Vice Merchant Bugu

Zycho

Üye
Merhaba
Dün akşam kurmuş olduğum offline pazarımı destroy merchant yapamıyorum. Offline pazar aktif olarak duruyor ve aynı zamanda pazarı bozamıyorum, yeni offline pazar kuramıyorum.
Konu hakkında yardımlarınızı rica ederim.

Fischer

Üye
Merhaba,

Vice merchant sisteminde bir sorun var, geliştirici ekibin konu ile ilgili bilgisi olmakla birlikte çalışmalar sürmektedir.

WANTED

Üye
Aynı zamanda pazarda itemleri çoğalanlar ve üstüne ekstra olarak para alanlar ve item’i tamamen yok olanlar var, itemleri çoğalanlar anvil’e gidip hiçten gelen itemleri upgrade yapıyorlar :p

Mythali

Üye
değerli itemleri kaybolup oyunu bırakan çok kişi var ben gibi ,
bununla ilgil bir çalışma yapılıcak mı ?

@Fischeria

Victius

Üye
vice merchantta bu kadar ciddi bir bug varsa acaba kaldırılsa daha iyi olmaz mı? en azından şu an için. çünkü oyunu test ederken de biraz şevk kırmıyor değil. benim de aynı şekilde kaldı bugda, kapanmıyor, yenisini kuramıyorum, itemlerimi de çekemiyorum. nick: slwrwlf , protean kalede ışınlanmanın yanında davaro gibi duruyor vice merchant.

Mythali

Üye
@Fischeria

Konu ile ilgili zaten bildirim yaptık gerek ticket gerek mod arkadaşlar defalarca oyun nickimizi iletti geliştirici ekibe.
Burda belirtmek istediğim sıkıntı şu >>>

'' offline pazarların sıfırlanacağı pazarı acık olanların pazarlarını kapatması istendi ''

ardından işlem yapıldı pazarlar sıfırlandı ve pazarı acık olan herkesin itemi kayboldu > bununla ilgil uyarı yapıldı buraya kadar her şey okey.

lakin söyle bir durum var bizim pazarlarımız zaten bug'da kaldıgı ve görünmediği icin pazarları bozamadık.

Facelifter +7 Md +7 Amulet Dex gibi itemlerim o şekilde hiç oldu.

Şu an çarım çıplak kaldı oyunu ilk günden beri oynuyoruz online süremiz çok fazla tonlarca bug raporladık ama şu an bu durumda olup 4 gun boyunca bunu beklemek şevkimizi kırdı ve bu şekilde olan pek çok oyunucu var.

Oyun içi nick : Mythali
Oyun içi nick : Medoschi
Oyun içi nick : MalzemeSaglam

yani itemler geride gelmiycekse ki Alpha olabilir en azından gelmiycek densin bizde ona göre yol alalım.

Teşekkürler.

Son düzenleme:

Fischer

Üye
@Fischeria

Konu ile ilgili zaten bildirim yaptık gerek ticket gerek mod arkadaşlar defalarca oyun nickimizi iletti geliştirici ekibe.
Burda belirtmek istediğim sıkıntı şu >>>

'' offline pazarların sıfırlanacağı pazarı acık olanların pazarlarını kapatması istendi ''

ardından işlem yapıldı pazarlar sıfırlandı ve pazarı acık olan herkesin itemi kayboldu > bununla ilgil uyarı yapıldı buraya kadar her şey okey.

lakin söyle bir durum var bizim pazarlarımız zaten bug'da kaldıgı ve görünmediği icin pazarları bozamadık.

Facelifter +7 Md +7 Amulet Dex gibi itemlerim o şekilde hiç oldu.

Şu an çarım çıplak kaldı oyunu ilk günden beri oynuyoruz online süremiz çok fazla tonlarca bug raporladık ama şu an bu durumda olup 4 gun boyunca bunu beklemek şevkimizi kırdı ve bu şekilde olan pek çok oyunucu var.

Oyun içi nick : Mythali
Oyun içi nick : Medoschi

yani itemler geride gelmiycekse ki Alpha olabilir en azından gelmiycek densin bizde ona göre yol alalım.

Teşekkürler.
Tüm raporların teker teker incelendiğini belirtmek isterim. Fakat yoğunluk yaşandığı için bazı gecikmeler olabiliyor. Oyun içi isimlerinizi tekrar not düşüyorum. Anlayışınız için şimdiden teşekkür ederiz.

Jackass

Üye
Tüm raporların teker teker incelendiğini belirtmek isterim. Fakat yoğunluk yaşandığı için bazı gecikmeler olabiliyor. Oyun içi isimlerinizi tekrar not düşüyorum. Anlayışınız için şimdiden teşekkür ederiz.
Nick : MalzemeSaglam nickini'de eklemeyi unutmayalım. Teşekkürler.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt