Vuruş Hissi Sorunu Ve Çözümü

N3v3N

Üye
Skil vurdugumuzda sırasıyla gerceklesen olaylar;

1) karakter el animasyonu başlıyor
2) hasar yazısı çıkıyor
3) karşıda skill efekti patlamaya başlıyor
4) karşıdaki skill efektinin patlaması bitiyor.
5) karakter el animasyonu bitiyor.

Buradaki sorun karşıdaki skill patlama efektinin hasardan sonra ortaya çıkması ve en belirgin olduğu kısımda artık 2. Skili vurmaya hazırlanmış olmamız. Vuruyorum hasarı da görüyorum sonra skill efektinin patlaması gerçeklesiyor.

Kombo yaptığımızda sanki lag varmış gibi skil patlama efekti geriden geliyormuş gibi oluyor.

Peki ne yapmak gerekiyor?

1,2,3 numaralı olayların aynı anda gerçekleşmesi gerekiyor.

Skile bastım mı hem eli kalkmalı hem hasarı gormeliyim hem skilin karşıdaki efektini. Birisi geç gelince hissiyat kaybı oluyor.

1.2.3. Nolu olayların gecikmeli işlediğini gösteren yavaslatilmis video çektim. Yöneticilerden isteyen olursa DC
üzerinden yollayabilirim.

Ticket oluşturdum.

Not; warrior atak 60,70,85 ve knight 85 skillerine aynı efekt eklenmiş. Atak 60,70 ve knight 85 efektleri düzgün calisiyorken atak 85 efektinde yukarıda bahsedilen gecikme meydana geliyor.

Diğer sınıfların efektleri test edilmemiştir.

Video linki;

Son düzenleme:

CraftWORLD

Üye
Ayrıca düşman karakter hasar yemeye başladığında sağ sola yamulmuyor. Animasyonun hızı da çok önemli burada. Yavaş animasyon olursa da çok yapmacık oluyor. Hızlı ve yerinde olmalı. Karakter hasar yediğinde dümdüz kalması vuruş hissiyatı problemi yaratıyor.

N3v3N

Üye
Vah vah umudundan istiyorum :LOL:
10 sayfa daha yazı yazarsan 3 video daha çekersen gerçekleştireceklermiş bro. ha gayret
Niye? Daha önceden skill efektinin geç geldiği bildirildi mı?
Knight onlineda skill efekti ile hasar aynı anda ortaya çıkıyor. Riseda gecikme oluyor. Buda vurduktan sonra patlamaya ve vurmuyormus gibi hissetmeye sebebiyet veriyor. İsteyen olursa knight tarafındaki videoyu da atabilirim.

N3v3N

Üye
Kukla üzerinde hasar yazısı tam zamanında çıkıyor. Aynı anda skill efektinin de cikmasi gerekiyor fakat 0.2-0.3 sn geç çıkıyor skil efekti.

machinee

Üye
Niye? Daha önceden skill efektinin geç geldiği bildirildi mı?
Knight onlineda skill efekti ile hasar aynı anda ortaya çıkıyor. Riseda gecikme oluyor. Buda vurduktan sonra patlamaya ve vurmuyormus gibi hissetmeye sebebiyet veriyor. İsteyen olursa knight tarafındaki videoyu da atabilirim.
dostum sen beni yanlış anladın. demek istediğim en hızlı şekilde nasıl oyuna tl kazandırırız onu anlat. bunlar boş işler

fstab

Üye
oyuna son gelen pot ve skill efektlerinden sonra hissiyat konusunda da pek beklentim kalmadı x oyunundaki gibi yapabilseler yeter bunu yapmaktada yetenekliler bence yapabilirler ama özgün bir mekanik elbette beklemiyorum

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt