Vice Merchant (Offline Pazar) Sorunu

Nisshe

Üye
Öncelikler herkese merhaba , yetkili arkadaşlarada kolay gelsin.

Benim gibi aynı sorunu yaşayan oyunda bir çok kişi olduğunu biliyorum bence buna bir an önce çözüm getirilmeli. Server'a gelen bir reset'ten sonra Vice Merchant'taki itemler kayboldu Maradondaki Vice Merchant NPC'sinde item gözükmemekte. Sorun itemlerin kaybolması değil itemleri artık unuttum bile fakat herkes vice merchant kurabilirken itemi kaybolan userler Vice Merchant kuramıyor. Yan hesabımda herhangi bir sorun yok fakat ana Karakterimde pazar kurulamıyor tavsiyem bu bug bir an önce düzeltilmeli.

Sorunu çözebilen varsa belirtirse sevinirim.

Vision

Senior Moderatör
Merhaba,

Offline Pazar üzerinde yaşanan sorunun farkındayız. Önemli olduğunu düşündüğünüz eşyalarınızı pazara koymamanız önemle rica olunur. Konu hakkında çalışmalar devam ediyor, yapılacak ilk planlı bakım çalışmasından sonra sorun düzelecektir.

iyi forumlar.

Nisshe

Üye
Merhaba,

Offline Pazar üzerinde yaşanan sorunun farkındayız. Önemli olduğunu düşündüğünüz eşyalarınızı pazara koymamanız önemle rica olunur. Konu hakkında çalışmalar devam ediyor, yapılacak ilk planlı bakım çalışmasından sonra sorun düzelecektir.

iyi forumlar.
Sorun malesef kaybolan itemlerim değil sorun bir daha pazar açamıyor olmam :)

İyi çalışmalar

Vision

Senior Moderatör
Sorun malesef kaybolan itemlerim değil sorun bir daha pazar açamıyor olmam :)

İyi çalışmalar
Offline pazar genel olarak stabil hale getirilecek, pazar kuramama sorunu da ekibin bilgisi dahilinde. Gelecek güncelleme ile aynı sorunu yaşamaya devam ederseniz lütfen oyun içi ticket sisteminden bildirin.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt