım.
anladım şimdi.

KarpathiaN

Üye
Gordum konuyu ama ticket ile feedback vermeyi bir çok acıdan daha avantajlı goruyorum ve saglamda bi liste olusturuyorum fakat optimiazsyon class optimizasyonu vs vs yaparken kimsenin kafasını bulandırmaya gerek görmüyorum birinin 2 gün erken 70 olması benim acımdan bi sorun ifade etmiyor simdilik olur ki offical'a yakın zamanda halen fark edilmeyen buglar varsa tabiki seve seve bilririim.

Alfa testteyiz burada hepimizin amaıc oyunların acıklarını bulmak. Ticket atan ya da video cekip sikayet edenleri anlamiyorum acikcasi.
Sonuc olarak burada TESTER olarak gorevlilyiz hepimiz.
Official acildiktan sonra elbette bug yapan hile kullanan sikayet eidlir ama alfanın tester amacı zaten her tuuurlu bbuug hileyi ayici bulmak kulllanmak ffayda saglamak ev yonetime bilgi vermektir. Birbirimizi gorevimizi yaptigimiz icin sikayet etmek degil.

Kenshin

Üye
Merhaba arkadaşlar,

Bug Report edildi, konu geliştirici ekipte.

saintx

Üye
Alfa testteyiz burada hepimizin amaıc oyunların acıklarını bulmak. Ticket atan ya da video cekip sikayet edenleri anlamiyorum acikcasi.
Sonuc olarak burada TESTER olarak gorevlilyiz hepimiz.
Official acildiktan sonra elbette bug yapan hile kullanan sikayet eidlir ama alfanın tester amacı zaten her tuuurlu bbuug hileyi ayici bulmak kulllanmak ffayda saglamak ev yonetime bilgi vermektir. Birbirimizi gorevimizi yaptigimiz icin sikayet etmek degil.
Anlıyorum hocam taş devrinden kalma oyunun kitlesindensiniz sanırım o yüzden Ticket kelimesinin ingilizce anlamını şikayet falan zannediyorsunuz.
Ticket bilettir herhangi bir konuda atılabilir ben şahsen public ortamda atılan her ticketi şikayet zanneden zümrü ile muhattab olmak istemediğim için birebir yöneticilere iletmeyi daha mantıklı buluyorum şekildende anlaşılacağı gibi.

KarpathiaN

Üye
Anlıyorum hocam taş devrinden kalma oyunun kitlesindensiniz sanırım o yüzden Ticket kelimesinin ingilizce anlamını şikayet falan zannediyorsunuz.
Ticket bilettir herhangi bir konuda atılabilir ben şahsen public ortamda atılan her ticketi şikayet zanneden zümrü ile muhattab olmak istemediğim için birebir yöneticilere iletmeyi daha mantıklı buluyorum şekildende anlaşılacağı gibi.

Sanırım bahsettigin oyunu anladım lakin,
Tasdevrinden kalan pekcok oyunda yer alıyorum.
Pek cogunun ticket sistemini de hazır cevap kodlarına kadar bilirim :)
Farkıındaysan TICKET ATAN ya da VIDEO ILE SIKAYET eden dedim. Ticket sikayettir demedim yazarken ;)

Sevgiler.

KarpathiaN

Üye
Merhaba arkadaşlar,

Bug Report edildi, konu geliştirici ekipte.

Konuya gerekli cevap yetkili mod tarafıından verildi ve ust ekibe yonlendirildi ise kitlenilmesi gerekmez mi :)

Turkce klavye kullanmadıgım icin kullanamadıgım bazı harflerden oturu yaptıgın bu itham komik olmuyor mu :)

saintx

Üye
Turkce klavye kullanmadıgım icin kullanamadıgım bazı harflerden oturu yaptıgın bu itham komik olmuyor mu :)
Hocam biz çok farklı yerdeyiz be.
Ya da bir bağlaçtır ve cümleye ve anlamı katar.
Ticket atan VE şikayet eden diyorsun ya bende diyorum ki her ticket şikayet değildir.
Yani ticket atıp şikayet eden olmalıydı cümlen ticket atan YA DA sikayet eden değil.

KarpathiaN

Üye
Hocam biz çok farklı yerdeyiz be.
Ya da bir bağlaçtır ve cümleye ve anlamı katar.
Ticket atan VE şikayet eden diyorsun ya bende diyorum ki her ticket şikayet değildir.
Yani ticket atıp şikayet eden olmalıydı cümlen ticket atan YA DA sikayet eden değil.

Her ticketi sikayet olarak algiliyor ve kullanıyor olsaydım evet 'ticket atıp sıkayet eden' derdim.
İkisini ayrı ayrı yazdım 'ticket atanlar' ve 'video sikayeti yapanlar' anlamıyorum dedim.

Neyse frekanslarımız ayrı haklısın .)

saintx

Üye
Her ticketi sikayet olarak algiliyor ve kullanıyor olsaydım evet 'ticket atıp sıkayet eden' derdim.
İkisini ayrı ayrı yazdım 'ticket atanlar' ve 'video sikayeti yapanlar' anlamıyorum dedim.

Neyse frekanslarımız ayrı haklısın .)
Hocam acilen bi Türkçe dersi ve sonrasında psiaktri yazıyorum size ya fikirlerinizde çelişki var ya söylemlerinizde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt