Öneri Vuruş Hissiyatı Oluşturmak İçin

JaxSui

J
Bu kadar eksiği olan bir oyunun nisan ayına yetişeceğine ben pek imkan vermiyorum. Maalesef.

gentleman

Üye
Baya zaman alacak gibi bakalım ne olacak.

Son düzenleme:

LustWhissKy

Üye
Arkadaşlar PVE veya PVP olsun, nereye kime vurursan vur, karşıda hasar aldığına dair hiçbir belirti olmuyor.

Bu öneriler çok güzel ama bunların yanında Allah aşkına yaratığa vurduğumda bir rengi kırmızımsı yanıp sönsün, ne bilim az kafası filangeriye gitsin gelsin, Ne bilim ah-uh ses çıksın, Kullandığım iteme göre kılıç sesi, zırh kesme sesi, et kesme sesi filan çıksın.

Arkadaşlar bu konuştuğumuz olay bir oyundaki en temel ihtiyaç. O o kadar detaylı zırh tasarlanmış, oyuna 50 tane binek tasarlanmış, ama hissiyat sıfır.

Skill basıyorum binek altıma geliyor. Ne o kadar iğrenç bir şey bu. Skille basınca eller ağza gitsin ıslık sesi çıksın, Binekte yavaşça görünsün hiçten gelir gibi. Bu çok daha hissiyatlı olur.

Ayrıca bu söylediklerim bu oyun motorunda yapılabilecek çok basit şeyler gerçekten. Yetkililer bir an önce bunlar ile ilgilenmeli.

Daha kitle çekemeyen skiller düzenleniyor ediliyor. Oyunda his yok his.

wolfphenom

Üye
bana wow un cakmasini yap ayda 50tlvereceksin de bir ay aksatmam grafiklerin cok detayli olmasina gerek yok pastel olsada olur

_Cerberus_

Üye
7 ay geçti halen bir çalışma göremedik.
bunu dersen ayıp edersin 7 Ay önceki Rise Online ve Şuan çekilen Rise Online videolarını izlemeni tavsiye ederim aradaki farkı çok rahatlıkla anlayabilirsin.

Skil kullandıktan sonra vuruş efektleri ve kime skil atılıyor ise o kişinin hasar aldığı için bir tepkisi olmalı sendelemek sarsılmak vs gibi gibi

konu günceldir bir yetkili yardımcı olsun lütfen

ref

Üye
Mevcut hp bar üzerinde kısmi bir bug mevcut. Pot ve restore ile saçmalıyor.

Lolgamelol2

Üye
Arkadaşlar PVE veya PVP olsun, nereye kime vurursan vur, karşıda hasar aldığına dair hiçbir belirti olmuyor.

Bu öneriler çok güzel ama bunların yanında Allah aşkına yaratığa vurduğumda bir rengi kırmızımsı yanıp sönsün, ne bilim az kafası filangeriye gitsin gelsin, Ne bilim ah-uh ses çıksın, Kullandığım iteme göre kılıç sesi, zırh kesme sesi, et kesme sesi filan çıksın.

Arkadaşlar bu konuştuğumuz olay bir oyundaki en temel ihtiyaç. O o kadar detaylı zırh tasarlanmış, oyuna 50 tane binek tasarlanmış, ama hissiyat sıfır.

Skill basıyorum binek altıma geliyor. Ne o kadar iğrenç bir şey bu. Skille basınca eller ağza gitsin ıslık sesi çıksın, Binekte yavaşça görünsün hiçten gelir gibi. Bu çok daha hissiyatlı olur.

Ayrıca bu söylediklerim bu oyun motorunda yapılabilecek çok basit şeyler gerçekten. Yetkililer bir an önce bunlar ile ilgilenmeli.

Daha kitle çekemeyen skiller düzenleniyor ediliyor. Oyunda his yok his.
Oyunu oynamadığın belli yaratığa vurdunmu üzeri kırmızımlaşıyor zatem

wolfphenom

Üye
bdo tera online gbi oyunlarda vurdugu anda yaratik sarsiliyor ekran durakliyor kan cikiyor yada kvilcim sanki hop anlik slow motiondan cikiyor kac yillik vindictus ve blade and souldan bahsetmek istemiyorum bile :)

Lolgamelol2

Üye
-Karakterler karşı ırka atak yaptığında vuruş hissiyatında bir zayıflık olduğunu hissettim.
Vuruşları daha hissiyatlı hale getirmek adına naçizane önerim, düşmana vurduktan sonra düşmanın HP barındaki can oranı önce bizim vurduğumuz hasar (damage) kadar farklı bir renk tonu ile belirdikten sonra o seviyeye kadar düşsün. Biz de düşmana verdiğimiz hasarı vurduğumuz skiller ile daha hissedilir olarak fark edebilelim.(Örnek A)

Ekli dosyayı görüntüle 2445 (Örnek A)

-Bir diğer husus ise karakterlerin zırhları müthiş dizayn edilmiş ancak karakter üzerinde kendini tam olarak göstermiyor, bu durumun karakterin çok ufak bir miktar daha ölçek açısından büyütülerek çözülebileceği düşüncesindeyim.

Arkadaşlar vuruş hissiyatı ile ilgili düşünce ve önerilerinizi bu başlık altında toplayabilirsiniz.

Hayırlı Forumlar.
Şu arkadaşın söylediği sistemi getirseler vuruş hissiyatı büyük ölçüde artıracak ama bir türlü getiremediler.

huseyin35

Üye
Durun beyler önce np kasıp token çıkarmalıyız ondan sonra vs event 3 yıl sonra damage yiyince ah ses efektini ekleyeceklermiş :)

Gorakrısky-Mehmet

Üye
Arklar anlamadığınız birşey var oyun 5 yıldır geliştiriliyor yani süreç ciddi anlamda yavaş ilerliyor o yüzden fikirlerinizi bir kenara yazın zamanı gelince söylersiniz

huseyin35

Üye
Arklar anlamadığınız birşey var bu oyun 5 yıldır geliştiriliyor yani süreç ciddi anlamda yavaş ilerliyor o yüzden fikirlerinizi bir kenara yazın zamanı gelince söylersiniz
5 yıldır bir gelişen bir oyunda oyuncuya vurulduğunda tepki vermesi hangi yılda eklenmesi gerekirdi kanka? ya da kaçıncı günde?

Gorakrısky-Mehmet

Üye
5 yıldır bir gelişen bir oyunda oyuncuya vurulduğunda tepki vermesi hangi yılda eklenmesi gerekirdi kanka? ya da kaçıncı günde?
Ekip anladığım kadarıyla yapımcı ile belirledikleri konular üzerinde çalışıyorlar bizim düşündüğümüz konulara gelmeleri zaman alıyor 1 aylık etkinlik süresince gelen yenilikleri izlersen sorunun cevabını alırsın

royalknight34

Üye
Kesinlikle katılıyorum. Vuruş hissiyatını arttırmak adına müthiş olur. Görsel revizyonlar harika görünüyor fakat PK tadını tam alamadık gibi. Birlikte daha güzel bir içerik yataracağımıza güvenimiz tam

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt