Videolu droplarr :)

Adv3NN

Üye
dropsuz gecen 2 saatlık yayın :) posion rock dönüyorum ve 2 saatte 1 tane swift shooter alıyorum droplara müdahale edilmedigi söylensede ben ınanmamaya başladım.

bi rprprnin 17 dakkada geldigi oyunda nasıl 2 saat slotta durup deathvalleyde bide 2 saatın sonunda o drobu almamızı beklıyorsunuz ? savaş haritasında :D

bu dropları düzenleyen yazılımcı arkadaşa sorarım elle 2 saat z skill z skill yapmiş mi ? ve o 2 saatın sonunda eli boş slottan cıkmış mı ? tek derdım dropların artmasından ziyade stabil hale getirilmesi videoda o yüzden ekledım robot degiliz hiç birimiz kimse 4 saat 5 saat elle bi moba vurup kazançsiz cıkmak ıstemez insanları 3cü part yazılımlara yönlendırmeyın artık bi düzenlemeye gidin

Adv3NN

Üye
bu arada 2185 ap mevcut karakterımde seride dönüyorum döndügüm slotta mob beklıyorum. kalkıp yavaş kesıyon diyen olursa ondan drop alamıyon diyen olursa kayarım :D

Bruce_Lee

Üye
2 Saatte 4m Baya iyi aslında.

1250 Saat daha farmlarsanız +7Eart shaker(25gb) alabilirsiniz. ( Günlük 2 Saat farm ile 625 gün sonra )

Daha sonra Takıları dizmeye başlayabiliriz.

Rise Online'da P2W YOK ! Çünkü P2W'e gerek yok. İşte Charını dizmek bu kadar kolay !
Ne duruyorsun haydi sende başla.

Son düzenleme:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt