Skil vurdugumuzda sırasıyla gerceklesen olaylar;
1) karakter el animasyonu başlıyor
2) hasar yazısı çıkıyor
3) karşıda skill efekti patlamaya başlıyor
4) karşıdaki skill efektinin patlaması bitiyor.
5) karakter el animasyonu bitiyor.
Buradaki sorun karşıdaki skill patlama efektinin hasardan sonra ortaya çıkması ve en belirgin olduğu kısımda artık 2. Skili vurmaya hazırlanmış olmamız. Vuruyorum hasarı da görüyorum sonra skill efektinin patlaması gerçeklesiyor.
Kombo yaptığımızda sanki lag varmış gibi skil patlama efekti geriden geliyormuş gibi oluyor.
Peki ne yapmak gerekiyor?
1,2,3 numaralı olayların aynı anda gerçekleşmesi gerekiyor.
Skile bastım mı hem eli kalkmalı hem hasarı gormeliyim hem skilin karşıdaki efektini. Birisi geç gelince hissiyat kaybı oluyor.
1.2.3. Nolu olayların gecikmeli işlediğini gösteren yavaslatilmis video çektim. Yöneticilerden isteyen olursa DC
üzerinden yollayabilirim.
Ticket oluşturdum.
Not; warrior atak 60,70,85 ve knight 85 skillerine aynı efekt eklenmiş. Atak 60,70 ve knight 85 efektleri düzgün calisiyorken atak 85 efektinde yukarıda bahsedilen gecikme meydana geliyor.
Diğer sınıfların efektleri test edilmemiştir.
Video linki;
1) karakter el animasyonu başlıyor
2) hasar yazısı çıkıyor
3) karşıda skill efekti patlamaya başlıyor
4) karşıdaki skill efektinin patlaması bitiyor.
5) karakter el animasyonu bitiyor.
Buradaki sorun karşıdaki skill patlama efektinin hasardan sonra ortaya çıkması ve en belirgin olduğu kısımda artık 2. Skili vurmaya hazırlanmış olmamız. Vuruyorum hasarı da görüyorum sonra skill efektinin patlaması gerçeklesiyor.
Kombo yaptığımızda sanki lag varmış gibi skil patlama efekti geriden geliyormuş gibi oluyor.
Peki ne yapmak gerekiyor?
1,2,3 numaralı olayların aynı anda gerçekleşmesi gerekiyor.
Skile bastım mı hem eli kalkmalı hem hasarı gormeliyim hem skilin karşıdaki efektini. Birisi geç gelince hissiyat kaybı oluyor.
1.2.3. Nolu olayların gecikmeli işlediğini gösteren yavaslatilmis video çektim. Yöneticilerden isteyen olursa DC
üzerinden yollayabilirim.
Ticket oluşturdum.
Not; warrior atak 60,70,85 ve knight 85 skillerine aynı efekt eklenmiş. Atak 60,70 ve knight 85 efektleri düzgün calisiyorken atak 85 efektinde yukarıda bahsedilen gecikme meydana geliyor.
Diğer sınıfların efektleri test edilmemiştir.
Video linki;
Son düzenleme: